Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,2 zeytin,menemen,1 bardak şekersiz çay

öğle:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,10 badem,bir avuç erik

akşam:haşlama tavuk+patates,bol salata,2 kaşık pilav

2 lt su,1 bardak yeşil çay,1 bardak maydanoz suyu

2 saat yürüyüş,leslie ile 3 mil

Herkese iyi akşamlar

Sabah
1 kase eti form müsli

Öğle
1 paket eti form kepekli bisküvi+labne peyniri

Akşam
5 yk mantı makarna

Su 2 lt+1 bardak yeşil çay

Selam kızlarrr bire kaçgündür karne telaşıııı halkoyunları gösteriiiim derken koşturup durdum uğrayamadım birkaçgün nasılsıııınııııız?????

Almoscuuuum geçen gün bir diyetisyenle görüştüğünü yazmıştım tatlım ben temmuza kadar yani seminer bitene kadar 20 günde bi 4 kilo verip tam 65 olmak istiyorum spora yüklensem diyorum acaba sona iki katı mı alırım nedir sporun sınırı doktorun naıl bi spor önermişti tatlım?

ya kızlar ben buara pek bi şişma geliyorum gözüme yaaa en son 68.5 tim cuma günü 74 ile başladıııım ama bu ara sankim patliciiiiim doğal olarak bu beni güdülemiyo aksine yeme isteğimi arttırıyo yaaaa napıciiiiiiiimmmmm:(((

Tatlim benim doktorum sporu aliskanlik haline getirenler icin sorun yok ama zayiflama amacli belirli bir sure yapilan sporun ileriye donuk cok faydali olmayacagini soyluyor o sebeple enguzeli haftada 3yada 4gun diyor ama ben surekli spor yaptigim icin bana izin verdi hergun yapmama yani..
Spor salonuna yazildim hergun 1saat 20 dakika yapacagim insallah:)

Kızlar iyi geceler

Ben artık bizim takımın t'sinin kalmadığına inanıyorum.Çok dağıldık.Menü falan paylaşmanın bir anlamı kalmadı bence

günaydın kızlar
kaptanımızın olmayışı bizi fena etkiledi ama takım kapansın istemiyorum:50:birkaç gündür uğrayamadım ne bileyim pikniğe,düğüne falan gittik diye ama mesaj sayımı olmadığı için bir rahatlık çöktü ondan uğramadım yalan değil:17:yine dediğim gibi takım kapanırsa diskalifiye oluruz hem lütfen kapanmasın kızlar
mesaj sayım sırası şekerkızcandy'deymiş bugün onun yerine ben sayıcam belki bu işe yarar ve düzeliriz
şekerkızcandy 6-7 haziran
yilike 8-9 haziran
eloisee 11-12 haziran
izmirli82 13-14 haziran

dünkü menüm
sabah:2 dilim börek:47:
öğle:(piknikteydik) bolca et,2 dilim ekmek,bol salata
akşam:2 kaşık pilav:47:
piknikte olduğumuz için çok hareket ettim terledim ama menümü bozdum acilen toparlıyorum bugünkü menüm nazarlık olcak inşallah :23:

Merhaba kızlar !

Birkaç gündür yazamadım çünkü epey yoğunum sene sonu karne hazırlıkları vs bir de tabi havanın ısınmasıyla birlikte gidilen piknikler...

Bu hafta yaklaşık 1 kg vermeme rağmen kendimi şişkin ve kilolu hissediyorum ve bu ara pek dikkat edemiyorum havaların ani ısınması ve yazlık kıyafetlere birden geçiş ne biliyim sanki hazırlıksız yakalanmış gibi hissediyorum kendimi sizde de böyle bir durum oldu mu ?

Back
X