• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugunku menum
sabah
1 tam yunurta ve 2 beyazindan yagsiz omlet
1 buyuk dilim peynir
2 adet hindi fume
4 adet kokteyl domates
ikindi
yarim cevirme tavuk
Simdi
1 kase yogurt 2 yk yulaf kepegi

Canım Menün gayet güzel hele yarım çevirme tavuğa bayılırım :KK68::KK68::KK68::KK68: en güzelini tercih etmişsin :KK66: karşılığını sabah alırsın inşallah eksi olarak :KK68:

Menüm:kk77:
sabah ac karna karbonatli limonlu su
kahvalti
4 zeytin, 3 cery domates, peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay
Ara
1 bardak şekersiz çay, kibrit kutusu kadar revani
öğlen
Yarım sandvic ekmeği sucuklu yumurta, 1 tane domates
Aksam
Yarım tabak etli patates yemegi, bol limonlu salata 2 dilim ekmek
1 muz, yarım elma:KK6:

YENİ ÜYELER

1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)paylaşımı yetersiz

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

3.bildirim >> 2 ocak cuma >>76,5

2)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>54,5

3.bildirim >> 9 ocak cuma >>

3)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>72,6

4)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>80

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>79,5

5)__ATALANTE >>25. aralık persembe >> hedef kilo >> 55 (62 takıma geldıgı gun) paylasım az bıraz daha aktıf olunmalı

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>62,3

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>

6)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

7)begyy >>2 ocak 2015 >>hedef kilo 50 (takıma geldiği kilosu65 )

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>

günaydın nasılsınız kızlar :)
canım paylaşımın çok yetersiz,takımda daha paylaşımcı olman gerekiyor:KK56:

Bugün oğlusum daha iyi elh. :D
bende duzeldim sayılır
kilo vermişim en son 78.2 olmuştum 1 haftada 76.5 olmuşum çok mutluyum :KK49:
geçmiş olsun canım,seninde aynı şekilde paylaşımın çok yetersiz:KK56:

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. İnşallah hep beraber bolca kilo veririz. :) :KK6:
hoşgeldin tatlım,bugünkü kilonu yazarmısın:KK56:

YENİ ÜYELER

1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)paylaşımı yetersiz

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

3.bildirim >> 2 ocak cuma >>76,5

2)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>54,5

3)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>72,6

4)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>80

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>79,5

5)__ATALANTE >>25. aralık persembe >> hedef kilo >> 55 (62 takıma geldıgı gun) paylasım az bıraz daha aktıf olunmalı

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>62,3

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>

6)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7

7)begyy >>2 ocak 2015 >>hedef kilo 50 (takıma geldiği kilosu65 )

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür eve gelebildim :KK48:
Öğlende Anneme bir gittim iftardan sonrada yok eşimin Annesi, Amcası falan derken daha yeni eve geldik :KK66:
Aslında eşimin Halalarınada gidecektik ama onlara Amcasında deng gelince, sohbet arasında da bu gece bir akrabanın daha geleceğini söyleyince hiç ses etmedik :KK48: artık ya yarın Akşam yada başka akşam gideriz nasılsa oturmaya :KK66:

Canım menün süper gerçekten eee birde spor var bundan iyisi şamda kaysı :KK48::KK48::KK48:
Valla cidden hafta boyunca böyle devam edersen harika bir sonuç bekliyorum senden :KK60:

Akşam yemeğini çok geç yemediysen gayet güzel bir menü :KK66:
hadi bakalım sendende haftaya süper bir sonuç gelicek Allahın izniyle :KK68::KK68::KK68::KK68:

Canım menün güzel ama keşke 2 kaşık pırasayı 1 tabak yapıp o makarnayı sadece 2 kaşık yeseydin tam süper olurdu :KK60: Allahtan sporunu yapmışsın o yüzden bence güzel menün :KK66:

Ohhh ne güzel çocuklar eğlenmişlerdir :KK68:
Benim büyük cadı 6 yaşındayken bir kere gitmiştik kaymayada tam çok zevkli falan diye etrafta kayarken yere bir yapıştım ve bileğimi burktum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Hatta kaldığımız otelde Ercan Saatci vardıda ben topallarayak dolanırken bana geçmiş olsun demişti :KK48::KK48:

Menüye baktım baktım eleştirecek birşey bulamadım :KK48: arada ince bir dilik bisküvili pasta var ama onu görmüyorum sonçta akşam gayet güzel dengelemişsin :KK60:
Harikasın aynen devam :KK66:
saol canım benim bunları duymak daha da motive ediyor beni hep birlikte başarıcaz inş :):):)

Bugün hasta olduğum için ful yattım ; (
Sabah yani öğlen oğluma patates kizarttim bende az yedim ama çok az yanında 2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı acuka
2 tatlı kaşığı da labne

Aksam
az zeytin yaginda 2 domates le misket köfte 1 tabak
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara öğün de mini bir kek bi kit caramio:KK43:

Diğer ara ogunumdede 1 avuç bademHoppa

Bugün annemdeydim hamur işi ağırlıklı oldu. 2 gündür çiğ köfte istiyorum yarın alıcam ne önerirsiniz

Canım Karatayda çiğköfte serbest ama tabi sadece marulla :KK66:
Yani gönül rahatlığı ile yiyebilirsin :KK66: yanınada koca bir kase salata yap kendine öndende bir çorba içtinmi gayet tok tutar seni bence :KK60:

Allah razi olsun canım bu hafta oğlum hasta oldu üstüne bende oldum oyüzden paylaşımda bulunamadim malesef :KK43:
Ins bu hafta daha faal olucam listeye adımı yazdiricamHoppa

Canım ikinizede çok geçmiş olsun :KK68:
inşallah çabucak toparlanırsınızda sende aramıza dönersin ve bol bol paylaşımın olur :KK19:

En Büyük TÜRKİYE:nazar:394.ETAP DERECELERİ:nazar:En Büyük TÜRKİYE

1.napcazgari % 1,7:nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK19:
2.yst38_ %1,04 :nazar::nazar::nazar::KK9::KK68:
3.ceco34% 0,89 :nazar::nazar::KK9::D

4.bugünadımleyla %0,61:nazar::KK9::KK73:
5.benben %0,29:nazar::KK9::KK24:

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
sln71 %-0,89:KK20::KK4:

turuncu %0:KK12::KK4:
melekkız_ %0:KK12::KK4:
mrtmuhasebe %0:KK12::KK4:

Aboooowwwwwwwwww yine 3.cü olmuşum :D:D:D:D:D
Çok mutlu oldum tabiki ama 1.cilikte gözüm var :KK70::KK70::KK70: daha çok çalışmam lazım çooook :KK48:

Bugün hasta olduğum için ful yattım ; (
Sabah yani öğlen oğluma patates kizarttim bende az yedim ama çok az yanında 2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı acuka
2 tatlı kaşığı da labne

Aksam
az zeytin yaginda 2 domates le misket köfte 1 tabak
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara öğün de mini bir kek bi kit caramio:KK43:

Diğer ara ogunumdede 1 avuç bademHoppa

Canım sabah akşam güzelde şu ara öğünde yemiyeydin iyidi o kek ve caramiyoyu o_O
Benimde akşam eşim kızlara almış çiko hatta baya bozuldum sonuçta olunca çocuklarda yiyor ki normalde almıyorum o_O birde geçtiler karşıma güzelce yediler onları :KK67: bir an içim gitti açıkcası ama sonra kendi kendime yazın nasıl olmak istiyorsan ona göre karar ver dedim ve bir gıdımda olsa tadımlıkta olsa yemedim şükür :D:D:D inşallah haftayada karşılığını alırım :KK68::KK68::KK68:

Canım Menün gayet güzel hele yarım çevirme tavuğa bayılırım :KK68::KK68::KK68::KK68: en güzelini tercih etmişsin :KK66: karşılığını sabah alırsın inşallah eksi olarak :KK68:
Canim ya bugun regl oldum o yuzden bi 4 5 gun tartiya cikmayi dusunmuyorum. Normalde nerdeyse her sabah cikiyordum

Neler yendi bugün gözümün önünde yaşpastalar cipsler neler neler ben sadece minik bi kare sütlü tatlı yidim oturdum yerime:KK14: kilom inmesede azmetmeye devam pztsi de jillian a başlıyorum Allahn izniyle bu işi bitirmeme az kaldı:KK50: bu arda kilo veren herkesi tebrik ediyorum öpüyorum canlarımm:KK60:

Canım ikinizede çok geçmiş olsun :KK68:
inşallah çabucak toparlanırsınızda sende aramıza dönersin ve bol bol paylaşımın olur :KK19:

Canım sabah akşam güzelde şu ara öğünde yemiyeydin iyidi o kek ve caramiyoyu o_O
Benimde akşam eşim kızlara almış çiko hatta baya bozuldum sonuçta olunca çocuklarda yiyor ki normalde almıyorum o_O birde geçtiler karşıma güzelce yediler onları :KK67: bir an içim gitti açıkcası ama sonra kendi kendime yazın nasıl olmak istiyorsan ona göre karar ver dedim ve bir gıdımda olsa tadımlıkta olsa yemedim şükür :D:D:D inşallah haftayada karşılığını alırım :KK68::KK68::KK68:

Ilk önce tebrik ederim canım 3. Oldun inş. Birinciliklerinide görürüz:KK9: ve diger arkdaslarida tebrik ederim. Ins hepimizistedigimiz kilomuza geliriz.
Teşekkürler canım allah razı olsun inş. Bundan sonra daha faal olucam :KK49:
adetten yeni çıkınca herhalde öyle oldu yedim ama kalori hesapladim 1100 kalori olmuş yarın daha çok dikkat etmem lazım artık :KK22:
ama biraz önce azmettim 40 dk eliptik bisiklete bindim ve 10 km yol kat ettim :D
ve yazmayidaa unutmuşum bugün soğan suyu kuru yapmaya başladım limonlu 2 bardak içtim sabah ve akşam:KK49: Ins. Ise yarar :KK37:

Back
X