Tünaydın herkese ben aranıza bugün katıldım 6 ayda 24 kilo verdim ama kilo vermem durdu ve daha 23 kilo vermem gerek motivasyona çok ihtiyacım var HELP ME :):)
selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım. şu an 86 kiloyum. 10 kilo kadar verdim 40 gün içinde ama kaç gündür durdu kilo vermem. yememe çok dikkat ediyorum 1000 kaloriyi asla geçmiyorum ve her gün 2 saat kadar yürüyorum. inşallah hedefimiz olan kiloya kısa süre içinde ulaşırız :)
merhaba kızlar hoşgeldiniz ben melike takım kaptanıyım allmost da kaptan yardımcısı tanışırsınız
bizde burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz burası olmazsa kilo veremezdim gibime geliyor burdaki motivasyonu kaybetmemek için birkaç kural koyduk eğer size de uyarsa çok seviniriz
1)her gün menülerimizi paylaşmamız gerekiyor pazarları hariç isteyenler paylaşabilir tabi
2)spor olmadan kilo vermek saglıklı değil bu yüzden haftada en az 3-4 gün spor,yürüyüş,leslie vs. aktivitelerde bulunmalıyız
3)mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz bunun için her gün 5 mesaj yazıyoruz ve sırayla mesaj sayım listesi hazırlıyoruz.mesaj sayma işi kolay herkes mesaj sayısını özel mesaj olarak sıra kimdeyse ona atıyor.üyelikleri yeni olanlar mesaj atamadığı için son iletilerinde buraya yazıyor
4)cuma günleri tartı günüdür öğlen saat 12'ye kadar herkes kilosunu yazar,kaptan listeyi hazırlar ve paylaşım alanında bildirir.2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir.eğer işiniz çıkarsa önceden söylersiniz izinli yazarız o zaman sorun olmaz
kızlar siz şimdi yeni üye olduğunuz için bir dahaki cumaya kadar paylaşımlarınız iyi olursa listeye alınacaksınız yani 10 günlük bir deneme süresinde olacaksınız eğer kabul ederseniz başlangıç ve hedef kilolarınızı hemen kaydediyim başlayalım

Son düzenleme: