Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar:3:

menüm

sabah:56:

kahvaltı

çavdar ekmeğiyle tost
1 haşlanmış yumurta
domates/salatalık
4zeytin
maydanoz

ara:56:
3 ceviz

öğlen:56:
1 tabak ıspanak
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

1 avuç kiraz
3 kayısı

akşam:56:
1 tabak taze fasulye
yoğurt
salata

1 avuç kiraz
3 kayısı

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

yok

ayşecim bu nasıl bir liste ne o öyle hep yoğurt meyve yıyorsun hıc olmuyor hıc cavdar ekmeği o ne yaaa yenırmı o kg yapar
şimdi diceksin noluyor yaa bırsey oldugu yok söyleyecek söz bulamadıgımdan saracak yer arıyorum okadar bırde acayıp kıskanıyorum haberın olsun :27:

kilo bildirimim
bu hafta: 66.5
geçen hafta: 68
aradaki fark: 1.5
yüzde olarak hesaplanması : 2.2

Ablacim hesaplamayi bi kontrol edersen sevinirim. Saat 10 tuvalet saatimdi bekleymedim bu hafta cok ugrastim diye...

ya aslında devamlı yorum yazıp ortalığı kalabalıklaştırmak istemiyorum -sonra geçmişi okuyana çok zor oluyor:50:- ama dayanamayacağım: maşallah yağmur yaa, epey düzelttin kendini :nazar:

Hayırlı akşamlar...
Oğlumun huysuzluğu nedeni ile bugün uğrayamadım foruma..
Bugün yediklerim

sabah :
-kıymalı yumurta
-1 dilim ekmek
-1 bardak süt
-1 dilim peynir

ara :
yok

öğlen :
-1 dilim ekmeğe sürülmüş nütella

ara :
-3-4 y.k yoğurtlu dövme çorbası

akşam :
-1 porsiyon yeşil fasülye
-1 kase yoğurt
-1 dilim ekmek
-1 y.k ezme
-3 dilim doğranmış karpuz

Su : 1.5 lt
spor : yok
canım şu nutellayı yemesen süper olacakmış

kızlar günaydın :3:

herkese nefis bir gün diliyorum
kayıplarınız bol olsun inşallahhh :16:

geçen hafta 59,3
bu hafta 58,8
aradaki fark 500 gr
hesaplanmış hali 0,84 (doğru hesapladım, değil mi:17:)

bu arada sabah tuvalete çıkamadım ve reglim hala bitmedi :17: bu hafta daha da iyi olacak inşallah..

Aysecim haftaya daha super gelceksin demekki.. Hesap dogru galiba...

anacım valla gözlerim şaşı oldu okumaktan :53::53:
iyi ki yoğurdu mayaladıktan sonra pc başına oturmuşum, bir saattir yapıştım koltuğa :52:
bu arada kızlar ben yaklaşık 2-3 aydır yoğurtlarımı evde yapıyorum :16: annemin apartmanına ve çok yakın bi aile dostuma köy sütü geliyor, iyice kaynatıp mayalıyorum, nefis oluyor tadı, herkese tavsiye ederim :16:
ben de bir ara takmıştım evde yapıyordum yoğurdu ama malum çalışan kadın olunca yetişmiyor hiçbirşey
kızlar selam,
bugün çok keyifliyim, zira oğlum çok erken uyanınca sabah sahilde tempolu yürüyüş yaptık, bacağımda sorun yok çok şükür :nazar:
yarın sabah ta yürümeyi planlıyordum ama vazgeçtim, çünkü yarın temizlik var..ama oğlum çok erken kalkarsa bizim yardımcı gelmeden belki yürüyüşe çıkabiliriz :31:

sabah
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 tavada yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı reçel

ara
yok

öğlen
1 tabak yağsız makarna (domates, sarımsak ve kekikle yaptım, nefis oluyor, hem yağsız olmasını umursamıyorsunuz :16:)

ara
10 adet kiraz
2 malta eriği

akşam
1 ortaboy levrek fırın
bol salata
1 dilim çavdarlı ekmek

2,5 lt kadar su tükettim
1 saat spor var :nazar:
maşallah ayşecim 1saat spor çok iyi bende istiyorum yaaaaa

kızlar günaydın :3:

herkese nefis bir gün diliyorum
kayıplarınız bol olsun inşallahhh :16:

geçen hafta 59,3
bu hafta 58,8
aradaki fark 500 gr
hesaplanmış hali 0,84 (doğru hesapladım, değil mi:17:)

bu arada sabah tuvalete çıkamadım ve reglim hala bitmedi :17: bu hafta daha da iyi olacak inşallah..
tebrik ederim tatlım. aynen canım ya 2 gündür cıkamıyorum wc ye birde regl olamadım şiştim kaldım böyle iyimi
kilo bildirimim
bu hafta: 66.5
geçen hafta: 68
aradaki fark: 1.5
yüzde olarak hesaplanması : 2.2

Ablacim hesaplamayi bi kontrol edersen sevinirim. Saat 10 tuvalet saatimdi bekleymedim bu hafta cok ugrastim diye...

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım bizedenasip et böyle gram gram değil kgla vermeyi :1:

ya aslında devamlı yorum yazıp ortalığı kalabalıklaştırmak istemiyorum -sonra geçmişi okuyana çok zor oluyor:50:- ama dayanamayacağım: maşallah yağmur yaa, epey düzelttin kendini :nazar:

Walla yap motive oluyorum kalabalik olsun:-):-) cok hirs yaptim 2 haftada 63 u gorecem...

günaydın herkese oku oku bitmiyor

kilo bildirimim
bu hafta: 58.7
geçen hafta: 58.2
aradaki fark: 0.5
yüzde olarak hesaplanması : 0.85

regl olamamam ve wc olayının artı görmeme neden olduğunu düşünüyorum
siz nedersiniz bilemiyorum

Aysecim haftaya daha super gelceksin demekki.. Hesap dogru galiba...

valla 1 kilo daha vermem lazım, artık yavaş yavaş gidiyor kilolar, verecek birşey kalmadı..
ama haftaya 57'li rakamlara düşmek istiyorum yeniden..ve bir daha geçen haftaki gibi saçma sapan yemeyeceğim..o nasıl bir açlık kriziydi ya..:17:

ben de bir ara takmıştım evde yapıyordum yoğurdu ama malum çalışan kadın olunca yetişmiyor hiçbirşey

maşallah ayşecim 1saat spor çok iyi bende istiyorum yaaaaa

tebrik ederim tatlım. aynen canım ya 2 gündür cıkamıyorum wc ye birde regl olamadım şiştim kaldım böyle iyimi

canım sağolasın..
dün çıktım ayıptır söylemesi..ama tartılırken sabah aç karnına ve tuvalet sonrası tartılmak gerekiyor ya..benim hiç öyle olmuyor ne yazık ki..reglim de bitmek üzere artık, çok ta ödem kalmamıştır sanırım:44:

günaydın herkese oku oku bitmiyor

kilo bildirimim
bu hafta: 58.7
geçen hafta: 58.2
aradaki fark: 0.5
yüzde olarak hesaplanması : 0.85

regl olamamam ve wc olayının artı görmeme neden olduğunu düşünüyorum
siz nedersiniz bilemiyorum

canım tuvalete her gün çıkmamız lazım, yoksa tartı yanlış sonuç veriyor..
muhtemelen 2 gündür çıkamadığın için böyle görünüyorsun, reglle alakası yok eğer 3 günü geçtiyse reglin..

canım tuvalete her gün çıkmamız lazım, yoksa tartı yanlış sonuç veriyor..
muhtemelen 2 gündür çıkamadığın için böyle görünüyorsun, reglle alakası yok eğer 3 günü geçtiyse reglin..

evt canım yanlış verıyor ama ne cıkıyorsa onu yazıyorum buraya haftaya eksıyı göruyorum zaten
reglım anlamıyorum pazar cok az oldu pazardan beri hiçbirşey yok ama göbeğim acayip şiş hafiften kistlerinde sancısı var
bu arada dunku tahlılımde cok şükür sadece kansızlık cıktı guatr şeker normal cıktı

valla 1 kilo daha vermem lazım, artık yavaş yavaş gidiyor kilolar, verecek birşey kalmadı..
ama haftaya 57'li rakamlara düşmek istiyorum yeniden..ve bir daha geçen haftaki gibi saçma sapan yemeyeceğim..o nasıl bir açlık kriziydi ya..:17:

Beni toparlayanlardan biri sendin boyle yiyerek 56 lari cok gorursun demistin ve cok hakliydin ozel bi tesekkuru hakediyosun:-) gercekci yorumlar cok etkili oldu...57 ler senin icin cocuk oyuncagi daha oncesinde kac kilo vermissin azcik kilo mu dert...

evt canım yanlış verıyor ama ne cıkıyorsa onu yazıyorum buraya haftaya eksıyı göruyorum zaten
reglım anlamıyorum pazar cok az oldu pazardan beri hiçbirşey yok ama göbeğim acayip şiş hafiften kistlerinde sancısı var
bu arada dunku tahlılımde cok şükür sadece kansızlık cıktı guatr şeker normal cıktı

Tahlillerin normal cikmasi cok guzel... Canim corekotunu kaynatip ic muhtesem odem temizleyici... Birde canim dogal elma sirkesi denendi onaylandi kistlere faydasi var muhtesem zayiflatiyor. Kabizliga acil bi cozum bul derim. Kabizlik icin pek cok cozum var

Tahlillerin normal cikmasi cok guzel... Canim corekotunu kaynatip ic muhtesem odem temizleyici... Birde canim dogal elma sirkesi denendi onaylandi kistlere faydasi var muhtesem zayiflatiyor. Kabizliga acil bi cozum bul derim. Kabizlik icin pek cok cozum var

ahhh tatlım yaaa kabızlık için yedıgım kayısının haddi hesabı yok artık bunyemı etkılemıyor bıle
elmaa sirkesi değilde çörek otunu severim tarifini verırsen yapayım canım

kilo bildirimim:
bu hafta : 87,2
geçen hafta: 86,7
aradaki fark :+0,5
yüzdesi :-0,58

8.Takım 310. Etap***
kadis ( 71,40 / // % )
umutlayasasen ( 70,0 / / / %)
nice15 ( 61,1/ //% )
newlife35 ( 58,2/ 58,7 / -0,5 / %-0,86)
moni ( 86,7/87,2 / - 0,5/ %-0,58 )
symrne ( 59,3 /58,8 / 0,5/ % 0,84 )
turuncu ( 72,0 / / / % )
yağmur3872 ( 68,0 /66,5 / 1,5/ % 2,20 )
seher yıldızı ( 85,7 / / / % )
8. Takım Ortalaması: %

Herkese günaydın,
Dün yediklerimden sonra bugün acayip şişim :(
Bugün ve haftasonu telafi edeceğim.

Sabah

9.30

1 kase çikolatalı Special K

Öğlen
12.45
1 kase mantar çorbası (kremasız)
4 Yemek kaşığı Patlican Musakka
2 Yemek kaşığı pilav
1 dilim kepek ekmeği

Ara:
1 fincan yeşilçay,
1 sade türk kahvesi

Akşam :(

5 kaşık mantı
2 kaşık muammara
2 kaşık humus
1,5 kadeh rakı

2,5 lt Su

Spor olarak bir çılgınlık yapıp misafirliğe bisikletle gittik.
Gidiş -dönüş toplam 40 dakika bisiklet

kızlar yarın sabah en geç 11 de lütfen her kez bildirimlerini tamamlasın:40:

yeni gelen arkadaşlarda bildirimlerini yapsın,haftaya listede olacaksınız:34:

bildirim şu şekilde yapılacak

kilo bildirimim
bu hafta:
geçen hafta:
aradaki fark:
yüzde olarak hesaplanması :

kızlar aşağıda yazmış olduğum, kilomuzun yüzde hesabı hesaplamasını her kez öğrensin ve kilosunu o şekilde bildirsin lütfen:54:

1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
kızlar bildirimler için son 1 saat

Kilo bildirimim:

Bu hafta: 70
Pazartesi: 70.4
Aradaki fark: -0,4
Yüzde olarak hesaplanması:0,56

(dün sabah 69,2 idim :5: )
Bu hafta listede olmayacağımı biliyorum, hesaplama için alıştırma olsun.

Son düzenleme:
Back
X