takım için birşeyler yaptım çünkü ben tek başıma kilo veremiyorum eminim sizde veremiyorsunuz kızlar o yüzden buraya ihtiyacımız var.ebru bugün ne bileyim birden öyle sinirlerim bozuldu allmost da gideceğim deyince tek kaldım sandım ama şekerkızcandy'nin 1 hafta sonra geleceğini unutmuştum hem haftasonu o yüzden gelememiş olabilirsiniz.ebru ve aydogdugul haklısınız birbirimize kızarak olmaz zaten diyet yapmak zor bizde zorlaştırmayalım
şekerkızcandy gelene kadar menü ve sporlarınızı takip edeceğim tekrardan yazıyorum kuralları:
-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj
gerçekten bunları takip edeceğim kızlar işe yarayacak ve cuma günü kimler uymuş diye bir liste oluşturacağım
herkese sağlıklı kilo vermeler
şekerkızcandy gelene kadar menü ve sporlarınızı takip edeceğim tekrardan yazıyorum kuralları:
-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj
gerçekten bunları takip edeceğim kızlar işe yarayacak ve cuma günü kimler uymuş diye bir liste oluşturacağım
herkese sağlıklı kilo vermeler

Son düzenleme: