Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün menü adına birşey yoktu bende

sabah 2 dilim gözleme yedim ev sahibim saolsun
gün içerisinde yarım simit, 4 tane gofret, ince bir dilim kek, bir tane hurma, bir domates yedim.

şimdiden 3 lt suyu geçtim. ( güneydoğu sıcağı sayesinde)
gün boyu ayaktaydım ve iş yaptım. Dolapları sökmek kolileri taşımak spor gibi :)))
şimdi yürüyüşe gidiyorum sağlıksız ve berbat bir menünün (kek ve gofretlerin özrü) telafisi için görüşürz:)))

canııım gözleme gofret kek hapsi biraz fazla olmuşşş:19::19:ama bugün telafi edersin tatlım daha az yiyerek ve daha çok spor yaparak:))

çok sağol melike.beni takıma kabul ettiğiniz için çoooook ama çok teşekkürler. Tek başıma bir türlü başaramadım kilo vermeyi, ama inanıyorum ki bu sefer bunu başarıcam. Yazdıklarının hepsini okudum. Harfiyen uyucam. Sizi de kendimide mahcup etmem.mesajım gecikti çünkü, evvelki gün mail adresimi düzeltmek gibi bir hata yapınca onay için bekletti ve mesaj hakkımı aldı site.

canıııım aramıza hoşgeldiiinnn:34:

günaydıınnnnnnnn

282255_284631168300828_1047792535_n.jpg

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn

223846_10150905300948248_1592537528_n.jpg

amiiinnnn​

herkese günaydınlar. yeni katıldığım için önceki haftam yok ama başlangıç kilomu yazayım bende
başlangıç kilom : 70
bugün : 69,70

Herkese günaydın !!

Kilom : 64.7

guzel,fena değil ama ben 64 olsun istiyodum..iki haftada 1 beden incelmişim kızlar 40 beden pantolon üzerimden düştü bugün :))

Herkese günaydın !!

Kilom : 64.7

guzel,fena değil ama ben 64 olsun istiyodum..iki haftada 1 beden incelmişim kızlar 40 beden pantolon üzerimden düştü bugün :))

iki haftada 1 beden incelmek gayet başarılı bence, dert etme sonraki haftaya 64 olursun inşallah.

günaydın kızlar en son tartıldıgımda gecen hafta 57 idim tam şimdi 56.5 olmuşum, kayıp yarım kilo :)

Günaydın kızlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Melike'cim geçen hafta yoktum canım o yüzden sizin takımada uğrayamadım. Nasıl gidiyor? Umarım bir problem yoktur?

Günaydın kızlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Melike'cim geçen hafta yoktum canım o yüzden sizin takımada uğrayamadım. Nasıl gidiyor? Umarım bir problem yoktur?

bir problemimiz yok canım sağol uğradığın için :16: tatilden dönmüşsün ne güzel bende tatile gitmeyi bekliyorum daha istanbul sıcağında kavruluyorum

Kaptanım
Bugün mesaj sayım sırası bende..nasıl yapacağımı anlatır mısın?bazıları özelden mesaj yolluyo ya sayısını. Benim orda kafam karıştı işte..nasıl toparlıycam mesajları???

*** 8. Takım 262. Etap Sonuçları ***
allmost: (56.4/56.0/0.4/%0.71)
Brnkya: (68/64.7/3.3/%4.85) yeni üye hedef:60
cimcime81: (106.5///)
izmirli82: (67.7///) izne ayrıldı
papatya89: (56.5/56.5/0/%0)
umutlayasasen: (68.5/67/1.5/%2.19)
yilike: (77.2/76.3/0.9/%1.17)

8. TAKIMIN ORTALMASI: %

Son düzenleme:
Kaptanım
Bugün mesaj sayım sırası bende..nasıl yapacağımı anlatır mısın?bazıları özelden mesaj yolluyo ya sayısını. Benim orda kafam karıştı işte..nasıl toparlıycam mesajları???

herkes sana bugün kaç tane mesaj attığını özelden yollayacak senin saymana gerek kalmadan direk mesajdaki sayıyı yazacaksın
yeni üyeler buraya yazacak o yüzden burayı takip edeceksin canım aşağıda üye listemiz var eğer sana bildirmeyen olursa 0 yazacaksın
istersen sayımı yarın sabah yap gece bildirim yapanlar olabilir ya o yüzden :34:
yilike
umutlayasasen
allmost
eloisee
papatya89
brnkya
elif_ay
yagmur3872
zamantuneli

bernacım o nasıl bir yüzdedir canım :53: maşallah :nazar: :nazar: birinci olacaksın diye bekliyorum
umutlayasasen senin yüzdende çok çok iyi :nazar: :nazar: sende girebilirsin dereceye
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederimmmm :16: :16: şule kaldı bir tek
yeni gelen arkadaşlarımız bu hafta deneme süresinde olduğunuz için listede yoksunuz haftaya gireceksiniz :34:

Son düzenleme:
Back
X