Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar 2 gündür tartılmadım çok merak ediyorum ama tartılmıcam cuma sabahı tartılcam artık haftalık tartılmayı planladım

bu gün 1.5 saat tempolu yürüdüm yürürken göbegime yün korse taktım göbegim çok yandı inşallah göbegimden kurtulucam

kızlar 2 gündür tartılmadım çok merak ediyorum ama tartılmıcam cuma sabahı tartılcam artık haftalık tartılmayı planladım

ben de dayanamıyorum tartılıyorum hergün fadime abla. Değişim olmayınca moralim bozuluyor ama bu hafta benim tartıda poek değişiklik olmayacak. Acayip su topluyor vücudum içtiğim bir ilaç yüzünden.

ben de dayanamıyorum tartılıyorum hergün fadime abla. Değişim olmayınca moralim bozuluyor ama bu hafta benim tartıda poek değişiklik olmayacak. Acayip su topluyor vücudum içtiğim bir ilaç yüzünden.

lahana suyunu iç haşla sabah 1 akşam 1 b iç ödemi atar

Son düzenleme:
bu günden sonra ben de zorlayacağım kendimi. En azından 3 litre içeyim bari...

Bende ilk başlarda 2 litre 3 litre 4 litre şeklinde ilerledi şimdi günde 4 litre içmediğim zaman susuyorum resmen :D 5 litreye çıkartmıcam ama su zehirlenmesi olmaması için :D

geç olsa da dünkü menümü paylaşacağım

sabah
aç karna 1 bardak su
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm
2 zeytin ve çay

ara
1 bardak çay

öğlen
1 su bardağı kadar haşlanmış kepek makarna yanına 3 kaşık yoğurt
1 bardak elma suyu (şekersiz) , 5 badem 1 çay kaşığı nutella

ara
çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

akşam
salata
1 kepçe fırında pişmiş köfteli patatesli yemekten
2 kaşık yoğurt
1 bardak elma suyu ve 1 çokoprens

ara

bol su

geç olsa da dünkü menümü paylaşacağım

sabah
aç karna 1 bardak su
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm
2 zeytin ve çay

ara
1 bardak çay

öğlen
1 su bardağı kadar haşlanmış kepek makarna yanına 3 kaşık yoğurt
1 bardak elma suyu (şekersiz) , 5 badem 1 çay kaşığı nutella

ara

akşam
salata
1 kepçe fırında pişmiş köfteli patatesli yemekten
2 kaşık yoğurt
1 bardak elma suyu ve 1 çokoprens

ara

bol su

Elma suyunun içinde basit şeker var.Onu içtikten sonra tarçınlı çay içmen iyi olmuş kan şekerin normale dönmüştür. süpersin :46:

Uğraşıom uğraşıom kaldıramıorm bu vücudu yukarı senin gibi 55 kilo değilimki :(:(:(

Bende ilk başlarda 2 litre 3 litre 4 litre şeklinde ilerledi şimdi günde 4 litre içmediğim zaman susuyorum resmen :D 5 litreye çıkartmıcam ama su zehirlenmesi olmaması için :D

ben de arttırayım yavaş yavaş o zaman.. Ben bu kadar içtiğimde zırt pırt tuvalete gidiyorum. 4 litre içersem çıkamam tuvaletten herhalde :)

Back
X