Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bende eve geçince yoğurt makinesi alayım diyorum. Kullanan yada tanidigi kullanıp memnun olan var mi? Activia dan mayalayip yoğurt yapayim meyveli yoğurt.felanda yaparım hem diyorum ne tavsiye edersiniz? Canan karatay kesinlikle hazır yoğurt tuketmeyin diyor malum.

inşallah sizlerle biz bu hafta gümbür gümbür geleceğizzzzzz

aaa hafta sonu kaçamaklarımız grupça meşhur
ben 3 haftadır iyiydim bu hafta malesef

kısırı öğlen yemen iyi olmuş
balık balık balık
bugün mutlaka yapmalıyım

bende eşim evde olduğu için hep onu yapalım bunu yapalım diyo hayır diyemiyorum...haftasonları çöküyorum...
balığa bayılıyorum bende.

Püsküüt kullanıcısından alıntı
ÖNEMLİ

%0,30 nedir?

60 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,33
70 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,29
80 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,25

Haftada 200 gr. vermek normalin de altında ve dolayısı ile ulaşılabilir, böyle bir platformda zaman harcadığımız ve harcattığımız için de ulaşılması gereken bir kilo kaybı. Ha'di bu hafta veremedin, haftaya ver hiç değilse.

Bu oranı kullanarak, son iki ayın etap genel sıralama listelerine baktım. Durumlar cidden kötü.

Ortalama olarak her hafta 3 takım bu oranın altında kalıyor. Ancak son etabımız olan 310.etap tarihin rekor zirvesine ulaştı.

310. etapta toplam ortalaması %0,30 un altında olan takım sayısı: 6

Henüz oylamaya sunacak kadar net bir öneri oluşturamadım. Sizlerden ricam bu konuyu takım içinde görüşerek, oluşturduğunuz önerilerinizi burada paylaşmanız.

Benim aklıma gelenler radikal öneriler. Çünkü zayıflamanın disiplin gerektirdiğini ve bu nedenle de ekstrem durumlar dışında tolerans hak etmediğini düşünüyorum. Şöyle ki;

1) 3 aylık süre zarfında ilk üçe giremeyen takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
ve
2) 3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.

Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

İlginize ve bilginize.
haftada en az 200 gr verilebilir bazı dönemler zor olsada bu yapılabilir. burada devam etmek için herkesin biraz gayret etmesini bekliyo arkadaşımız mantıksızda değil hani...

günaydın kızlar yeni bir haftayada başladık bakalım nasıl olacak bu hafta kilo vermem gerekiyor artık
annemklere gideceğim 20 haziranda o zamana kadar zayıflamama lazım ki kilo verdiğim belli olsun
58 filan olabilirmiyim acaba ozamana kadar
aslında sıksam olurum değilmi bana güç verin kılzar

biraz dikkat ederek verirsin arkadaşım sana güveniyoruz...sen yaparsın önünde zaman var daha ...

kızlar dünkü menüm
sabah:3 dilim ekmek,patates kızartması ve biber kızartması,kahvaltılıklar
öğle:yok
akşam,:piknikteydik tavada balık ve yarım ekmek,2 bardak kola, ve karpuz
akşam baya baya abarttım kızlar ama bol bol hareket yaptım :30:

canım yarım ekmek çooook olmuş yaaa:27:

kızlar dünkü menüm
sabah:3 dilim ekmek,patates kızartması ve biber kızartması,kahvaltılıklar
öğle:yok
akşam,:piknikteydik tavada balık ve yarım ekmek,2 bardak kola, ve karpuz
akşam baya baya abarttım kızlar ama bol bol hareket yaptım :30:

haziranda istediğin kiloya ulaşmak için sabahki ve akşamki yediğin ekmekleri yarıya indirmen yetecektir canım.

Püsküüt kullanıcısından alıntı
ÖNEMLİ

%0,30 nedir?

60 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,33
70 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,29
80 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,25

Haftada 200 gr. vermek normalin de altında ve dolayısı ile ulaşılabilir, böyle bir platformda zaman harcadığımız ve harcattığımız için de ulaşılması gereken bir kilo kaybı. Ha'di bu hafta veremedin, haftaya ver hiç değilse.

Bu oranı kullanarak, son iki ayın etap genel sıralama listelerine baktım. Durumlar cidden kötü.

Ortalama olarak her hafta 3 takım bu oranın altında kalıyor. Ancak son etabımız olan 310.etap tarihin rekor zirvesine ulaştı.

310. etapta toplam ortalaması %0,30 un altında olan takım sayısı: 6

Henüz oylamaya sunacak kadar net bir öneri oluşturamadım. Sizlerden ricam bu konuyu takım içinde görüşerek, oluşturduğunuz önerilerinizi burada paylaşmanız.

Benim aklıma gelenler radikal öneriler. Çünkü zayıflamanın disiplin gerektirdiğini ve bu nedenle de ekstrem durumlar dışında tolerans hak etmediğini düşünüyorum. Şöyle ki;

1) 3 aylık süre zarfında ilk üçe giremeyen takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
ve
2) 3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.

Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

İlginize ve bilginize.

kesinlikle katılıyorum madeeem bu kadar vakit ayırıyoruz kilo vermeyi istiyoruz çabalayalım biraz en azından regl vs dönmemlerde aldığımız kiloları hemen ertesi haftasında vermeye çalışalım hareketi hayatımızdan eksik etmeyeli yaz geldi kızlaaar:47::47:
göbekler saklanamıyor artıııııkkk

kızlar
artık boşa kürek çekmeye son
yukarıda ki mesaja ekleyeceğiniz şu da olabilir diyeceğiniz maddeler varsa lütfen paylaşın
mesela
m isal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..

vs gibi
güzel fikirler bekliyoruz sizden
ayrıca bu hafta kilo bildirirken hedef kilolarınızı da istiyorum

kadriyecim bence abartan bugün kaçamak yaptım yazmasın rahat rahat
o kaçamağı spor ile hafifletmeye çalışsın tamam bazen abartabiliyoruz ama en azından abartmalarımız kilo olarak dönmesin Unutmayalım evde müziği açıp dans etmekte bir spor:21::21::21:

günaydın kızlar
güzel bir hafta olsun hepimiz için

ben hafta sonu doğru beslenemem nedeniyle şu an 900 gram artıdayım
hedefim bu hafat bunu vermek
ekstra kilo versem de pek memnun olurum
önce listemizi bi kontrol edelim
kilo verenler alanlar nedir bi bakalım

iki günlük meyve kürü yapabilirsin canım çok etkili oluyorrr:28:

Herkese merhaba haftasonu geçti yine bütün düzenimiz bozuldu.
Benim evdeki bilgisayarım bozu, telefonda da internet paketim bitmişti hiç gelemedim.
Yazılanları okudum hep, genel olarak kilo verme durumu tüm forumda kesat sanırım.
Kilo verme konusunda yaptırımları artırmak gerekebilir, ben de aklıma gelirse öneri yazarım.

Cumartesi Menüm:

Sabah
12.00

2 dilim beyaz ekmek,
sahanda yumurta,
1 domates, 2 salatalık,
1 dilim lor peyniri

Akşam: 20.00
1 adet tereyağsız kumpir, turşulu

2 bardak karpuzlu votka

1,5 litre su

1 saat bisiklet

Son düzenleme:
Dünkü menüm:

Sabah 13.30
2 dilim çavdar ekmeği,
sahanda kaşarlı yumurta
1 dilim lor peyniri

Akşam 18.00-22.00
3 adet 50'lik bira
8 adet midye dolma

1,5 saat bisiklet
2 litre su

kızlar
artık boşa kürek çekmeye son
yukarıda ki mesaja ekleyeceğiniz şu da olabilir diyeceğiniz maddeler varsa lütfen paylaşın
mesela
m isal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..

vs gibi
güzel fikirler bekliyoruz sizden
ayrıca bu hafta kilo bildirirken hedef kilolarınızı da istiyorum

Bence söylediğin yöntem bayağı mantıklı kaptan, sonuçta ayda 1 kilo bile veremiyorsan, zayıflıyor olmuyorsun aslında.

Bir de belki kişisel olarak her hafta 1 kişiye sorumluluk yükleyebiliriz. Evet bu bir takım oyunu ama aynı zamanda bireysel başarılar takıma da başarı getirir. Takımda zaten kilo vermeler olduğu için "canım bu hafta da ben kilo vermesem bir şey olmaz" diye bir rahatlık olabilir herkesde. O yüzden her hafta 1 kişinin o hafta en az 1 kilo vermesini (ya da kiloya göre bir oranlama) zorunlu tutup, bu kişiye fotoğraflarla aradaki farkı yayınlatalım. Sadece o kişinin regl haftası olmamasına özen gösterelim. Altıngünü gibi sırayla herkes bir hafta gönüllü olsun,gerekli kiloyu veremezse de bir ceza verelim.

Bence kilo veremeyen yada az veren arkadaşlar içın - mesela 2-3 hafta devam.etti bu durum- liste yapalım sadece o listedekileri yesin listeye bağımlı kalsın. Kilo verene kadar. Listeye bağlı kalmamak içın cabalarlar. Yada detoks yapsınlar belirli detokslari seçip su detoks yapilicak diye toplu detoks yapılabilir.

Back
X