Selamün aleyküm kızlarrrrr

Anammmm kendimi yolmaya başlamadan önce bir bakayım dedim ne alemdesiniz diye

ama birde ne göreyim kızlar topikçe sapıtmış kaçamaklar hayallende olsa uçuşuyor

Neyseki Kaptanımız Ayşem hepinizi süt dökmüş kediye çevirmişde gerçekleştiremeden vazgeçmişsiniz

Bende akşamlık yemeğimi yaptım, mutfağımı temizledim, çamaşırımı yıkadım ( asacağım birazdan ) birde 3 kere salonu topladım

cadı kızıma dün mutfak seti aldım tezgahlı falan hatun dağıtıp duruyor herşeyi

ben toplarkende elinde plastik tabakla peşimden koşuyor Anneciğim bırakda memek ye diye

hayalide olsa yemeyeceğim diye direndim
Akşamlık yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır saat 16:00 itibariyle

Şükür bugünü hasarsız ve güzel birşekilde bitirdim sayılır ve artık bu saatten sonra hayatta birşey yemem

Eşim akşam kestane diyordu ama onlar yesin ben hak etmedim bu hafta 4 tanede olsa

üstelik leptinimi okadarcık şey için bozamam

Çok acıkırsamda ( ki sanmıyorum ) ancak 1 bardak ayran içerim ( oda Leptini bozmuyor diye

)
Hemen aklımdayken yediklerimide bir yazayım hatta biriniz zahmet olmazsa Kalorisini hesaplayıversin

ben emin olamiyorum da
Eki Görüntüle 1351590
Eki Görüntüle 1351591
Sabah uyanır uyanmaz şekersiz bir türk kahvesi
Kahvaltımda peynirimin olmadığını fark edince yine akşam olduğu gibi büyük bir bardak ayranda vardı

2 yumurtadan omlet
1 havuç
1 turp
10 zeytin
1 büyük bardak ayran
( cevizi unuttum yemeyi ama yinede acıkmadım

)
Arada öğlenlik 1 şekersiz türk kahvesi
Akşamda
4 yk bulgur pilavı
3 yk susuz yeşil mercimek
1/2 Turp ( büyükçeydi )
1 salatalık turşusu ( kendim kurmuştum ve cidden hiç tuz yoktu

)
1 büyük bardak ayran
Evet kızlar fikrinizi alayım
Canım daha dün bir makale okudum pişirilen makarnayı soğumasını bekleyip tekrar ısıtıp yenirse Glisemik indeksi %50 düşüyormuş ve kandaki şeker oranınıda yarı yarıya etkiliyormuş yani çok daha zararsız oluyormuş

kıymalı sosunuda bol tutarsa fazla kaçırmadığın sürece kilo yapmaya bilir o makaleye göre

ki zaten kırk yılda bir yiyeceğiz artık o makarnaları