Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kimsecikler yok ama ben yine kendi kendime konuşmaya devam edeceğim :9: gerçekten grubumuza, motivasyonumuza ve kilo verme inancımıza sıkı sıkıya sarılmalıyız :16: bir görseniz eski çalıştığım yerlerden veya tanıdıklardan kimi görsem herkes aynı şeyi söylüyor sen amma zayıflamışsın ! ben de hemen böyle daha iyi ama demi diyorum evet tabi diyolar..düşünüyorum da benim şuanki fazlalıklarım gözüme böylesine batarken o zamanlar nasıl da körmüşüm neden daha önce verememişim diye hayıflanıyorum...insanın kendine güveni geliyor en başta, giydikleri yakışıyor alışverişe gittiğinde daha mutu oluyosun...

hatta geçen gece bir durum yaşadım bu beni biraz üzdü bakalım siz ne yorum yapacaksınız.Lise zamanlarımda beğendiğim bir çocuk vardı :9: tabi o zamanlar ben hafiften tombul yine :14: yakışıklı da bi çocuktu neyse olmamıştı o zamanlar, zaten ne kadar çocuksu duygular olduğunu sonradan anlıyor insan, gecen gece alışveriş merkezindeki bir mağazada cüzdan bakıyordum bir de karşıya baktım o oradaydı tanıdım o da beni tanıdı farkettim, sonra ben cıkısa doğru ilerlerken o da gelmeye başladı benden tarafa ben ne yaptım görmezden geldim ne var yanı yüzüne bakıp bi meraba desem öyle anlarda bazen ne yapacağımı bilemiyor gibi oluyorum :/ sonradan üzüldüm ama niye böyle davrandım diye onun kalbini kırdım mı diye, tamam cok samimiyetimiz yoktu belki ama sonuçta bir meraba diyebilirdim...

ya ben olsam merhaba demeyi tercih ederdim..sana dogru yöneldiğine kadar farketmissin keske ne yapacagını bekleseydin...

bgn menüm: nöbetten cıktıgım için zaten 1 de uyandım :D
sabah yani öğlen: 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin 1 haslanmıs yumurta..
aksam:1 kase mercimek corbası...
2 litreye yakın su tükettim
kondisyon calıstım yarım saat
arada 3 bardak cayım vaaar :D

bgn menüm: nöbetten cıktıgım için zaten 1 de uyandım :D
sabah yani öğlen: 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin 1 haslanmıs yumurta..
aksam:1 kase mercimek corbası...
2 litreye yakın su tükettim
kondisyon calıstım yarım saat
arada 3 bardak cayım vaaar :D

çok iyi canım fazlasıyla hafif :)

ya ben olsam merhaba demeyi tercih ederdim..sana dogru yöneldiğine kadar farketmissin keske ne yapacagını bekleseydin...

onun niyeti zaten konuşmak gibiydi tam biz çıkarken bize doğru yürümeye başladı, yanımda annem de vardı oyle pek beklicek bi durumum yoktu ama ben gülümseyip bir meraba diyebilirdim, annem çekinmeme gerek olucak biri değil zaten de işte ne yapacağımı bilemedim bir anda hem biraz heyecanlı bir tipim :9: ama zaten mağaza müdürü olduğu için bir dahaki gidişimde ortamı olursa laf atıcam ayıp ettim farkındayım :/

onun niyeti zaten konuşmak gibiydi tam biz çıkarken bize doğru yürümeye başladı, yanımda annem de vardı oyle pek beklicek bi durumum yoktu ama ben gülümseyip bir meraba diyebilirdim, annem çekinmeme gerek olucak biri değil zaten de işte ne yapacağımı bilemedim bir anda hem biraz heyecanlı bir tipim :9: ama zaten mağaza müdürü olduğu için bir dahaki gidişimde ortamı olursa laf atıcam ayıp ettim farkındayım :/

ozaman gönlünce davrannn :D

kızlar selam..evde yoktum..yeni geldim...nasılsınız...beni sormayın hiç motivasyonum yerlerde...hiç diyet falan istemiyorum...kötü durumdayım anlayacağınız..ne yapacağım bilmiyorum...:50::50::50::50::25:

dünkü menümü yazayım

sabah:

2 dilim ekmek
omlet
peynir
domates

öğle:

yemedim bişey kahvaltıyı geç yaptım

ara:

2 z.yağlı dolma

akşam:
küçük hamburger menü:((

2 lt su...2 saat temizlik..

bugünkü de rezalet..evde de değildim:((((((((((

sabah:
tost
domates
çay şekersiz

öğlen:

2 sigara böreği
1/2 dilim kek
2 kaşık yoğurtlu makarna salatası

akşam ne yesem bilmiyorum ..öyle geziniyorum ortalarda..offfff...moralimde bozuk...regl olmamın bi etkisi var mı acaba..

kızlar selam..evde yoktum..yeni geldim...nasılsınız...beni sormayın hiç motivasyonum yerlerde...hiç diyet falan istemiyorum...kötü durumdayım anlayacağınız..ne yapacağım bilmiyorum...:50::50::50::50::25:

şulecim bu durum ara ara hepimizde oluyo, regl olmanın etkisi var bence ben de öyleyim çünkü en ufak şeyde ağlayabiliyorum..yeterki buradan uzaklaşma biz birbirimize iyi geliyoruz motivasyon konusunda da b ir sıkıntın olduğunda da..

ah bir bilsem....sıcaklardan mı..oğlandan mı...yeni eve hiç alışamadım ondan mı bilmiyorum...belki de hepsi...bunalımım bu aralar...

neyse canım sıkma canını daha büyük problemler olmasından iyidir en azından degilmi...bazı gecis dönemlerinde insanın keyifsiz depresif halleri oluyor...bu sene mevsim bile tam yaşanmıyor türkiyenin hiçbiryerinde bu bile olumsuz etkiliyor olabilir...dikkat et kendine..oğluşunun ihtiyacı var sana :D

şulecim bu durum ara ara hepimizde oluyo, regl olmanın etkisi var bence ben de öyleyim çünkü en ufak şeyde ağlayabiliyorum..yeterki buradan uzaklaşma biz birbirimize iyi geliyoruz motivasyon konusunda da b ir sıkıntın olduğunda da..

neyse canım sıkma canını daha büyük problemler olmasından iyidir en azından degilmi...bazı gecis dönemlerinde insanın keyifsiz depresif halleri oluyor...bu sene mevsim bile tam yaşanmıyor türkiyenin hiçbiryerinde bu bile olumsuz etkiliyor olabilir...dikkat et kendine..oğluşunun ihtiyacı var sana :D

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim...umarım herşey düzelir....

kızlar geçen haftaki kilom 56 bu hafta da 56 regl olucam ve tartılmaya gerek bile duymadım ..

Back
X