- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr 

Hele şükür evime gelebildimmmmm

Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdik

ve ben taaaa Bursaya gittiğim halde İskender yemeden döndüm 

üstelik hiççç pişman olmadım yemediğime aksine eşimin aklına gelmesin diye dua ettim 
Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettim
Yola çıktığımızda kahvaltı üzerinden 2 saat geçmişti ve 4 saat yolumuz sürdü hatta yol boyunca sadece ayran içtim hafif acıkma hissedince 
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yedi
ama ben kesinlikle onlara uymadım ve sadece uslu usulu sodamı ve şekersiz kahvemi içtim 
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordum
itiraf ediyorum
ama şükür sonradan uymadım şeytana ve gece eşimin halası bir hayran kaldı azimime
hatta bir ara ona bile karatayı anlattım ve o bile aslında yapılabilir bir beslenme yaa ama işte ben ekmeksiz yapamıyorum dedi
kendisi bir oturuşta yarım ekmek yer kahvaltıda ve yinede ince 

Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı

Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktık
şükür İstanbula gelene kadar trafik yoktu ama tabi İstanbul il sınırından girince Trafik felaketti ama yinede geç geldik sayılmaz 
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık
Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim
Valla özlemişim buraları zaten aklım hep buradaydı acaba kim ne yazdı diye

Geçmişi de bir çırpıda göz gezdirerek bitirdim yoksa aklım kalırdı
Menülere tek tek menü yapamadım ama cidden menüler git gide düzeliyor ve menü paylaşımları gerçekten güzel ve çoğalmaya başlamış

İki gün yapamadım ama yarından itibaren yine devam ediyorum Allahın izniyle
Sizler neler yaptınız
Hele şükür evime gelebildimmmmm
Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdik
Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettim
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yedi
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordum
Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı
Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktık
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık
Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim
Valla özlemişim buraları zaten aklım hep buradaydı acaba kim ne yazdı diye
Geçmişi de bir çırpıda göz gezdirerek bitirdim yoksa aklım kalırdı
Menülere tek tek menü yapamadım ama cidden menüler git gide düzeliyor ve menü paylaşımları gerçekten güzel ve çoğalmaya başlamış
İki gün yapamadım ama yarından itibaren yine devam ediyorum Allahın izniyle
Sizler neler yaptınız