Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[ı][sıze=3]eveeet işte size motivasyonsuz allmostun bir günlük menüsü ibretlik bence okuyun ibret alın ...

Sabah

1 karışık tost
çay

öğle
1 kase makarna salatası [/sıze][/ı]
:kkk:

[ı][sıze=3]
akşam

3 adet donat (krespy kreme )
1 adet frapaçinoo

3 litre su
2 yeşil çay
2 soda

ya demekki neymiiiş??
Ben iradesini tamamen motivasyondan sağlayan çakma iradeli bi insanmışım tartıda artı gördüm diye bütün motivasyonum resetlendi ..
şuanda elimde 4. Donatla bunu yazıyorum [/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]bir yandanda yiyorum .. Aslında midem tıka basa dolu ama yiyorum çünkü sanırım pes ediyorum .. Zaten çok zor şartlarda yapıyorum diyetimi herkesten saklıyorum millete her seferinde dert anlatmak zorunda kalıyorum .. özellikle eşim hiç istemiyor öyle olduğu halde gayret ediyorum ama sonuç ne oluyor vereceğim derken alıyorum bu da beni delirtiyor delirince bütün motivem sıfırlanıyor kısacası ..
[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]
işte sonuçç...

Bence ben haketmiyorum burayı ..
Kendimi nasıl toplarım bilmiyorum fena dağıttım...

Hadi üstüme gelin ben hakettim

[/sıze][/ı]

zeynepçiiiim kendine çok haksızlık ediyorsun bak canım hedefine birkaç kilo kalmış aylardır dikkat etmeye çalışıyorsun hepimiz insanız tabikide bazen alt üst oluyoruz bazen günlerce bir lokma yiyemezken bazende abartıyoruz elimizde olmadan amaaaaaaaaa canım bugün zaten kendinide yeterince üzdün ve bugün artık bitti yarın mükemmel bi telafiyle katılmanı istiyorum senden 1 saat değilde 2 saat spor yaparsııın vicdanını da rahatlatırsın bedenini de tatlııımmm:)))

[sıze=3]menüm:

Sabah:
Peynirli omlet
1\2 dilim ekmek

öğlen...

Z.yağlı fasülye
2 dilim ekmek

ara
accık nutella:26::26:

Akşam...
3 kşık kıymalı makarna
kaşık yoğurt
[/sıze]

bence accık nutella görünmeyebilir yaaa ama emziriyosun tatlım değil mi acccık olsun ama:19::19::19:nutella dışında menün zaten güzel haydi tatlım sende başla spora çok etkili oluyor:52::52::52:

menümü paylaşayım :
Sabah : 2 dilim kepekli ekmek,3-4 hindi salam (yağsızdır kendileri )
labne peynir

öğlen : 3 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt

ara : Special k sütsüz leblebi gibi yedim

akşam : 1/4 gözleme
meyve

2 lt su

haydi tatlııım sende spora başla :52::52::52::52:hiç birşey yapamıyorsan evde iki zıpla canım haydi bakalııımmm:32::32::32:

Kızlar ben kaçiiiimmm iyi geceler herkesee,şu iki gün çok sıkı fıkı olamayabiliriiss ama menümü paylaşmaya çalışırım mutlaka arada uğramaya da çalışırıım öperiiiim koceman hepinizi :16::16::16::16:

insaflı yorumlarınız için teşekkürler kızlar...

motivasyonumu geri kazanmam gerek bunun için perşembe ve cuma günleri detoks yapacağım meyve-sebze suları...
birkaç ayda bir tekrarladığım birşey sanırım yarın ve diğer gün için en uygunu bu olur ..
ve umarım bu motivemi kazanmama yardımcı olur bana dua edin kızlar sabaha bambaşka uyanayım...

insaflı yorumlarınız için teşekkürler kızlar...

motivasyonumu geri kazanmam gerek bunun için perşembe ve cuma günleri detoks yapacağım meyve-sebze suları...
birkaç ayda bir tekrarladığım birşey sanırım yarın ve diğer gün için en uygunu bu olur ..
ve umarım bu motivemi kazanmama yardımcı olur bana dua edin kızlar sabaha bambaşka uyanayım...

inşallah canım:))))

bence accık nutella görünmeyebilir yaaa ama emziriyosun tatlım değil mi acccık olsun ama:19::19::19:nutella dışında menün zaten güzel haydi tatlım sende başla spora çok etkili oluyor:52::52::52:

inan bende çok istiyorum...şu dr a bi gideyim bakalım ne dicek...belki bi sakıncası vardır diye yapamıyorum...

günü sporsuz kapattım maalesef:((( günümün tek artısı 4 lt suyu içebildim:)))

bununla beraber 13. mesajım:))) herkese iyi geceler.....

kızlar kusura bakmayın dün giremedim hiç bütün gün hastanedeydik gece 2 de geldım hala oldum beni izinli sayabilrmisin kaptanım çünkü evimde değilim bugünde hastaneye gidiceğim ne zaman gelirim bilmiyorum sevgiler.

Back
X