Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümü paylaşayım :

sabah 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, zeytin peynir domates salatalık az tahin pekmez ve şekersiz açık çay

öğlen çiğköfte ve 1 tane lavaş yanında 1 bardak kilo

arada 1 lt kadar su, biraz kiraz ve 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

akşam fırında pişmiş köfte patates ve patlıcanlı yemekten ve yoğurt ekmek yemeyeceğim

1 lt kadar su ve belkı bıraz erik ya da süt

günaydın kızlar
kaptanımızın olmayışı bizi fena etkiledi ama takım kapansın istemiyorum:50:birkaç gündür uğrayamadım ne bileyim pikniğe,düğüne falan gittik diye ama mesaj sayımı olmadığı için bir rahatlık çöktü ondan uğramadım yalan değil:17:yine dediğim gibi takım kapanırsa diskalifiye oluruz hem lütfen kapanmasın kızlar
mesaj sayım sırası şekerkızcandy'deymiş bugün onun yerine ben sayıcam belki bu işe yarar ve düzeliriz
şekerkızcandy 6-7 haziran
yilike 8-9 haziran
eloisee 11-12 haziran
izmirli82 13-14 haziran

canım aynı düşünceler içindeyim ve bu özverin için de sana teşekkür ediyorum..

dünkü menüm
sabah:2 dilim börek:47:
öğle:(piknikteydik) bolca et,2 dilim ekmek,bol salata
akşam:2 kaşık pilav:47:
piknikte olduğumuz için çok hareket ettim terledim ama menümü bozdum acilen toparlıyorum bugünkü menüm nazarlık olcak inşallah :23:

arada oluyo öyle canım sıkma canını bugün toparlamışsındır inşallah :)

kizlar okullarin kapandigi zaman oldugu icin bizimde programimiz var cocuklari provayla geciyor tum gunum .. ayakta inanin daha yarimsaat ancak oldu iceri girdim ..
Yani boslamis degilim kesinlikle..
Okadar yogunumki su okullar bi kapansin hic eksik etmeyecegim burayi..

herkes okul yüzünden bu aralar yoğun benimde sınavım var herkes uğrayabildiği kadar uğrasın o zaman cuma günü kilo bildirimini ihmal etmeyelim
ben yine mesajları saymaya başlayayım
kızlar ben takım kapansın gerçekten istemiyorum o yüzden çabalıyorum ve tek başıma kilo veremiyorum hepimiz bu aralar yoğunuz 1-2 hafta içinde düzelicez inşallah

Son düzenleme:
menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,3 zeytin,domates,marul,salatalık,1 bardak süt
öğle:1 dilim börek
akşam:1 tabak yeşil mercimek,1 dilim börek
2 tane baklava:47:
1 kupa yeşil çay, 2 saat yürüyüş,2 lt su

menümü paylaşayım :

sabah 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, zeytin peynir domates salatalık az tahin pekmez ve şekersiz açık çay

öğlen çiğköfte ve 1 tane lavaş yanında 1 bardak kilo

arada 1 lt kadar su, biraz kiraz ve 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

akşam fırında pişmiş köfte patates ve patlıcanlı yemekten ve yoğurt ekmek yemeyeceğim

1 lt kadar su ve belkı bıraz erik ya da süt

güzel olmuş menün akşam ekmek yemeyerek dengelemişsin :34:

kizlar okullarin kapandigi zaman oldugu icin bizimde programimiz var cocuklari provayla geciyor tum gunum .. ayakta inanin daha yarimsaat ancak oldu iceri girdim ..
Yani boslamis degilim kesinlikle..
Okadar yogunumki su okullar bi kapansin hic eksik etmeyecegim burayi..

anlıyorum canım herkes bu aralar yoğun okullar yüzünden bende öyleyim

Gunaydinnnn tatli takim arkadaslarim keyifler nasil bakimmm :)

Yazdiklarinizi okuyunca kendimi buldum desem yeridir.

Cocuk esirgeme kurumunda ogrenmenlik yapiyorum ve bu hafta full yogundum surekli etkinlik piknik derken mahvoldum.

Diyeti sorarsaniz moralim bozuk.. Kendimi durduramiyorum :(

Bu arada kaptanimizi cok ozledimmm

6 haziran mesaj sayımı
şekerkızcandy(izinli)
yilike 5+
gececek(izinli)
cimcime81(izinli)
umutlayasasen 0
allmost 2
Edaa00 0
eloisee 4
papatya89 0
izmirli82 0

Gunaydinnnn tatli takim arkadaslarim keyifler nasil bakimmm :)

Yazdiklarinizi okuyunca kendimi buldum desem yeridir.

Cocuk esirgeme kurumunda ogrenmenlik yapiyorum ve bu hafta full yogundum surekli etkinlik piknik derken mahvoldum.

Diyeti sorarsaniz moralim bozuk.. Kendimi durduramiyorum :(

Bu arada kaptanimizi cok ozledimmm

günaydın canım hepimiz aynı durumdayız desene bende de diyet,spor kalmadı:50: insan koşuşturmacada ne bulursa yiyor vallahi :9:

kızlar alın benden de o kadar ! ben bu ara iyice kaçırdım ipin ucunu kendimi hiç iyi görmüyorum stresten yoğunluktan dengem kactı yarın şu karneleri versek de rahatlasak artık

ne güzel yarın stresin bitiyo beste:34:
benim 1 hafta daha sürecek:50:yarın matematik sınavım var yine bir uykusuz gece beni bekler artık saat 3-4 gibi yatarım:14:

benim 1 hafta daha sürecek:50:yarın matematik sınavım var yine bir uykusuz gece beni bekler artık saat 3-4 gibi yatarım:14:

canım benim Allah yardımcın olsun, sabır et iyi bir şekilde atlatırsın umarım, benım de yarınla bıtmıyor aslında 3 hafta seminer + eğitim beni bekliyor, bekleyip göreceğiz artık :D

günaydın canım hepimiz aynı durumdayız desene bende de diyet,spor kalmadı:50: insan koşuşturmacada ne bulursa yiyor vallahi :9:

yarından sonra spora diyete devammm nolur burayı bırakmayalım :(

kızlar alın benden de o kadar ! ben bu ara iyice kaçırdım ipin ucunu kendimi hiç iyi görmüyorum stresten yoğunluktan dengem kactı yarın şu karneleri versek de rahatlasak artık

aynen canım ya cuma miladımız olsun yine ve yeniden :D

şimdiden başarılar ;)

canım benim Allah yardımcın olsun, sabır et iyi bir şekilde atlatırsın umarım, benım de yarınla bıtmıyor aslında 3 hafta seminer + eğitim beni bekliyor, bekleyip göreceğiz artık :D

of offf :))

Selam herkese

Menüm

Sabah
1 kase eti form müsli

Ara
1 kase erik

Öğle

1 tabak tarhana çorbası
1 dilim ekmek

Akşam

Ton balıklı salata
Dondurma :17:

Su 1.5 lt
40 dk yürüyüş+40 dk spor

Son düzenleme:
Butun ogretmenler burayami toplanmis ne:)
Yarin bitiyor insallah rahatiz artik kizlar bidahaki doneme kadar..
menum
sabah
Kepekli tost
cay

Ara
Kayisi

Ogle
Tavuklu salata
ayran

Aksam
Balikli salata:)disaridaydim hep

Bisaat 20 dakika spor