- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 25
- 163
Kızlar şeker yokmuş bende açlık şekerim 96 tokluk şekerim 74 çıktı ama neden diyetisyen insülin direnci olabilir glifor a başlayalım dedi ??
glifor şeker hastalrının kullandığı bi ilaç mı :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şeker yokmuş bende açlık şekerim 96 tokluk şekerim 74 çıktı ama neden diyetisyen insülin direnci olabilir glifor a başlayalım dedi ??
hmmm ,peki dahiliyeden randevu aldım doğru mu yaptım :44:
uzmanlık da havalıymı ş; endokrinolog![]()
glifor şeker hastalrının kullandığı bi ilaç mı :44:
evet bacim dahiliyede olabilir :)))) ama onlarda seni eger o hastanede endokrinolog varsa ona da yonlendirebilirler ki istanbulda endokrin egitim arastirmalarsa da var universite hastanesi olmasi sart degil :))
Insulin direnci olmasi şeker hastası oldugunu zaten gostermez...glifor da zaten kan sekerini duzenlemek bagirsaklardaki emilimi azaltmak ve de seker hastalığından korumak içinde içilebilir bi ilaç :))) hem aile hikayende seker hastaligi oldugu icin de koruyucu olur senin icin kullanmak)
evet bacim dahiliyede olabilir :)))) ama onlarda seni eger o hastanede endokrinolog varsa ona da yonlendirebilirler ki istanbulda endokrin egitim arastirmalarsa da var universite hastanesi olmasi sart degil :))
Insulin direnci olmasi şeker hastası oldugunu zaten gostermez...glifor da zaten kan sekerini duzenlemek bagirsaklardaki emilimi azaltmak ve de seker hastalığından korumak içinde içilebilir bi ilaç :))) hem aile hikayende seker hastaligi oldugu icin de koruyucu olur senin icin kullanmak)
bitki çayı da içmeye başladım bu arada , bağırsaklarıma faydalı olur inşallah :44:
Ne iciyorsun cnm bitki cayi???
doğa phytolax almıştım geçenlerde onu içiyorum , benim bağırsakları yumuşatıyo biraz....bi de doğadan 7 otlu amıştım ,9 otlusu da çıkmış onu görmedim...
sabah kahvaltıda da yeşil çay içtim limonlu...
senin metabolizma çayını da yapmadım hala , bugün karanfille tarçın alıcam
Tane karabiberi unutma cnm :))
ondan var evde , fırında balık yaparken çok kullanıyom , bi de haşlama![]()
bitki çayı da içmeye başladım bu arada , bağırsaklarıma faydalı olur inşallah :44:
menü bildirimi
sabah
2 yumurta sahanda
domates
yeşil biber
beyaz peynir
siyah zeytin
1 dilim tambuğday ekmeği
öğlen
ton balıklı salata
1 dilim tambuğday ekmeği
akşam planım
zeytinyağlı taze fasulye
çorba
su:2 litre...
ekmek yemek istedi bugün canım ,hem lifli ,hem de tok tutar diye düşündüm...halk ekmek in organik tam buğday ekmeği var ,hem dilimleri minicik hem de çok lezzetli seviyom ben onu![]()
Sabah
Menemen
2 dilim ekmek
3 zeytin
Ara
100 gr üzüm
Öğle
1 kase çorba
1 kase yeşil fasülye
1 dilim ekmek
Ara
100 gr dondurma