Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tünaydın herkese ben aranıza bugün katıldım 6 ayda 24 kilo verdim ama kilo vermem durdu ve daha 23 kilo vermem gerek motivasyona çok ihtiyacım var HELP ME :):)

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım. şu an 86 kiloyum. 10 kilo kadar verdim 40 gün içinde ama kaç gündür durdu kilo vermem. yememe çok dikkat ediyorum 1000 kaloriyi asla geçmiyorum ve her gün 2 saat kadar yürüyorum. inşallah hedefimiz olan kiloya kısa süre içinde ulaşırız :)

merhaba kızlar hoşgeldiniz ben melike takım kaptanıyım allmost da kaptan yardımcısı tanışırsınız
bizde burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz burası olmazsa kilo veremezdim gibime geliyor burdaki motivasyonu kaybetmemek için birkaç kural koyduk eğer size de uyarsa çok seviniriz
1)her gün menülerimizi paylaşmamız gerekiyor pazarları hariç isteyenler paylaşabilir tabi
2)spor olmadan kilo vermek saglıklı değil bu yüzden haftada en az 3-4 gün spor,yürüyüş,leslie vs. aktivitelerde bulunmalıyız
3)mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz bunun için her gün 5 mesaj yazıyoruz ve sırayla mesaj sayım listesi hazırlıyoruz.mesaj sayma işi kolay herkes mesaj sayısını özel mesaj olarak sıra kimdeyse ona atıyor.üyelikleri yeni olanlar mesaj atamadığı için son iletilerinde buraya yazıyor
4)cuma günleri tartı günüdür öğlen saat 12'ye kadar herkes kilosunu yazar,kaptan listeyi hazırlar ve paylaşım alanında bildirir.2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir.eğer işiniz çıkarsa önceden söylersiniz izinli yazarız o zaman sorun olmaz
kızlar siz şimdi yeni üye olduğunuz için bir dahaki cumaya kadar paylaşımlarınız iyi olursa listeye alınacaksınız yani 10 günlük bir deneme süresinde olacaksınız eğer kabul ederseniz başlangıç ve hedef kilolarınızı hemen kaydediyim başlayalım :34:

Son düzenleme:
ben şu an 22 yaşındayım. 18 yaşına kadar 55 kiloydum. ve o yaşa kadar hep çok az yerdim. bu son 4 yılda ne oldu anlamıyorum birdenbire değiştim :( 1000 kalori bence çok az değil, sonuçta ekmeği ve şekeri hayatımdan tamamen çıkarmış durumdayım. bu yüzden yediklerimin kalorisi yüksek olmuyor. 25 ağustosa kadar 15 kilo vermek istiyorum ama dediğin gibi bi yandan da korkuyorum canım geri alırsam diye. sen günde kaç kalori alıyorsun

1500 1700 arası alıyorum canım 1000 kalori alsam ben günde yatağa düşer kalkamam geri herhalde tebrik ederim bu arada 1000 kaloriyle gün geçirmek çok sabır ister inşallah verirssin fazlalıklarınıda ağustosa kadar

uzun yıllar spor salonuna gittim ve gördüğüm en fazla kalori harcatan aktiviteler tea bo ve spin bike egzersizleri. birde alternetif olarak sunabileceğim bodyrock.tv var bi göz atarsınız videolara

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım. şu an 86 kiloyum. 10 kilo kadar verdim 40 gün içinde ama kaç gündür durdu kilo vermem. yememe çok dikkat ediyorum 1000 kaloriyi asla geçmiyorum ve her gün 2 saat kadar yürüyorum. inşallah hedefimiz olan kiloya kısa süre içinde ulaşırız :)

yeni üyelerimizin maşallahı var 40 günde 10 kilo süpersin :46: duraklama dönemi bende de oluyor vücudu biraz şaşırtmak gerekiyormuş yediklerimizi biraz arttırıp sonra yine diyete dönmek lazımmış diye duydum

Son düzenleme:
24 kilo çok iyi canım nasıl verdin spor yaptın mı ya da diyetisyene mi gidiyorsun?

Diyetisyene hiç gitmedim canım kendimce program izliyorum günde 1500 1700 bazen 2000 oluyor herşeyden yiyorum çikolota börek vs vs ama hayatımdan 2 şeyi tamamen çıkarttım biri beyaz ekmek biri kızartma 6 ay önce başladım diyetime babamın doğum gününden 1 gün sonra pastaları hüplettikten sonra :) spora gelince günde 45 yada 1 saat yapıyorum canım oda evimde kondisyon bisikleti var onda yapıyorum havalar çok sıcak yada çok soğuk olmadıgında dışarıda tempolu yürüyüş yapıyorum.

selam kızlar, nasılsınız? cook özledim sizi cumartesi pazar baya yorucu geçti benim için elimden geldiği kadar da diyetime dikkat etmeye çalıştım, eski arkadaşlarımdan biri evlendi bayadır görüşemediğim arkadaşlarımla hasret giderdim meğer ne de çok özlemişim onlarla olan günlerimi, öyle yani kızlar zamanı geri döndürmek elimizde olmuyo işte ! biraz duygusal da bir insanım etkilendim şimdi de normale dönmeye çalışıyorum :43: iyi ki sizler varsınız burada olan birlikteliğimiz iyi geliyo bana...

benimde arkadaşlarım evlenmeye başladı bana da sorup duruyorlar ne zaman evlilik diye sinir oluyorum o yüzden eskilerle görüşmek istemiyorum :27::27:

Son düzenleme:
canlar sabah 11 gibi soslu sosis yedim tavada yağsız yaptım 100 gr kadar, 1 gibi nesfit gevreği yedim ohh :) 3 gibide sporumu yapıcam 1 saat 4:30 gibi 1 kase mercimek çorbası yanında 1 dilim çavdar ekmeği, 6gibi 1 kase mercimek çorbası yanında 1 dilim çavdar ekmeği ve 7 gibi ton balıklı az miktarda makarna yicem bugunkü planım :)

az bir kilon kalmış zaten dilek kısa bir zamanda mezun olursun
bende ramazanda nasıl yapcaz diye düşünüyorum bir ara internetten araştırıp buraya da yazarım siz de bulursanız yazın
aman az bile versek yeter yetmez mi :27:

kaptancıım tatilin bitmiş sanırım artık buralardasın, nasıl geçti tatilin, ama seni buralarda gördüğüme çok sevindim :) ramazanda ne yapacağımızı ben de düşünüyorum gerçekten, her ramazanda kilo alırım, şuan aklıma gelen en iyi önlemlerden biri ramazan pidesinden uzak durmak çünkü geçen senelerde küçük bir dilim de olsa yiyordum

kaptancıım tatilin bitmiş sanırım artık buralardasın, nasıl geçti tatilin, ama seni buralarda gördüğüme çok sevindim :) ramazanda ne yapacağımızı ben de düşünüyorum gerçekten, her ramazanda kilo alırım, şuan aklıma gelen en iyi önlemlerden biri ramazan pidesinden uzak durmak çünkü geçen senelerde küçük bir dilim de olsa yiyordum

Ramazanda pideden çok tatlılar çok sorun oluyor bana. O kadar süre aç kalınca benim gözüm diyet felan görmüyor saldırıyorum yemeklere tatlılara. Allah yardımcımız olsun

bestecim teşekkür ederim bende seviniyorum grubumuz dağılmadı hemen herkes burada tatilim iyi geçti bol bol yüzdüm ama son 5 günü adet olunca evde kös kös oturdum :9: sen neler yaptın nasıl gidiyor
ben sahurda ekmek yiyip iftarda az yemeyi düşündüm ama internete girip daha araştırıcam ev işi bitmedi bir türlü ev dandini olmuş topla topla bitmiyo :1: arada bir buraya girip dinleniyorum

hoşgeldin...inşallah amacına ulaşırsın yani hepimiz.....

canlar sabah 11 gibi soslu sosis yedim tavada yağsız yaptım 100 gr kadar, 1 gibi nesfit gevreği yedim ohh :) 3 gibide sporumu yapıcam 1 saat 4:30 gibi 1 kase mercimek çorbası yanında 1 dilim çavdar ekmeği, 6gibi 1 kase mercimek çorbası yanında 1 dilim çavdar ekmeği ve 7 gibi ton balıklı az miktarda makarna yicem bugunkü planım :)

afiyet olsun zazaa güzel bir menü gibi duruyor az az ama sık sık yiyorsun

Ramazanda pideden çok tatlılar çok sorun oluyor bana. O kadar süre aç kalınca benim gözüm diyet felan görmüyor saldırıyorum yemeklere tatlılara. Allah yardımcımız olsun

aynı ben tatlı beni bitiryor zaten birde mübarek ramazan ayı bereketli her akşam sofrada çeşit çeşit of napcaz :31:normalde tatlı pek yapmayız ama ramazan diye hemen hemen her akşam bir çeşit olur:18:

ben şu an 22 yaşındayım. 18 yaşına kadar 55 kiloydum. ve o yaşa kadar hep çok az yerdim. bu son 4 yılda ne oldu anlamıyorum birdenbire değiştim :( 1000 kalori bence çok az değil, sonuçta ekmeği ve şekeri hayatımdan tamamen çıkarmış durumdayım. bu yüzden yediklerimin kalorisi yüksek olmuyor. 25 ağustosa kadar 15 kilo vermek istiyorum ama dediğin gibi bi yandan da korkuyorum canım geri alırsam diye. sen günde kaç kalori alıyorsun

valla süper 1000 kalori...

tünaydın herkese arkadaslar nöbet maduru ben yeni uyandım sayılır....
bitki cayımı yudumluyorum simdi 3 tanede kayısı yedim...

kaptancımm ben şu BMI yi nasıl yapabiliirim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
yukarıda verdiğim adrese gir canım orda tickerin nasıl yapılacağı anlatılıyor kilonu,hedefini vs. yazdıktan sonra aşağıda Body Mass Index (BMI) kısmı var oradan birimini Metric/SI seçip altındaki kutucuğa boyunu yazıyorsun 1m 70cm gibi
sonra o adresi kendi profilindeki ilgili kısma yapıştırınca oluyor yani benimki var ya aşağıda öyle olacak o verdiğim linkte denemeler yapabilirsin oldu mu diye
kilo verdikçe yeniliyorsun güzel oluyor vay be kilo vermişim ben diyosun :)

Back
X