- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
ben onun tüm bölümlerini izlkedim çok güzel...Trt1 de Avrupa diye dizi var izledinizmi bilmiyorum bir laf var aklınla git aklınla dön diye çok hoşuma gidiyor
kolay gelsin...allah zihim açıklığı versin canımBu saat oldu ders çalşıyorumhemde biyoistatistik
![]()
kan değerleri önemli bence aslında bende bunun için doktora gitmek istiyorum ama üşeniyorum...Kızlar bu arada diyete başlama tarihime baktımda 29 ekimde başlamışım yaklaşık 2 ay olacak ve yalnızca 2.5 kilo vermişimverilen bir kiloda ilk hafta gitmişti yani yaklaşık 1.5 ayda verdiğim kilo 1.5 hatta o kadar bile değil
çok yavaş değilmi ?![]()
![]()
benimde bu yüzden motivasyonum bozuldu sakın ayrılma buralardan ve yine dikkat etNerede hata yapıyorum kızlar.Ne yapmam gerekiyor.
Suyu yazın içtiğim kadar içiyorum ekmek yok denecek kadar az yiyorum çok sevdiğim makarna pilavı bile 3 4 kaşıkla sınırlandırıyorum haftada 4 gün spor yapmaya çalşıyorum kaçamaklarımda oluyor ama örn. eskiden beş dilimse şimdi 1 max 2dilim.Akşam eşimi beklerdim 8 e kadar yemek için şimdi 6 en geç 7 de yiyorum.Eşimle sefasını sürerek yediğimiz akşam meyvesini kestim...
Korkuyorum...Ya veremezsem kiloları ya daha çok alırsam.Şuan çok kötüyüm kızlar![]()
hamur kızartması iyide ondan sonra hiçbirşey yememek lazım herhalde çünkü kalorisi yüksekImmmmm afiyet olsun canım çokk severim hamur kızartmasınıamaaaa cıssss tabiii
![]()
hamur kızartması iyide ondan sonra hiçbirşey yememek lazım herhalde çünkü kalorisi yüksek
yaşamın kuralı bu canım takma kafanı sağlığından olursun başınız saolsun...Bugün üzerimde acayip bi mutsuzluk var vefat eden kişiyi görmedim tanimiyorum ama beni acayip sarsti![]()
teşekkürler kaptan sana daMusmutlu bir pazar diliyorum kelebeklerim![]()
bu değerler çok önemli aslında bende baktırıcam bir arakan değerlerine baktırmalısın bence.. şeker, insülin direnci, tiroit, b3, demir gibi değerler