Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bugünkü menüm;
sabah kalkınca ılık limonlu su,
işe gelince her zamanki domatesli beyaz peynirli kepekli ekmeğe sandvichimi yedim :56: tek şekerli çay
öğlen taze fasulye, yoğurt, bir dilim kepek ekmek
akşama soğanlı ciger kavurma yapacam yanına yoğurt ve kepek ekmek

1 saat yürüyüş 2 lt su
bir bardak süt belki tv karşısında bir avuç çekirdek çitlerim :34:
yarın takımda ilk tartı günüm bakalım sonuç ne olacak :27:

bunları tekrar oku canım

ve sonuç son sözüm
takımda yerin her zaman baki baş tacısın
5 mesaj menü istiyorum
gelemeyeceğin zaman bilgi istiyorum

ben adil miyim buna da cevap vereyim
evelki hafta sadece cuma geldin kilo bildirdin sorunlarım var dedin idare ettim
bi sonraki hafta durum yine aynı cuma geldin son anda hatta

sonra ki hafta paylaşıma devam ettin
ctesi pazarı geçtim
ptesi gelmedin haberde vermedin

buraya kadar doğru mu

hatta o ctesi pazar ptesi kimseler gelmedi
mesaj çetelesi yazdım
kişileri tek tek uyardım

herkez sorunlarını ve çözüm önerilerini yazdı
sen tek mesaj yazdın
sonra yazdığım hiç bir mesaja cevap vermedin
bu da doğru mu

ve bir cevap sen adil misin

evet ben adilim
adil olduğum için son kez uyarıyorum dedim
uyarmak benim görevim

ama ben yinede özür dileyeyim
canım arkadaşım

geçmişi dünü bugünü unutalım ve kilo vermek istiyosan gel beraber güzel güzel kilo verelim
bunları özelden yazdım sana kaç kere ama mesaj kutun dolu

senin cevabını bekliyorum hala bilgin olsun

Tamam Kadriyecim takım kurallarını okudu olabildiğince fazla paylaşımda bulunarak,ve boool spor yaparak devam edicem takıma ve mezun olmadan da gitmiycem:))))çok alışmışım buraya bunu anladım yaklaşık 8 kilo vermişim sizlerle umarım kalan tüm kilolarımı en kısa sürede veririm hedefim temmuz 1 e kadar 63 kilo :34:

kızlar bugünkü menüm;
işe gelince her zamanki domatesli beyaz peynirli kepekli ekmeğe sandvichimi yedim :56: tek şekerli çay

1 saat yürüyüş 2 lt su

Aramıza hoşgeldin tatlım ben Sude,
çekirdeği de çitleme haydi bugün yarın daha çok eksi çık tartıda :)
ama menüne bayıldı sporunla birlikte harika tatlım

Kızlar az önce eczaneden.ıngiliz karbonati aldim. Karbonatli suyun.tadı fena değil hatta peşine normal su içtim normal su acı geldi. Yeşil çay aldım limonlu ve melissali bakalim icebilecekmiyim? Akapunktur doktorum her sabah 2 bardak melissa iciriyordu bana hemodem attırıyor hemde gerçekten.hafızaya iyi geliyor tavsiye ederim.

tatlım yeşilçay mükemmel diyor herkes kilo vermek için ama ingiliz karbonatı hiç duymamıştım tatlım ya o ne işe yarıyor??

Aramıza hoşgeldin tatlım ben Sude,
çekirdeği de çitleme haydi bugün yarın daha çok eksi çık tartıda :)
ama menüne bayıldı sporunla birlikte harika tatlım

hoşbuldum canım memnun oldum :31:
kendimi tutmak için elimden geleni yapacağım inan bi uğraş bulmam lazım kendime :9:

Tamam Kadriyecim takım kurallarını okudu olabildiğince fazla paylaşımda bulunarak,ve boool spor yaparak devam edicem takıma ve mezun olmadan da gitmiycem:))))çok alışmışım buraya bunu anladım yaklaşık 8 kilo vermişim sizlerle umarım kalan tüm kilolarımı en kısa sürede veririm hedefim temmuz 1 e kadar 63 kilo :34:

ayyy aynen canım ya nasıl alışmışım varya buraya listemi göndermeyınce kendımı suclu gıbı hıssedıyorum ve cok yedıgımı sanıyorum fena ıyı gelmıs banada

Karbonatli suyun içine bundan da alınıp konabiliyormus hatta daha iyiymiş saf olduğu içın. Normal karbonatlada yapabilirsin ama buda pahalı değil 3 lira. Karbonatli su ile ilgili bir başlık vardı orda okudum. Özellikle gobise iyi geliyormuş sikilastiriyormus.

ben içemem sanırım

Activiaya ya başladım ama alışkanlık yapmaması içın 15 günden fazla kullanmamak gerekir sanırım. Acıya bayılırım. Bunların hepsi.bir süre sonra ise yaramıyor ama denicem. Karbonatli suda iyi geliyormuş.bugün başladım.
canım bende activia kullandım ama sonrasında pişman oldum düzenim bozuldu
daha asla yemem

kızlar bugünkü menüm;

1 saat yürüyüş 2 lt su
menü güzel canım
sabahları sandevice bende başlamalıyım sanırım
akşam henüz olmadı biliyosun kesinleşince tekrar yazarsın

hedefine en kısa zamanda ulaşırsın canım inşalalh
ve mezun olursıunnnnn:38::38::38::38::38:

Kızlar bu çayları sıcak.yerine soğuk buzlu felan içme formülü felan yok mu?
Hava sıcak çay sicak

Çay harareti alıyor canım yaaa ben asla çaysız yapamaaaaam:52:
Ama geçen gün bir diyetisyen açıklıyordu buz yemek de metalolizmamızın hızlı çalışmasını sağlıyormuş bilemem ne kadar doğru ama şu sıcaklarda doğruluğuna inanmak istiyoruuuuum:)

ayşe ablacım
ben yarın işe gelmiyeceğim annemde de net yok
sabah belki burda olurum
ama liste paylaşımında olamayacağım
takım listemizi yayınladım
listeyi bu hafta sana bıraksam olur değil mi
arkadaşlarda yardımcı olacaktır zaten

liste tamamlanınca 3. takıma doğru mu diye sorarsın
ve paylaşıma eklersin
bu kadar ablacım

teşekkürler şimdiden

kadiscim ben akşamları ve haftasonu genelde giremiyorum :50: evde internetim olmadığından ondan böyle peşin peşin yazıyorum :34: ama merak etme ben tek olduğum için menüm şaşmaz kendim hazırlayıp yiyorum çünkü :10:

Activiaya ya başladım ama alışkanlık yapmaması içın 15 günden fazla kullanmamak gerekir sanırım. Acıya bayılırım. Bunların hepsi.bir süre sonra ise yaramıyor ama denicem. Karbonatli suda iyi geliyormuş.bugün başladım.

Tatlım birde bu tarz şeyleri sürekli yapınca metabolizma alışıyormuş bu düzene ve bırakında bağırsak sistemi daha yavaş çalışıyormuş:50:en sağlıklısıyla verelim kilocuklarımızı:32:

DÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
2dilim kepek ekmek
zeytinyağı gezdirilmiş domates
1dilim peynir
yumurta

ARA:1elma

ÖĞLE:
yarım pk etiform
1ayran
5-6fındık

ARA:1 bard süt

AKŞAM:
1kase yağsız makarna
1kase yoğurt
2 kaşık dondurma

SPOR:60 dak.bol koşmalı yürüyüş:32::32::32:

kadiscim ben akşamları ve haftasonu genelde giremiyorum :50: evde internetim olmadığından ondan böyle peşin peşin yazıyorum :34: ama merak etme ben tek olduğum için menüm şaşmaz kendim hazırlayıp yiyorum
oyyyyyy bende tek yaşıyorum amaaa kaçamaksız hafta sonu geçiremiyoruuuuuum :52::52:Allahtan halkoyularım sayesinde bol bollll oynuyorumda yakıyorum :52::52:

Son düzenleme:
kadiscim ben akşamları ve haftasonu genelde giremiyorum :50: evde internetim olmadığından ondan böyle peşin peşin yazıyorum :34: ama merak etme ben tek olduğum için menüm şaşmaz kendim hazırlayıp yiyorum
oyyyyyy bende tek yaşıyorum amaaa kaçamaksız hafta sonu geçiremiyoruuuuuum :52::52:Allahtan halkoyularım sayesinde bol bollll oynuyorumda yakıyorum :52::52:

haftasonu bende de oluyor maalesef dışarı çıkınca :14: bu hafta sonu da memlekete gideceğim ne olur bilemiyorum :27:

kızlar bünyeme neler oluyor anlayamıyorum iki defadır yaklaşık 15 günde bir regl oluyorum:50::50:havalardananlamadım neler oluyor sanırım bir doktora görünme gerekiyor:31:

Öncelikle yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz takımımızaa,
Umarım diilediğiniz kiloya en sağlıklı şekilde bir an önce ulaşırısınızzz:16:

hoşbulduk inşallah tatlım hepimiz bunu çok isyoruz :21: :16:

Bugün başlamıştım bende miktarı fazla olmadıktan sonra sorun yaratmaz diye düşünüyorum ama kafam karışmadı değil. Biraz denicem bakalim sıkıntı olursa bırakırım. 75 olayimda o zaman bırakayım :))

aynen şu kilolardan kurtulalım bırakırız İnşallah :39:

kızlar bugünkü menüm;

1 saat yürüyüş 2 lt su

İnşallah gider kilocuklar :8: spora devam alınan kilolara tamam :45:

Kızlar bu çayları sıcak.yerine soğuk buzlu felan içme formülü felan yok mu?
Hava sıcak çay sicak

soğuk çay duydumda hiç içmedim denemedim :9:

haftasonu bende de oluyor maalesef dışarı çıkınca :14: bu hafta sonu da memlekete gideceğim ne olur bilemiyorum :27:

oyyyy canımcım sakın annene diyetteyim falan deme ucundan ye herşeyden yoksam daha çok diyet moduna sokup tıkıştırmak istiyolar ağzına:9::9::9:İstersen yola çıkarken yanına kuru meyvelerden alabilirsin yada formlar çok işe yarıyor:3:

Back
X