Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

annemin yanına geldim 3gündür sapıttım ama yarından itibaren hemen eskiye dönücem:50::50::50:
menüm
SABAH
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
domates(üzerine zeytin yağı gezdirilmiş)
salatalık
yeşillik
ÖĞLE
3dolma
1poaça

AKŞAM
3kaşık barbunya
3kaşık pilav
yoğurt
salata
kazandibi:26::26:
bol bitki çayı içtimama yok rezil menüye etki etmez:47::47::47:

hadi bide yarınki menüye bakalım...

kızlar..eşim sürpriz yaptı..izne ayrılmış...biz yarından itibaren biraz tatil. yapıcaz..perşembeye kadar bu saatlerde girebilicem...mutlaka gelirim her gece...ve fırsat bulduğum her dakka...

buda benim bugünkü menüm..

sabah

2 dilim ekmek
peynirli omlet
1 tatlı kaşığı reçel

öğlen

1 poğça
1 br diet cola

akşam

2 kaşık pilav
2 mücver
ızgara et

menümü paylaşayım

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek domates salatalık peynir az tahin pekmez ve şekersiz çay

arada 1 bardak kiraz ve 2 kayısı

öğlen

dünden kalan tavuk, az makarna ve yoğurt

arada 5-6 dilim karpuz

akşam

döner ayran :17: :47:

2.5 lt su

canım güzel aslında döner nazar boncugun olsun:)

melikecim, bestecim , şulecim galiba bundan sonra buraya uğramam çok zor olucak bir süreliğine. iş buldum istediğim gibi, çok yoğun bir programın içine girdim, neye yetişeceğimi şaşırdım artık, hem sınav, hem iş, hem ev çok zamanımı alıyor. affınıza sığınarak şimilik gidiyorum mecburen. ama diyetimi bırakmaya niyetim yok, burda olduğu gibi olmaz ama elimden geleni yapıcam.melike, zeynep, şule ,beste,dilek,sude,yağmur ,elif-ay, hepinize çok selamlar , sağlıcakla kalın, şimdilik hoşçakalın.

canım hakkında hayırlısı olsun yinede bizi unutma

]

annemin yanına geldim 3gündür sapıttım ama yarından itibaren hemen eskiye dönücem:50::50::50:
menüm
SABAH
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
salatalık
yeşillik
ÖĞLE
3dolma
1poaça

AKŞAM
3kaşık barbunya
3kaşık pilav
yoğurt
salata

:) canım olsun yarından itibaren eski haline dönersin

bugünkü menüm

sabah
domates satalık peynir
patetesli omlet
açık çay

öğlen
ıslak köfte ayran

ara kayısı
akşam
3 kaşık pilav
2 parça tavuk

2lt su

melikem de burdaymış....pinibom da

öpüyorum ikinizi de kızlar...iyi geceler olsun..:54::54::54:

görmemişim şule ya sana da iyi tatiller iyi eğlenceler günaydın takımım pinibo hemşire misin sen canım allah kolaylık versin nöbete kalmışsın.meltem işin hayırlı olsun izinli yazıyorum ilerde istediğin zaman dönersin

melikecim, bestecim , şulecim galiba bundan sonra buraya uğramam çok zor olucak bir süreliğine. iş buldum istediğim gibi, çok yoğun bir programın içine girdim, neye yetişeceğimi şaşırdım artık, hem sınav, hem iş, hem ev çok zamanımı alıyor. affınıza sığınarak şimilik gidiyorum mecburen. ama diyetimi bırakmaya niyetim yok, burda olduğu gibi olmaz ama elimden geleni yapıcam.melike, zeynep, şule ,beste,dilek,sude,yağmur ,elif-ay, hepinize çok selamlar , sağlıcakla kalın, şimdilik hoşçakalın.

yeni işin hayırlı olsun Meltemciim, kendine dikkat et diyetini ihmal etme, sevgilerr :)

menüm
SABAH
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
salatalık
yeşillik
ÖĞLE
3dolma
1poaça

AKŞAM
3kaşık barbunya
3kaşık pilav
yoğurt
salata

ah canım poacadan uzak dursaymıssın keşke dicem ama eğer annen yaptıysa ve yanına yeni gelmişsen biraz kaçınılmaz son oluyo sanırım en iyisi annen hiç poaca yapmasın :1: kazandibi en azından sütlü tatlı bır derece masum sayılır

Back
X