Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inşallah kazanırsın iddiayı sonra nasıl 3 kilo verdiğini burada bize yazarsın hadi bakalım bende meraklandım şimdi

hadi bakalım inş canım arkadaş da acaip güçlü:18: ama sizlerin desteğiyle de olcak olcak yenicem onu:1:

evet canım hedef olarak üç dedik artık ne kadar giderse:1:
aynen spor ve deliyi birleştiriyoruz bu hafta
ve bu hafta bizim takımda acaip şamata olur artık:1: beklerim hepnizi:1:
yürüyüşlerim full olmalı bu hafta ve ek olarak da aerobik fitnes ip atlama artık ne elime geçerse:8:

İnşallah tatlıııım bende yüzmeyi düşünüyorum hiç aralıksız ozaman benim 3 haftada 4 kilo hedefim hiçde çokkk değil yüreklendirdin beniii:))

İnşallah tatlıııım bende yüzmeyi düşünüyorum hiç aralıksız ozaman benim 3 haftada 4 kilo hedefim hiçde çokkk değil yüreklendirdin beniii:))

ayy kuşum temmuzun ilk haftası büyük bir toplantım var..
aslında ozamana kadar epey vermiş olmalıyım ve sarkan hiç bi yerim olmamalı o yüzden tam gaz spor
birbirimize gaz verelim kuşum çok önemli bu:29:

oh bee bugün panik yaptık burda allmostumla
gitmeyin gelin buraya :4: kilo verecez :52:

vercez tabiki de
hadi toplaşın bakalım başlayalım spora bir kii bir kiii
bu saatten sonra midemizi kapatalım sadece su ya da ayran bitki çayı diğerleri bu saatten sonra cıssss:7:

ya ben sizin topiği baya okudum senin rakip bahire aslında sizin takımdan aybüke ile kardeşmiş birbirlerinden haberleri yokmuş
tesadüfe bak :53: :53: gül gül öldüm :9:

yaa evet son bombamız oydu
ben daha önce de bilmeden üç kardeşi de toplamıştım takıma:1:

Selam kızlar,bakıyorum takımımız kendine gelmeye başlamış :46:
Kaptansız kalmak bize yaramadı,ama toparlanma vakti artık.Umarım önümüzdeki hafta güzel sonuçlar alırız.

Bugünkü menüm

Sabah
1 kase eti form müsli

Öğle

4 adet kepekli bisküvi

Akşam
1/2 kuru fasulye
1/2 pilav
1 kase cacık

Su 1.5 lt

kızlaaaar şu lesly ile sporu indirmek istiyorum ama nasıl indirebilirim:44::44::44::44:bide pilathes proğramı indirmek istiyoruuuum yardımcı olurmusunuz:18::18::18::18:

ben bu hafta salatalığa endeksliyorum kızlar kendimi hem kalorisiz hemdeee tok tutuyomu daha hızlı kilo verebileceğimiz önerilerimizi PAYLAŞALIM:))))

kızlaaaar şu lesly ile sporu indirmek istiyorum ama nasıl indirebilirim:44::44::44::44:bide pilathes proğramı indirmek istiyoruuuum yardımcı olurmusunuz:18::18::18::18:

youtube da leslie yi bul canım adresini kopyaladıktan sonra keepvid.com a gir kopyaladığın adresi oraya yapıştır .mp4 formatında indir

Bugünkü menüm

Sabah
1 kase eti form müsli

Öğle

4 adet kepekli bisküvi

Akşam
1/2 kuru fasulye
1/2 pilav
1 kase cacık

Su 1.5 lt

az yemişsin sanki canım ben bu aralar baya abarttığım için bana mı öyle geliyor yoksa :1:
ben bugün de menümü yazamıyorum yarına inşallah yoksa beni topa tutarsınız baklavalar,börekler :52:

Back
X