Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınnnnn

Geçen hafta 67.7
Bu hafta 67.7

Hem dikkat edip hem de 3 gün spor yaptığım halde neden böyle oldu anlamadım.

Arkadaşlar bugün eşimin kardeşi ufak bir ameliyat geçirecek,onun yanında olucaz.Olur da menümü paylaşamazsam haberiniz olsun.

kızlar hedefime 2.4 kilo kaldı çok heyecanlıyımmmm...
ama hala kendimi şişman hissediyorum :(
neyse hedefime geldiğimde iyi hissedeceğim inşallah.

Kardeş takım slmm herkese hayırlı cumalar ...

Liste konusunda takıldıgınız baska bır yer varmı.Ben bırazdan cıkıcam bu sebepten olasamaya bılırsınız.Mutlaka lıste yapıstırım paylasım alanına....

10 dk 1 msj hakkı oldugu ıcın ozelden yazamadım cnm ızınlı olan arkadasları ızınlı dıe yaz kılo bıldırımı yapmayanlarıda KILO BILDIRIMI YAPMADI olarak gor netıcede dıp toplamı bolerken kısı sayısına hepsını dahıl edeceksın.Ayrıca bız bole gunler ıcın takım kardesı olduk elımden geldıgınce yardım ederım sorun deıl...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim bide 2 haftadır izinli yazılan arkadaşlarım var bu haftada izinli mi yazayım
3 haftadır kilo bildirimi yapmamış olacaklar
geri dönmek üzere ayrıldı mı yazsam?
rahatsız ediyorum ama benden başka kimse yok takımda şu an bende bilemiyorum

geldim canım bende inat ettim .. :)
yapılacak bişey varsa yapabilirim ama daha çok fazla bildirim yapacak kişi var niye böyle oldu bu takım yaaa
biri el atsın lütfenn artık

bakalım kızlar gelince konuşuruz niye böyle olduğunu
şekerkızcandy,cimcime ve gececek'i geri dönmek üzere ayrıldı yazdım
çünkü ortalamamız düşüyor geri geldiklerinde listede olurlar

tatlım ben bu şekilde devam etmek istemiyorum lütfen biri el atsın yöneticilerden...
benim bütün motivem gitmiş durumda artık girmek bile gereksiz geliyor daha ne kadar bekleyeceğiz kaptanımızı????
bence acil bir kaptan seçimi yapılmalı ve grup toparlanmalı aksi takdirde başka bir gruba geçmek zorunda kalacağım istemeyerek:((((

Eda neden gelmedi? Haber vermedimi canım size? Eğer vermediyse büyük sorumsuzluk. :47:

Yilike canım seni tebrik ediyorum uğraşların için

Ben hemen listene yardım ediyorum çünki hatalı olmuş

Back
X