Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sıdıkacım çok sevindim!:nazar:
ya Sıdıka ben bu hafta spor da yapamadım pazartesi dışında, acaba çok spor yapmak gerçekten kilo vermeyi engelliyor olabilir mi :44:

ben sporu sıkılaşmak için yapıyorum Bir de hepsini aynı anda yapmıyorum haftanın 5 günü sabahları plates, akşamları açık havada yürüyüş yapmaya çalışıyorum Spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum.

Aşırı spor yaparak kilo vermek aynı günlük kalori alımını çok düşürmeye benzer.

Mesela birinin 10 kilo fazlası vardır.Günde kalorisini 600-700 e düşürür 4-5 günde verir 10 kiloyu.Sonra tam der oh be ideal kiloma düştüm der ve normal yeme düzenine geçer ve kilolar deli gibi gelir ve engel olamaz.O kiloyu korumak için yapabiliceği tek şey günde 600-700 kalori alımını hayatı boyunca uygulamak ki buda imkansız.

Aşırı spor yapmakta aynı.Biri günde 3-4 saat spor yaparak kilolarını verir sonra tam oh ideal kiloma kavuştum der ve sporu bırakır yada normal sınırlarda günde 30 dk - 1 saat spor yapar ve vücut o 3-4 saatlik spora alışık olduğu için hızla kilo almaya başlar.Bu kişinin forumunu korumak için hayatı boyunca günde 3-4 saat spor yapması gerekir ki buda imkansız.

Her şey ayarında güzel ne fazla ne az.

ben sporu sıkılaşmak için yapıyorum Bir de hepsini aynı anda yapmıyorum haftanın 5 günü sabahları plates, akşamları açık havada yürüyüş yapmaya çalışıyorum Spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum.

Ben ilk diyetime başladığımda derlerdi spor daha zinde hissettir gün içinde daha enerjik olmanı sağlar.Bende düşünürdüm mantiken spor yapıcam yorulucam bide nasıl daha zinde olucam :D

Ama gerçekten öyle spor insanı daha mutlu huzurlu yapıyor ve sanırım mutluluk hormonu bir tek egzersiz yapınca salgılanıyor başka hiç bir türlü salgılanmıyor.

Aşırı spor yaparak kilo vermek aynı günlük kalori alımını çok düşürmeye benzer.

Mesela birinin 10 kilo fazlası vardır.Günde kalorisini 600-700 e düşürür 4-5 günde verir 10 kiloyu.Sonra tam der oh be ideal kiloma düştüm der ve normal yeme düzenine geçer ve kilolar deli gibi gelir ve engel olamaz.O kiloyu korumak için yapabiliceği tek şey günde 600-700 kalori alımını hayatı boyunca uygulamak ki buda imkansız.

Aşırı spor yapmakta aynı.Biri günde 3-4 saat spor yaparak kilolarını verir sonra tam oh ideal kiloma kavuştum der ve sporu bırakır yada normal sınırlarda günde 30 dk - 1 saat spor yapar ve vücut o 3-4 saatlik spora alışık olduğu için hızla kilo almaya başlar.Bu kişinin forumunu korumak için hayatı boyunca günde 3-4 saat spor yapması gerekir ki buda imkansız.

Her şey ayarında güzel ne fazla ne az.

ya acaba bende mi çok spor yapıyorum??? ama ben şu an işsiz ve evde olduğum sürece yaparım ,iş hayatı başlarsa spor azalır tabi böylelikle dengelemiş olmaz mıyım?

ya acaba bende mi çok spor yapıyorum??? ama ben şu an işsiz ve evde olduğum sürece yaparım ,iş hayatı başlarsa spor azalır tabi böylelikle dengelemiş olmaz mıyım?

70 - 80 dakika yapıyorsun canım.Ayrıca yarısını plates yapıyorsun.Plates kalori yakımı için değil sıkılaşmak için sadece sende biliyorsun o yüzden fark etmez.Yazım biraz yanlış olmuş.Şöyle söylemek lazım 3-4 saat kardiyo yapanlar...

günaydın

geçen haftaki tartım 78.8

bu haftaki tartım 77.8 çıktı

-1000gr ayy çok sevindim yaptığım sporlar işe yaramaya başladı...

evet tebrikler...

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:57.2 kg :nazar:
giden: 800 gr
toplam giden : 20.8 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36

günaydın , hayırlı cumalar kızlar..

yarın doğum günüm diye son günlerde dikkat etmeye çalıştım..
:nazar:

hepinizi öperim sevgiler
:3:

tebrik ettim senii

kızlar günaydınnnnnnn,

geçen hafta 58.8
bu hafta 57.8 :52:

tartıyı su terazisi ile ayrıca kontrol ettim, tartı gayet düzgün :52:

Nazzz bunun bir açıklaması olmalı, reglimin son günlerini yaşıyorum, hala bitmedi, bu fark niye?
acaba misafirler buradayken kötü beslenmeme rağmen akşam 19.00 dan sonra yeşil çay ve arada az tatlı ile idare ettim, erken akşam yemeği bunun sebebi olabilir mi??
amannn ne kurcalıyorsun ki Ayşe 1 kg işte :16::16:

çok mutluyummmmm

bence şu 3 günlük diyett :D

Melikecim süperrr:nazar:
bu hafta güzel bir hafta olacak galiba
en çok Pınar ve Naz'ı merak ediyorum, Pınar'ın bu hafta kırılması lazım artık..Naz da doktora gitti mi, bu hafta yoğunluktan takip edemedim, tahlil yaptıracaktı..
öğleden sonra görüşürüz canım

valla kırılmadım hala :D

bu günkü menüm
sabah 7 de 1 yeşil çay,3ceviz 2 k kayısı
11 1 b süt
12.30 kahvaltı peynirli biberli 1 yumurtalı omlet,3 zeytin,1 çay ,1 d çavdar ekmegi
bol yeşillik
ara 1 elma
ögle 1kase lahana çorbası 5 üzüm tanesi
ara 2 ceviz 7 badem 1 yedi otlu çay,3 k kayısı
akşam tavuklu salata yemeyi planladım yanında 1 kase mercimek çorbası 1 b ayran
arada 1 meyve 1 b süt içicem
sporum bugün malesef 1.5 saat

meraba kızlar.. 3 gündür aranıza katılamıyorum özel sebeplerdn dolayı çok üzgünüm..:(:( eğer takımdan ayrılmam gerekiyosa bildirin saygı duyarım çnkü size destek olamadm.. akşam tkrr girip sonucu öğrenrm.. bu arada kilomda bi değişklk olmadı..

kizlar ben dusundum tasindim kaptanlik gorevini daha iyi yapabilecek birisine devretmek istiyorum farkindasinizdir son zamanlarda ugrayamiyorum tez yazmak zormus her isine kosturuyorum bugun liste hazirlamak icin deneyi biraktim ve dondugumde hocamdan azar isittim.her turlu yardimi yaparim ancak artik yetisemiyorum
naz burayla yakindan ilgili ve bilgisi de cok bence cok iyi bir kaptan olur tabi isterse
kizlar ozur dilerim takimin huzurunu bozmak istemezdim ama ben su an kaptanlik yapamiyorum icim hic rahat degil

Back
X