Kizlar bu hafta cok yogun olacagim izinli yazar misiniz firsat buldukca ugricam :)
Selammmmm ben geldim gecen hafta tam 7 gun araliksiz calisip bir de ustune nobet tuttum bu kadar yogun olacagi bn bile tahmin etmemistim

Eeee nasil gidiyo bakalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu hafta cok yogun olacagim izinli yazar misiniz firsat buldukca ugricam :)
Selammmmm ben geldim gecen hafta tam 7 gun araliksiz calisip bir de ustune nobet tuttum bu kadar yogun olacagi bn bile tahmin etmemistim
Eeee nasil gidiyo bakalim![]()
Menümü yazayım hemen
sabah
2 küçük haşlanmış patates
peynir
domates(üzerine zeytin yağı gezdirilmiş)
1 yumurta
öğle:
1dilim karpuz
1dilim peynir
1dilim ekmek
2 tatlı kaşığı dondurma
akşam:
1 tabak enginar
2kaşık pilav
1 kaşık barbunya
salata
spor:leslie ile 5 mil:)
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğine tahin pekmez sürüp yedim şekersiz çayla
arada 1 kupa papatya çayı, 1 dilim ananas
öğlen : balık ve yarım dilim ekmek
arada sütlü türk kahvesi
akşam : 1 porsiyon bulgur pilavı, yoğurt ve salata
2 lt su, alışveriş merkezine gittim gezdim bu da sporum oldu zaten regl olucam ve göğüslerim fln şiş acıyo baloncuk gibi olmaya başladım spor yapıcak halim kalmadı :/
selammmmm ben geldim gecen hafta tam 7 gun araliksiz calisip bir de ustune nobet tuttum bu kadar yogun olacagi bn bile tahmin etmemistim
eeee nasil gidiyo bakalim![]()
menümü yazayım hemen
sabah
2 küçük haşlanmış patates
peynir
domates(üzerine zeytin yağı gezdirilmiş)
1 yumurta
öğle:
1dilim karpuz
1dilim peynir
1dilim ekmek
2 tatlı kaşığı dondurma
akşam:
1 tabak enginar
2kaşık pilav
1 kaşık barbunya
salata
spor:leslie ile 5 mil:)
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğine tahin pekmez sürüp yedim şekersiz çayla
arada 1 kupa papatya çayı, 1 dilim ananas
öğlen : Balık ve yarım dilim ekmek
arada sütlü türk kahvesi
akşam : 1 porsiyon bulgur pilavı, yoğurt ve salata
2 lt su, alışveriş merkezine gittim gezdim bu da sporum oldu zaten regl olucam ve göğüslerim fln şiş acıyo baloncuk gibi olmaya başladım spor yapıcak halim kalmadı :/
haklısın canım kusura bakma:))kızlar mesaj sayılarımızı mesaj atmayı ihmal etmeyelim en azından duvara yazalım tek tek saymak zor oluyor 2 arkadaşın mesajı eksikti dün için :/
inşallah sorun hallolmuştur:))[sıze=3]günaydın kızlar...dün akşama kadar siteye girmek için cebelleştim ama nafile...ne yaptıysam sayfasını dahi açamadım...benim bağlantımlamı ilgiydi acaba bilemedim...[/sıze]
Dün menümü yazamadım yine offf(
kahvaltı yapamadım
öğle 7 adet köfte domates ekmek yok
ara 3 çatal yaşpasta
akşam ıspanak yemeği sadece 2 çatal birkaç yaprak sarması
ara çok küçük ıslak kek
bol yürüyüş:)) 2 litre su:))