• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dıyetten cok saglıklı beslenmeyı alıskanlık halıne getrmek lazım canım cunku dıger turlu dıyetı bırakınca kılolar gerı gelıyor
çok haklısın. çok denedim bi çok kere diyetisyenden yardım aldım. hep bana sağlıklı beslenmeyi öğrettiler. ama ben gelemiyorum sabah 9 da uyan 2 dilim şundan 1 dilim bundan 3 yemek kaşığı şu buya.. bi de ara öğünler yok mu hep mi unutur insan? ben o saatli ölçekli sağlıklı beslenmeyi yapamıyorum :( yapamadım her seferinde başını salladı diyetisyen olmaz dedi :( ben de bi süre sonra utancımdan gidemedim diyetisyene.. sağlıklı beslenmek güzel ama günün saatleri yenilmesi gerekenler hep bozdu diyetimi

çok haklısın. çok denedim bi çok kere diyetisyenden yardım aldım. hep bana sağlıklı beslenmeyi öğrettiler. ama ben gelemiyorum sabah 9 da uyan 2 dilim şundan 1 dilim bundan 3 yemek kaşığı şu buya.. bi de ara öğünler yok mu hep mi unutur insan? ben o saatli ölçekli sağlıklı beslenmeyi yapamıyorum :KK43: yapamadım her seferinde başını salladı diyetisyen olmaz dedi :KK43: ben de bi süre sonra utancımdan gidemedim diyetisyene.. sağlıklı beslenmek güzel ama günün saatleri yenilmesi gerekenler hep bozdu diyetimi
valla canım ben oyle su saatte bu seklınde bı sey uygulamıyorum ona bende gelemem hayatta sadece aksam bellı bı saattensonra yemek yememeye gayret edıyorum onun dısında bana kılo aldırmayacak saglıklı besınlerı glısemık endeksı dusuk besınlerı secmeye calısıyorum onun dısında canım ne yemek ısterse onu yıyorum hamur ısı seker tuz yag gıbı onları mınımuma ındırgemek bence saglık beslenmek kendını kısıtlamak yerıne bılınclı yemek demektır yanı bu demek degılıkı asla tatlı yemıcen dıye bısey olamaz ama yedıgın zaman bunu dengelemeyı yapmak gıbı mesela ne bılımo_Oben hep oyle yapmaya calıstım ve bu sekılde kılo verdm:KK22:

Kizlar hayırlı akşamlar bugün cok yorgunum yılbaşı hazirlugi yaptik, yarin ailece bir arada toplanacagiz insallah, borekler tatlilar yarın ne yapacam bilmiyorum, az yemeye çalışacağım:KK64:sizler yeni yilda ne yapıyorsunuz...

Bugunki menüm
sabah ac karna karbonatli limonlu su
kahvalti
1 dilim ekmek , peynir, bol marul, bitki Çayı
Ara
Bitki Çayı
Öğlen
1 dilim ekmek arası peynir, marul, bitki Çayı
Akşam
3 tane lumpia, bol limonlu salata
Yaptigim tatlidan kucuk bir tane yedim. 1 elma

Dukan ekmeği öncesi sonrası

Eklentiler

• 20141230_235533.webp
    20141230_235533.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 20141230_232839.webp
    20141230_232839.webp
    35 KB · Görüntüleme: 73
valla canım ben oyle su saatte bu seklınde bı sey uygulamıyorum ona bende gelemem hayatta sadece aksam bellı bı saattensonra yemek yememeye gayret edıyorum onun dısında bana kılo aldırmayacak saglıklı besınlerı glısemık endeksı dusuk besınlerı secmeye calısıyorum onun dısında canım ne yemek ısterse onu yıyorum hamur ısı seker tuz yag gıbı onları mınımuma ındırgemek bence saglık beslenmek kendını kısıtlamak yerıne bılınclı yemek demektır yanı bu demek degılıkı asla tatlı yemıcen dıye bısey olamaz ama yedıgın zaman bunu dengelemeyı yapmak gıbı mesela ne bılımo_Oben hep oyle yapmaya calıstım ve bu sekılde kılo verdm:KK22:
kesinlikle katılıyorum ben de bunu yapmaya çalışıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yılın son günü ve yine açılışı ben yaptım :KK48:
Şekersiz keyif kahvemi içerken bir bakayım dedim maşallah baya bir sohbetler edilmiş :KK68:
Dün nasıl burada hava kopardıysa uydu muydu hepsi gitti can sıkıntısından patladık ve erkenden yattım :KK53:

Bugün eşim yarım gün çalışacak sonrada bir iki birşey alamaya markete gideriz dedi ama acıkcası daha şimdiden çıkmaya niyetim yok :KK48: yazarım alınacakları kendi alsın gelirken sonuçta özel bir alışveriş yok ekik olan bir iki birşey alacak Yoğurt, Kahve falan gibi :KK66:
Bu soğukta kızın üşütmesinden korkuyorum birde bizim bayır kışın jilet gibi oluyor ( büyük kıza hamileyken bayırın başından bir kaymıştım sonunda ufak bir duvar olmasaydı gecekonduların çatısına uçacaktım az daha oda bende takıntı kaldı korkumdan kar kışta çıkmamaya çalışıyorum :KK53: Hatta Cumartesi gün var ona bile şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl gidiceğim diye o_O )

Bu gece ailecek evdeyiz :KK66: Zaten genelde bize gelen olmaz ve komşu ablama geçmezsek hep yanlız oturuyoruz Tv karşısında PTT yapıyoruz :KK48::KK48::KK48: yani PYjama Terlik Televizyon :KK70::KK70::KK70::KK70:
Komşu ablama bu sene yine bir sürü misafir gelecekmiş ama bu sene biz geçmeyi düşünmüyoruz zaten başı kalabalık birde biz kalabalık yapmayalım :KK66: evde pufuduklarım ayağımda daha rahat otururum :KK48::KK48::KK48::KK48:

1. Yeni adın baco olsun :)
2. Evet pc başında atın sesli bir kahkaha.
3. Ceviz çubuk krakerden daha pahalı :)

Yok kız Baco olmaz onuda anlayabilir üstelik ne o Bacanak der gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben biraz daha düşüneyimde bulurum yeni bir nick kendime nasılsa şöyle antin kuntin birşey dikkat çekmeyecek :KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlar akşam yemeğini çok mu kaçırdım bilmiyorum ama karnım çatlayacak gibi :KK43:
sabah
2 yumurta beyazı 1 tam yumurtadan yağsız omlet
büyük bir dilim ligt peynir
3 adet hindi füme
domates
çok az maydanoz
akşam
150 g kadar tavuk göğsü
4 biber 1 küçük patlıcan közledim ve üstüne 4 kaşık kadar yoğurt koyup karıştırdım
dukan tatlısı yaptım bi de ondan yedim
diyetim süresince ilk defa tatlı bişey yediğimden midir nedendir kendimi çok suçlu hissediyorum

Canım bence kendini hiç suçlu hissetme sonuçta menün gayet güzel tatlı birşeyde yediysen dengelersin sen onu :KK66: Kırk yılın başı olur okadar :KK60:

İyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğ :KK62:

Bugün annemi hastaneye götürdük miyomları vardı iyice büyümüş 12 ocakta ameliyat olacak rahim alınacak maalesef. :KK43:
Benimde motivasyon düşük bu hafta bulduğumu yiyorum artı çıkacağım kesin

Canım çok çok geçmiş olsun :KK60:
Gerçekten zor günler geçirmişsiniz ve doğaldır üzülmeniz ama birde şöyle düşün ; Allah korusun eğer fark edilmeseydi çok daha kötü sonuçlar olabilirdi :nazar::nazar::nazar:
Herşeyde bir hayır vardır canım :KK64: Rabbim inşallah Anneciğine Ameliyatın çok rahat geçmesini ve bir an önce iyileşip sağlığına kavuşmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnn

Sende ne olur üzüntüden yeme :KK43: çokmu daraldın çık dışarı uzun bir yürüyüş yapmaya çalış yada ne bileyim onun yerine birşeyler ör kafanı dağıtmak için :KK66:
Rabbim dermansız dert vermesin....Aminnnnnnnnnn
Umarım çabucak toparlanırda aramıza dönersin...Anneciğininde ellerinden öpüyoruz :KK15:

Hayırlı akşamlar kızlar perşembe gününden beri giremiyorum ; (
Evde yoktum oğlum hasta alerjik bronşit annemlerdeydim ordanda kayinvalidemlere geçtim. Şimdi biraz daha iyi eve geçtim anca 6 gündür sporda yapamadım ; ( oğlum iyi olsun da gerisi olur inş. o_O

Allah razi olsun canım daha atlatamadi
zaten kış Mevsimi olduğu için kalabalikta hemen kapıyor. Birde bendede olduğu için doktor irsi dedi yani hamileyken genlerden almış. Oyüzden evde hava makinamiz bıle var nibulizator makinası.

Canım sizede çok çok geçmiş olsun :KK68:
Aynı sıkıntı bizdede vardı geçenlerde ve 1 ay sürdü neredeyse kurtulana kadar o_O
Bizim doktor ilk hastaneye yattığımızda bize hava makinesini aldırdı boşuna oda parası vermeyin o makine daha uygun zaten alerjikse daha çok lazım olucak diye ve cidden bir sonraki hastalığında günlerce 5 -6 kere makineye bağlamak zorunda kaldık o_O
Özellikle yatmadan evvel makineye bağlarsan bütn gece rahat bir uyku çekersiniz ikinizde birde serin odada uyutmaya çalış sıcak oluncada anında kızışıyorlar :KK66:
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....Aminnnnnnnn
İnşallah en kısa zamanda toparlanır kuzu :KK15:

Kizlar hayırlı akşamlar bugün cok yorgunum yılbaşı hazirlugi yaptik, yarin ailece bir arada toplanacagiz insallah, borekler tatlilar yarın ne yapacam bilmiyorum, az yemeye çalışacağım:KK64:sizler yeni yilda ne yapıyorsunuz...

Allah yardımcın olsun canım cidden hem yorucu hemde zorlu bir gün olucak senin için :KK66:
Valla bende gram hazırlık yok :KK48: Ben yeni yıla girmiyorum yeni yıl bana girsin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: tövbe tövbe şaka bir yana ama bu sene evdeyiz ( önceki senelerde bir kaç kere komşu ablama gidiyorduk ama bu sene baya kalabalık onun evi birde regl olunca pufuduklarımı ayağıma geçirip oturmak istiyorum :KK66: hem bir yere gidersem kaçırma olasılığım çoğalıyor :KK48: )
Eşim yarım gün çalışacak o yüzden akşam yemeğini erken yeriz sonrada zaten az kuru yemiş çay kahve okadar :KK66:
Akşam yemeği içinde bir iki çeşit salata tarzı şeyler yaparım ekstradan ( meze tarzı eşim çok sever diye çok yapardım bu sene fazla yapmayacağım gerek yok :KK48: az yesin :KK48: )

Dukan ekmeği öncesi sonrası

Ellerine sağlık güzel görünüyor :KK68:

Annemin oğluma doğum günü hediyesi. Aynı kazaktan büyüğünde var yükleyemedim

Ay ben onu yerimmmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Çok çok güzel olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bahtıda yüzü gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnn

Cumartesi günü küçüğü dr götürdüm altı pişik olmuş kanıyor dönüştede markete uğradım ve bunlara yürüyerek gittim geldim. Eve gelince baktımki adım sayarım yok çok üzüldüm yaa :KK43: parayla almıştım onu. Bugün yürüdüm hiç aklımdan gitmedi ...
Pişikte ben şeairin kullanıyorum tavsiye ederim yst ebebekletde var Internet'ten de en uygun fiyatları bulup alabilirsin çinkosu yüksek çabuk iyileştiriyor
Bulursun inşallah adımsayarı da

İyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğ :KK62:

Bugün annemi hastaneye götürdük miyomları vardı iyice büyümüş 12 ocakta ameliyat olacak rahim alınacak maalesef. :KK43:

Canmm çook geçmiş olsun Allahim acil şifalar versin:KK60:

Allah razi olsun canım daha atlatamadi
zaten kış Mevsimi olduğu için kalabalikta hemen kapıyor. Birde bendede olduğu için doktor irsi dedi yani hamileyken genlerden almış. Oyüzden evde hava makinamiz bıle var nibulizator makinası.

Geçmiş olsun canm biran önce atlatır inşallah :)

Biz yılbaşı kutlamıyoruz aslnda ama kvlere gitcez eşim iş çıkışı alcak bizi yemeğimi yer giderim kaloriyi az tutup biraz da çerez yerim sadece tatlıya falan hiç girişmem aslnda bugün kız kardeşimin doğum günü delicedeler cuma eşim çalıştği için git gel yapmayalm dedik ve cuma iş çıkışı da annemlere gitcez pastayi biz gelince kescekler :KK57: bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim:KK48:ama annemlerde sıkıntı olmuyo ye diye ısrar etmiyolar ama kvdm ve kbbm ye kızım ye kızım nerye kadar ye kızm :KK48: allahtan ebrar varda yiyorum baba deyip kıza yeditiyorum:KK48:

Canım çok geçmiş olsun. Annenin yaşı kaç. Kadınlar bu tür ameliyatlar olunca eşleri biraz dışlıyor sende erkek gibi oldun diye. Onun için sordum. Eğer böyle bir ihtimal varsa mutlaka tedaviye babanıda dahil edin. Dr aralarındaki ilişkiyi etkilemeyeceğini anlatsın. Yumurtalıklarda alıncakmı?
Hayırlı akşamlar kızlar perşembe gününden beri giremiyorum ; (
Evde yoktum oğlum hasta alerjik bronşit annemlerdeydim ordanda kayinvalidemlere geçtim. Şimdi biraz daha iyi eve geçtim anca 6 gündür sporda yapamadım ; ( oğlum iyi olsun da gerisi olur inş. o_O
Çok geçmiş olsun. Çocuk hastalanınca hep annem aklıma gelir. Hem iş hem ev hem kv. Canım annem

Back
X