akşama yolculuk var, ankaraya meslek sınavına gidicem, gideyim hazırlık yapayım bari, ara ara gelicem yine. herkese sağlıklı bol kilo vermeler.
kolay gelsin canım teşekkürler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama yolculuk var, ankaraya meslek sınavına gidicem, gideyim hazırlık yapayım bari, ara ara gelicem yine. herkese sağlıklı bol kilo vermeler.
çok özledim(( cips istiom kola istiom pizza istiom hemde full karışık çokk istiom ama yiyemiom
((
kızlar liste bu şekilde olacak yine azcık gidiyim işim var sonra mesajları sayacağım ortalamamız çok iyi 1. olabiliriz
bestecim senin son kilon 55.8miş ama olsun ortalamayı çok etkilemedi üzülme tamam mı gelicem yine kızlar
peki kaptancıım düzeltmen için teşekkür ederim..önümüzdeki hafta 55leri tekrardan göreceğim inşallah
55'leri görürsün tabi canım sen bi ara giremiyordun o zaman kilo almışsın heralde ama olsun haftaya 55'lerdesin ben inanıyorum
kızlar ben gidiyorum 2-3 hafta sonra döneceğim
zeynepcim hoşgeldinntakım sana emanet 1 tane yeni üye alabilirsin o zaman kontenjanımız tamamen dolu olur sen nasıl istersen öyle yapabilirsin canım takıldığın herhangi bir konu olursa bana mesaj atarsın 2-3 günde bir uğrayacağım zaten cuma günleri de gelirim
mesajları azaltmıyoruz kızlar mesaj sayım listesine meltemi de ekledim zeynep liste bitince yenisini düzenlersin belki tatile giden vs. olur diye şimdi yapmıyorum duruma göre ayarlarsın
eloisee 29-30 haziran
elif_ay 2-3 temmuz
yagmur3872 4-5 temmuz
zamantuneli 6-7 temmuz
pinibo bugün bildirim günü fakat kilonu bildirmemişsin üzgünüm ama mesaj sayılarını da belirtmiyorsun böyle olmazhaftaya listeye gireceksen acilen bunları halletmemiz lazım canım bana gücenme ama kilo vermek istiyorsak bir düzene oturtmalıyız kendimizi bu şekilde gidersek topikten uzaklaşıyoruz bir süre sonra bunu daha önce burda gördük o yüzden senin iyiliğin için diyorum canım geçmişi okumalı takip etmelisin
leslie'yi yükleyemedim dönünce halledeceğim
hadi kızlar kendinize iyi bakın![]()
kızlar ben gidiyorum 2-3 hafta sonra döneceğim
zeynepcim hoşgeldinntakım sana emanet 1 tane yeni üye alabilirsin o zaman kontenjanımız tamamen dolu olur sen nasıl istersen öyle yapabilirsin canım takıldığın herhangi bir konu olursa bana mesaj atarsın 2-3 günde bir uğrayacağım zaten cuma günleri de gelirim
mesajları azaltmıyoruz kızlar mesaj sayım listesine meltemi de ekledim zeynep liste bitince yenisini düzenlersin belki tatile giden vs. olur diye şimdi yapmıyorum duruma göre ayarlarsın
eloisee 29-30 haziran
elif_ay 2-3 temmuz
yagmur3872 4-5 temmuz
zamantuneli 6-7 temmuz
pinibo bugün bildirim günü fakat kilonu bildirmemişsin üzgünüm ama mesaj sayılarını da belirtmiyorsun böyle olmazhaftaya listeye gireceksen acilen bunları halletmemiz lazım canım bana gücenme ama kilo vermek istiyorsak bir düzene oturtmalıyız kendimizi bu şekilde gidersek topikten uzaklaşıyoruz bir süre sonra bunu daha önce burda gördük o yüzden senin iyiliğin için diyorum canım geçmişi okumalı takip etmelisin
leslie'yi yükleyemedim dönünce halledeceğim
hadi kızlar kendinize iyi bakın![]()
bu günkü kilom :)62.5 çok mutluyum çok cok:) eski kıyafetlerim olmaya başladı yaşasınnnn:)![]()
dünkü menüm(dışardaydım akşam üstü neler yedim neler ama çok canım istedi sütüm çekti:) üzgünüm
sabah
domates salatalık
1dilim peynir ve kaşar
açık çay
öğle
1 tabak semiz otu yemeği
yarım kase çorba
az yağlı salata
ara
1 kase cacık
akşam
2 dilim bonfile