Canım eşin aslında en güzelini yapıyor eğer imkanınız varsa borçunuz biter bitmez kenara koymaya devam edin ki atıyorum bir 15 sene sonra bir eve daha niyetlenirsiniz

İnan seneler okadar çabuk geçiyorki

Benim büyük kız doğduğunda ( ki baya ufakdı 2.595 gr doğdu 52 cm boyla

) Anneme ay ben bunu nasıl büyüteceğim diye soruyordum ama maşallah şimdi benden uzun katana kadar

Geçen gün Komşu Ablamda benim küçük cimcime için aynısını söyledi

kadıncağız 9 ay hamileliğimde bir gün bile yanlız bırakmadı ve kızım doğduğundan beri her Allahın günü görüşüyoruz; ay diyor bu cimcime ne çabuk büyüdü yaa daha dün gibi doğduğun gün diye

Hiç anlamıyorsun ve bir bakmışsın seneler geçmiş

Biz maalesef ev parası biriktirmek bir yana dursun olan borçları senelerdir bitirmedik

ama Babacığım sağ olsun hep diyor sen üzülme bizden kalanlarla rahat bir ev daha alırsın diye

tabi hep diyorum Allah uzun ömürler versinde varsın miras kalmasın

İmkanınız varsa inşallah sizede nasip olurda daha sonra yine doğurursan bir sonrakinin de en azından başını sokabileceği bir evi olur ( özellikle kızlarda ben şart görüyorum en azından evlensede güvence olur ve oturmasada kendine ek gelir olur masraflarını karşılar oradan gelenle

)
Ay çok memnun oldum sohbet muhabbet çok güzel burda belli tam benlik motive olmam için

bende 24 yaşındayım öğretmenlik için kpssye hazırlanıyorum nişanlıyım 3 sene öncesine kadar 58 kilo gayet hoş bi bayandım

sonra içimdeki hayin fil ortaya çıktı sizin gibi doğum yaptığımdan almadım pis boğazımdan aldım demek doğum yapsam vinçle kaldırırlar beni

nişanlımdan 2 kilo fazlayım uyuz hayin giderek zayıflıyo

ben 77.3 oldum daha şimdi tartıldım benim yaşam sitilim uyuyana kadar yemek yemek en büyük eğlencem bu aralar yemek yemek oldu

4 ay sonra gelinlik giycem 20 kilo vermem lazım kurtarın beni nolurr

o değil de aldığım fantazi gecelikleri bana değil nişanlıma olacak artık o giyer ben seyrederim

artık çok kararlıyım vercem inşallah siz ne güzel 12 kilo vermişsiniz bende o günleri görcek miyim

nişanlım yalvarıyor artık kilo vermem için sizin eşiniz ne diyo bi benmki mi böyle yoksa , kaynanamda 50 kilo ya ben nerelere gidem

dolabımda o kadar kıyafet var ki hiçbiri olmuyo isyaaan ettiler ya

annem 100 kilo bu arada beni gayet zayof görüyor ye ye ye diyip duruyo psikolojim bozuldu
Anaaaa seninde baya az kalmış düğüne ama eminim kendini az sıkarsan kesinlikle 20 kiloyu verirsin

Şu anda nasıl bir beslenme uyguluyorsun

hani belli bir şey yoksa kesinlikle Karatayı tavsiye edebilirim hem acıkmıyor insan hemde insülin direnci varsada zamanla kırıyor

çok azda sporu dahil edersen daha fazlası bile gidebilir gibime geliyor

Ben çok zor kilo veren biri olarak 12 kg verdiysem sen eminim fazlasını verirsin
Valla Allah razı olsun eşim bir günden bir güne kilo aldın bak ver demedi bana

aksine ben krizlere girip ağladıkça aşkım ben seni her halinle çekici buluyorum

ne olur bu kadar kafana takma ama vereceksende sağlığın için ver diyordu ( belimin ağrıdığı zamanlarda özellikle çok ağlardım ben öleceğim bu ağrıdan diye

)
Şimdi aksine her gün aşkım harikasın her gün ufak ufakda olsa gittiği belli oluyor diyor hatta gece yatağa yatınca göbişimi yokluyor

yumuşadıysa tamamdır aşkım bugünde başarılı geçmiş diyor

ciddende ne zaman karnım yumuşadıysa ertesi gün azda olsa eksi görüyordum

artık onu baz alıyoruz diyebilirim
Bacılar bu da metobolizma hızlandırıcı içeceğim içinde zencefiller yüzüyor ama tadı hoş
Tam tarifini alayım derken paylaştığını gördüm sonraki sayfada

O tarifin aynısını takımımızın Kaptanı Moni ( Ayşemmmm

) bana vermişti bir ara hatta sen söyleyince fark ettim uzun zamandır yapmamıştım bugün bende yapayımda yarın içerim

Turboya bağlayayım metabolizmamı
Merhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz
Aramıza hoşgeldin

Çok güzel bir yol almışsın ve inşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar vericeğiz takımca

Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım ben okumuşsundur sanırım
Tanıştığımıza memnn oldum ( bu arada bende de pko ve insülin direnci var

ama inşallah zayıfladıkça ondanda kurtulacağız Allahın izniyle

)
Ay doğru söylüyorsun bazılarının çok zor geçiyormuş en ideal 12 kiloymuş diye duymuştum tabi biz zaten kilo almaya müsaitiz heralde ben 40 kilo felan alırım hamile olunca, bu arada her cuma kilolarımızı mı yazıyoruz cnm
Yok yok sağlıklı beslenirsen kilo bile verebilirsin bizim mervuş gibi

Ben ikinci hamileliğimde 5 kg vermiştim ( tabi rekor Mervede şu anda

) ve inan hamileliğimde hiç kaçamak yapmadım ve protein ağırlıklı beslenip bütün gün sokaklardaydım

Artık mahalledeki esnaf kız sokakta doğuracaksın yada sen hala doğurmadınmı yine dışardasın diyordu

Cidden son ana kadar gezdim hatta son doğuma bir kaç saat kala Nişantaşı, taksim falan gezdik eşimle sonra direk hastaneye gitmiştim

doktorda sancin gelmeyecek mecbur suni sancı yapacağız ( büyük kızımda öyle doğdu ) ne zaman istersen doğuma alabilirsiriz seni diyince eeee gelmişken doğurayım bari demiştim

Aynı gece sabaha karşı normal doğum yaptım yaklaşık 7 saat sonra beni taburcu ettiler ve ben dönüşte evime gideceğime eşimin Anannesine söz verdiğim için bebekle çaya gitmiştim

Kadıncağız yatalak olduğundan diyordu devamlı ay artık kim bilir ne zaman görürüm bebeği falan

bende o zaman hastane dönüşü çaya geliceğim sana demiştimde kadın şaka sanmış

beni doğumdan bir kaç saat sonra karşısında görünce anaaaaa valla geldi bende şaka sanıyordum kız çılgın ne işin var burada diyordu

tabi çokta memnun olup bana dua etmişti torunun çocuğunu aynı gün görebildi diye
Tesekkürler canm ben daha hiç bişey yemedim 77 görünce moralim bozuldu

(
Bencede Mervenin dediği gibi aç kalma metabolizmana zarar üstelik insülin direncini tetikliyor maalesef fazla aç kalmak