• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nasilsiniz yogun bi gundu gelemedim.islerim yogun duzgun beslenemiyorum aksamda kacirdim.bi dda misafirlikte kaçirdim.bu hafta dikkat etmem lazim hemde çok.bi igne daha yaptirdim bugun belimde agri devam ediyor.bu hafta yuruyus yapmam zor gibi.

Merhaba kadis...Hastalıkla uğraşırken pek bakamadım foruma.Beline ne oldu ?
Çok geçmiş olsun.

offf misafirim gittti anca temizlik bitti:(
MENÜM:
SABAH:
2dilim ekmek
yumurta
peynir
5 zeytin
salça
zencefiilli kür

ÖĞLE
1miniko börek
az yoğurt
1bardak süt

AKŞAM:
7kaşık pilav
yağsız haşlama tavuk
acı turşu biber
1çikolata(bitirdim tüm çikolataları e rahatladım :(
zencefilli çay

bugün e temizlemekten salona gidemedim SPOR YOK:(

Evet,nedense evdeki yasaklı şeyler yenilip bitince insan acayip rahatlıyor :ssz:

iyi akşamlar

sabah haşlanmış yumurta az peynir yarım simit

öğle 3 adet dolma, bir dilim ekmek

ara süt

türk kahvesi

akşam makarna domates salatalık

2 litre su içtiim yarım litre daha içerim:)) spor yok dünün yorgunluğu geçmedi maalesef:))

Biraz fazla karbonhidrat olmuş sanki :18:

günaydn kızlar
havalardanmıdır nedir diyet yapmak istemiyorum yada kg veremediğimden
sürekli açım sanki
dünkü menüm

sabah: 2 kayısı
tost ve şekersiz çay

ara: yeşil çay bir avuç fındık badem

öğle: 5 köfte 4 patates çorba salata yoğurt ve bir dilim ekmek

ara: türk kahvesi bir avuç fındık badem

akşam: 4 kaşık nohut salata ve bir dilim ekmek,

ara: 2 kaşık mısır haşlama kızımın cikolatasından bir ısırık aldım ve 2 çiğköfte

spor: 100 karın hareketi 100 bel hareketi 10 dk yürüyüş
su: 1 lt

Ben de diyet yapmak istemeyenlerdenim...Sanırım su son bir haftada uykusuzluk ve yorgunluk bünyemi iflas ettirdi :37:

Yozgatta bir kadın çalışmak için tarlaya gider ve küçük çocuğunu da kendisiyle götürür. Çocuğu bir ağacın gölgesine oturtur ve kendisi çalışmaya başlar.

Bir süre sonra Çocuk acıkır, annesi karnını doyurması için süt ve ekmek verir kendisine. Çocuk bunları yerken, sütün kokusunu alan bir yılan gelir. Çocuk yılanı görür ama karışmaz, seyreder. Yılan süte doğru uzanır ve içmeye başlar. Bunu gören çocuk elindeki kaşıkla yılanın kafasına birtane vurur ve şöyle der:

"Ekmaanen ye ekmaanen" :)

anacığım alışmışız biz genlere war napalım:))

:60: :60:.....Güzelmişşş

merhaba kızlar
benim arazi gezilerim başladı
artık spor yapamasamda gündüz hep arazide bol bol yürüyeceğim gibi bi iki ay böyle sürer
kızlar ben diyetten koptum ya
diyet yapmak istemiyorum ya
ne yapmam laızm

Al benden de o kadar kadis...
Bu isteksizlik mevsimsel mi yoksa başka bir şey mi bilemiyorum.
Tek isteğim oğlumun doğum gününde 70 kilo olabilmek ama nasıl:44:
18 gün kaldı ama ben iyice saldım :45:

dünkü menüm
sabah:1 bardak neskafe
öğle:3 dilim kek
akşam:patatesli patlıcanlı yemek 1 tabak,1 tabak pilav
1saat yürüyüş,1 litre su
bugün çok abrttım malesef
mamamı yiyecektim sabah vaktim olmadı hazırlayamadım
iştede arkadaş kek getirmiş onu yedim akşam desen durduramadım kendimi :50:
bugün toparlyacagım inşallah

3 dilim kek :20:
Mama derken ?

ayşecim normal hızda yürümenin yürüyüş bandındaki ayarı ne tatlım?ben 6.0 da yürüyorum bazen 7.0ye kadar çıkıyorum:51:

canım 7de koşuyor insan yaa.Ben dayanamıyorum hiç o kadar.
En fazla 6da yürüyorum ben.

selam kızlar:3:
ayy bu ne hal,herkez salmış herkezde bi isteksizlik:20:
bana kötü örnek oluyorsunuz aaaa:47:

yiyin yiyin diyette ne ki? zaten bahar da da değiliz,yazda gelmicek,ince kıyafetler zaten hiç giymicez, mantolar paltolarla dolaşcaz bu yaz,sahillerde de öyle oturcaz:40:
çevremizde zayıf hatunlarda olmucak zaten,hele eşlerimiz o hatunlara hiç bakmıcak niye baksınlarki yanlarında küçük filler varken di mi ama:27:
yedik yedik şiştik kilo veremedik diye hiçç de pişman da olmucaz haziran gelince:40:

hatunlarr silkelenin kendinize gelin bakıyım,şurada yaza 2 ay kadar kalmışken ve biz henüz pişmanlık duyacak kadar gecikmemişken sakın diyeti bırakmayın,2 ayda neler olmazki :32:
zaten sizlerin verecek öyle çok kilolarınız yok,sıkın dişinizi hedeflerinizi hayallerinizi ertelemeyin,kendinize bunu yapmayın lütfen:45:

kocaman öpüldünüz:16::54:

:18::18::18:
Sen de olmasan bu hafta kilo alacaz hepimizde.
Yok yok cuma günü 73 olmam lazım :47:

kızlar sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum kuaföre gideceğim kaş aldıracağım çok kötü olmuştu artık
bakım yapayım biraz kendime akşamda leslie yapabilirim (inşallah):16::16::16::16::16:

günaydn kızlar
havalardanmıdır nedir diyet yapmak istemiyorum yada kg veremediğimden
sürekli açım sanki
dünkü menüm

sabah: 2 kayısı
tost ve şekersiz çay

ara: yeşil çay bir avuç fındık badem

öğle: 5 köfte 4 patates çorba salata yoğurt ve bir dilim ekmek

ara: türk kahvesi bir avuç fındık badem

akşam: 4 kaşık nohut salata ve bir dilim ekmek,

ara: 2 kaşık mısır haşlama kızımın cikolatasından bir ısırık aldım ve 2 çiğköfte

spor: 100 karın hareketi 100 bel hareketi 10 dk yürüyüş
su: 1 lt

aslında çok abartı birşey yok, neden diyet yapamadığını düşünüyorsun ki..

yiyin yiyin diyette ne ki? zaten bahar da da değiliz,yazda gelmicek,ince kıyafetler zaten hiç giymicez, mantolar paltolarla dolaşcaz bu yaz,sahillerde de öyle oturcaz:40:
çevremizde zayıf hatunlarda olmucak zaten,hele eşlerimiz o hatunlara hiç bakmıcak niye baksınlarki yanlarında küçük filler varken di mi ama:27:
yedik yedik şiştik kilo veremedik diye hiçç de pişman da olmucaz haziran gelince:40:

hatunlarr silkelenin kendinize gelin bakıyım,şurada yaza 2 ay kadar kalmışken ve biz henüz pişmanlık duyacak kadar gecikmemişken sakın diyeti bırakmayın,2 ayda neler olmazki :32:
zaten sizlerin verecek öyle çok kilolarınız yok,sıkın dişinizi hedeflerinizi hayallerinizi ertelemeyin,kendinize bunu yapmayın lütfen:45:

Eveeeet gazla çalışıyorum ben yaa :)
İştahlılıkta neymiş bugüne kadar yediklerime sayayım değil mi ama :(
zaten bu ara okadar çok üst üste geldi ki sürekli kilomla yapılan imalarrrr:(((
oooof hırs yapacağıma yiyiyorum sinirden:(
görecek o imalılar :)))
Canım çıkana kadar spora başlıycam yine madem boğaz tutulmuyo spor yapılacak başkada çaresi yooook:)

merhaba kızlar
benim arazi gezilerim başladı
artık spor yapamasamda gündüz hep arazide bol bol yürüyeceğim gibi bi iki ay böyle sürer
kızlar ben diyetten koptum ya
diyet yapmak istemiyorum ya
ne yapmam laızm

canım mağazalara git ve incecik kıyafetleri dene..
o zaman kendine geliyorsun :D
bu arada geçen cuma İstanbul'daki tartı pek yanlış değilmiş galiba..:17: üç gündür düzenli tuvalete çıkıp dikkat ediyorum, ancak 58,3'e inebildim bu sabah..bu hafta işi sıkı tutmalıyım:19:

dünkü menüm
sabah:1 bardak neskafe
öğle:3 dilim kek
akşam:patatesli patlıcanlı yemek 1 tabak,1 tabak pilav
1saat yürüyüş,1 litre su
bugün çok abrttım malesef
mamamı yiyecektim sabah vaktim olmadı hazırlayamadım
iştede arkadaş kek getirmiş onu yedim akşam desen durduramadım kendimi :50:
bugün toparlyacagım inşallah

3 dilim kek mi :53::53:

kızlar sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum kuaföre gideceğim kaş aldıracağım çok kötü olmuştu artık
bakım yapayım biraz kendime akşamda leslie yapabilirim (inşallah):16::16::16::16::16:

canım ya o dert bende de vaaaaar:(
saçımı pembeye boyayınca kuaförüme kızıp çıktım daha da kuaför bulamıyorum güzel kaş aldıracağııım :(((
akşama alt kattaki ne der diye düşünmeden koşu bandında yürüycem bende bakalım alt kat komşum ne kadar sabırlı????:)

yaklaşık 9 ay olmuş ben diyetteyim ve 17 kilo vermişim
yani ayda 2 kilo gibi
epey olmuş ya:53::53::53::53::53:

canım bak neden böyle isteksiz olduğunu kendin söylemişsin..yorulmuş vücut diyet yapmaktan..
bir hafta ara ver diyeceğim ama tam bahar zamanı diyet yapamazsan, ne zaman yapacaksın :44:

valla 9-10 ayda 24 kg vermiş biri olarak 2 ayda neler olacağını tahmin edebiliyorum..
evet lütfen herkes kendine gelsin..
artık Zara, Mango gibi küçük beden satan yerlere mi gidersiniz, yoksa moda dergilerini mi karıştırırsınız, bikini modellerine mi bakarsınız bilemem ama kendinize gelin :52:

aslında çok abartı birşey yok, neden diyet yapamadığını düşünüyorsun ki..
ayyy ne bileyim çok fındık badem tükettim ondanmı acaba çok yediğimi düşünüyorum

Eveeeet gazla çalışıyorum ben yaa :)
İştahlılıkta neymiş bugüne kadar yediklerime sayayım değil mi ama :(
zaten bu ara okadar çok üst üste geldi ki sürekli kilomla yapılan imalarrrr:(((
oooof hırs yapacağıma yiyiyorum sinirden:(
görecek o imalılar :)))
Canım çıkana kadar spora başlıycam yine madem boğaz tutulmuyo spor yapılacak başkada çaresi yooook:)
yürü be kim tutar bizi :10:

valla 9-10 ayda 24 kg vermiş biri olarak 2 ayda neler olacağını tahmin edebiliyorum..
evet lütfen herkes kendine gelsin..
artık Zara, Mango gibi küçük beden satan yerlere mi gidersiniz, yoksa moda dergilerini mi karıştırırsınız, bikini modellerine mi bakarsınız bilemem ama kendinize gelin :52:
24 kg mu ooooooooooo çok iyi bende düşünemiyorum
ama işte kalan 4 kg gitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
iyi akşamlar:3:

menüm:56:

sabah:56:

1 bardak zencefilli kür
kahvaltı:56:
yağsız kepekli ekmekle tost
ada çayı
1 çay kaşığı bal

ara:56:
light sütlü kahve tatlandırıcılı

öğlen:56:
tavuk
salata
ayran

yeşil çay

1 portakallı yoğurt

1 bardak zencefilli kür
akşam:56:
etsiz zeytinyağlı türlü
çeyrek dilim kepekli ekmek

yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

85 dk

Yapacagim ilk sey duzenli menu paylasimi ve her sabah tartilmak ve buraya yazmak olsun o halde.bugun sabah bi kivi 2 tanecik diyet biskuvi ara 3 tane diyet biskuvi oglen 4 kasik sebze 4 kasik pilav ayran 4 kasik salata ara diyet biskuvi aksam felaket yemek yaparken tutamiyorum kendimi o an ne bulursam agzimda 3 tane pasta bi tane probis yemekte mantar sote bi dilim ekmek simdide turk kahvesi iciyorum .aslinda cok kacamagim yok benim aksam yemegi oncesini saymazsak ama diyet modu yok nedense.bu sabah 73.0 dim.sısligimin inip kilo vermis olmam lazimdi ama nerde takildik burda.

canım mağazalara git ve incecik kıyafetleri dene..
o zaman kendine geliyorsun :D
bu arada geçen cuma İstanbul'daki tartı pek yanlış değilmiş galiba..:17: üç gündür düzenli tuvalete çıkıp dikkat ediyorum, ancak 58,3'e inebildim bu sabah..bu hafta işi sıkı tutmalıyım:19:

Aslinda bunu yapmaliyim.cunku ne kadar zayifladigimi da gormus olurum.aslinda genel bi bikkinlik hali var bende Rabbim hayra cikarsin.

ayyy ne bileyim çok fındık badem tükettim ondanmı acaba çok yediğimi düşünüyorum

24 kg mu ooooooooooo çok iyi bende düşünemiyorum
ama işte kalan 4 kg gitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuruyemişi fazla tükettiysen yarın tüketme o zaman..
bir de kendni aç hissettiğinde koca bir bardak su iç, çok işe yarıyor ;)
gitmiyor demek yok, gidecek ama gerçekten istekli olmak lazım..
merak etme ben de aynı durumdayım..

Yapacagim ilk sey duzenli menu paylasimi ve her sabah tartilmak ve buraya yazmak olsun o halde.bugun sabah bi kivi 2 tanecik diyet biskuvi ara 3 tane diyet biskuvi oglen 4 kasik sebze 4 kasik pilav ayran 4 kasik salata ara diyet biskuvi aksam felaket yemek yaparken tutamiyorum kendimi o an ne bulursam agzimda 3 tane pasta bi tane probis yemekte mantar sote bi dilim ekmek simdide turk kahvesi iciyorum .aslinda cok kacamagim yok benim aksam yemegi oncesini saymazsak ama diyet modu yok nedense.bu sabah 73.0 dim.sısligimin inip kilo vermis olmam lazimdi ama nerde takildik burda.

canım biraz sabır, bekleyip sonra birden fazla da verebilir senin vücut..

Back
X