• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de memnun oldum canım. geçmiş olsun canım...
çocukların vucut yapıları öyle yaratılmış ki,büyükler öyle düşse kesin bir yerleri kırılır...
yani rabbim böyle düşmelere karşı çocukları koruyor..
benim düşme konusunda en önemli bildiğim,çocuk tam düşmeyle beraber çığlıkla ağlıyorsa büyük sorun yoktur.
eğer düşme ile beraber bir müddet susup / bayılıp/gözlerde kayma oluyorsa,işte o zaman muhakkak gözlem altına alınmalıdır.
büyük ihtimalle oğluşunda iyidir inşaallah. için rahat olsun :KK66:
Sagol canim, evet masaya carpsaydi kotu olurdu. Rabbim yavrularimizi korusun inşallah
Bişey olmaz inşallah geçmiş olsun Allah daha beterinden sakınsın canım
Amin inşallah canim, suan iyi
Geç yatır canım. Bende büyüğü karyoladan düşürmüştüm. Kusma hali baygın gibi gözlerde kayma normalin dışında uyku hali. Onlara dikkat et. Çocuğu çok pohpohlama alışırsa mız mız olur. Ben çocuğun dikkatini dağıtıp olayı unuttururdum
Şimdi kolay kolay ağlamaz çok canı yanmazsa. Can yangısı çabuk geçer hemen unutur sürdürmez ağıtı. Öyle işte
Canim Biraz oynadi mizmizlaniyor, uyku saati geldi, suan iyi Allaha sukur, bugünü atlatirsak sorun olmaz insallah bugunlerdecok dusmeye basladi, yurume hevesinde oturmuyor bile
Kızlar yaa bugün eltim süzüldün dedi. 8 kilo verdim ancak süzülmüşüm yeni gelin gibi hissediyorum kendimi ;:)
Benim zayıflama azmim kayboldu yaa yaptığım hatalara göz göre göre yapıyorum içimden bişey kızıyor yaptıklarıma ama ben iç sesime bile kulak tıkıyorum. Of of bu hafta artı olucak gibi
Canim sabret yemek istedigin seyleri gunduz ye aksam hafif yemeye çalış, inşallah basaracagiz canim:KK5::KK5:

8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA EŞLEŞMELERİ

1.eşlesme

oynakbası34 >>>> 111,9 yst38 >>>> 104,2

2.eşleşme

benben >>>>68,3 mrtmuhasebe >>>>69,9

3.eşleşme

sln71 >>>> 56,6 minmigo >>>>54,5

4.eşleşme

turuncu >>>>72,7 finsternis >>>>72,6

5.eşleşme

bugünadımleyla >>>> 65,6 oglusum_yh >>>>67,7

6.eşleşme

aygün01 >>>>
79,5 napcazgari >>>> 79

7.eşleşme

adayaren38 >>>>
70,7 doge >>>>69

KILOLARI YAKIN ARKADASLARI ESLESTIRMEYE CALISTIM KIZLAR IYI OLAN KAZANSIN CUMA GUNU:KK68::KK68::KK9:hadi bakalım kım ne kadar kılo verecek merakla beklıyorum:KK6::KK6:
ayyyy çok Heyecanlı :KK49::KK73:

Canım soracak kimse olmazsa eminde olamazsan aç 112 yi sor. Ben karyoladan düşürünce aradım anlattım. Ne yapmam gerek dedim. İlk bebek evde yanlızdım çok korkmuştum. 112 deki bayan sakince anlattı. Sorular sordu geçmiş olsun sıkıntı olursa arayın dedi. Çok mutlu oldum o zaman
Tesekkur ederim tatlim, ama o numara tr icin galiba, ben yurt disindayim. Rabbim yavrularimizi korusun insallah canim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:
Anam sabah geç uyandım ( gece eşim sağ olsun tam yatacakken ya az dur süper bir korku filmi var diye benide uyutmadı tabi haliyle geç yatınca geç kalktık :KK67: adam haftasonu düzenimi bozmada bire bir :KK48: )
Kahvaltıda geç oldu haliyle sonrada kendimizi sokağa attık :KK66:
Annemleride yanımıza alıp Alışverişe gittik büyük cadıya çeket ve bot bakmak için :KK66:
Şükür botunu beğendi ( ben pek beğenmesemde :KK70: ) aldık ama istediği çeketin bedeni yoktu onuda artık geçen gün baktığımız mağazaya tekrar gidip alacağız :KK66:
Küçük kuzununda kışlık montu ufak geliyordu hatta yıkıyacağım diye üzerine bir fermuarlı ve şişme yeleğini giydirmiştim şansımıza bir mağazada çok güzel 49 liraya bir kışlık çeket bulduk :D:D:D normalde hep 80 falandı daha evvel baktıklarımız bunlar 3 tane kaldı diye indirime girmiş ve biri oldu şükür :KK68: tabi Annem aman üşüyecek diye aklı gidiyormuş hemen etiketi kopardığı gibi kıza giydirdi bana söylenerek :KK70::KK70::KK70::KK70: hasta ediceksin kızı niye dün yıkayıpta petek üzerinde kurutmadın kızın çeketini diye :KK48::KK48::KK48::KK48:
Babacığımada zorla bir cift ayakkabı aldırdık ( adamcağız bize geldimi yağdırır kendine oldumu elli kere düşünür acaba daha uygununu bulabilirmiyim diye :KK48: ) tabi sonradan çok mutlu oldu iyiki aldırdınız bana zorla dedi :KK48:

Akşamlıkta maç var diye eşim davet etmişti bari yemeğide birlikte yiyelim dedik ve uzun zamandır kuzu balık istiyor diye balık alıp bir güzel bol salatayla sağlıklı bir öğün yaptık eve gelir gelmez :KK66:
Çay faslı falan derken 9 gibi kalktılar ama tabi büyük cimcimenin laptopla işi olunca ancak gelebildim bir mesajlıkta olsa :KK48: bugün erken yatacağım düzenime geri dönmek için :KK66:

Maşallah sohbetinde dibine vurmuşsunuz :KK48:
Yarısını okudum bir baktım zaman gidiyor bari kalanını yarın okurum dedim de buraya yazdım :KK48:

Bu arada kızlarrrrrrrrrrrr karabuğdayımıda buldum sonunda ve hemen ısladım :D:D:D:D:D
Yarın inşallah deneyceğim bakalım bende :KK66:
Yoğurtla karıştırıp yemekten öncemi yiyorduk yoksa yemekle birlikte mi :KK64: birde her öğünde 3 kaşık yesem yeterlimi hani yarım çay bardağı yiyoruz diyen arkadaşlarda vardı ya ( hatice sanırım sendin o :KK48: )
İnşallah bende faydasını görürüm :KK66:

hahahah yeni nickini ilk gördüğümde dedim ki biri ceconun fotosunu çalmışşş:KK57: hihihihi :KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: önce bir herkese kendimi tanıtayım sonra profil resmini de değiştirmem şart yoksa oradan tanınırım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: benim cimcime sağ olsun herkes tarafından tanındığından :KK48:

Çok Uygun olmuş banucum

Valla bir ara şakasına onu yapsam diyordum dün ani bir kararla değiştirdim ama benim de çok hoşuma gitti :KK68:

hep yemekten bahsedip birbirimizden etkileniyoruz galiba...

Yok anam yok onlar serap görüyor yoksa herkes ancak sağlıklı beslenme için motive eder diğerlerini :KK19:

Verirsin canm sen hiç kilo görmemissin bu yaşna kadar ben hep tombiktim:oops: jillian a bende katldm canm başlamak için sabırszlanıyorum çok sevindim seninde olmana haticemm de katıldı başka var miki bizim takmdan bilemiyorum:KK64: hayırlı geceler tatlmmm bidee eee ben senin adni da unuttuummm :KK35: ayyy ne unutkanm:confused:

Canım yaaa şu jillian yarışması nasıl bir anlatsana sanırım yarın başlıyorsunuz :KK64:
Bende yarın itibaren full enerjimi spor ve beslenmeye akıtacağım için bir an acaba katılsammı diye düşündüm ama işin iç yüzünü anlatman lazım sonradan yapamıyacağım şeye atlamış olmayayım :KK48:

Günaydın kızlar
Bu sabah midem biraz daha ii.
Kahvaltı dan önce maydonozlu limon kürü yaptım odemim çok gitsin diye
Menü
1 fincan tarçınlı yeşil çay
3 kk beyaz peynir
70 gr lavas tam buğday
2 zeytin ve kıvırcık
Lorlu yumurta tava
1tk incir reçeli

menün gayet güzel canım :KK66:
Diğer menülerede bakıcaktım ama cidden çok vaktimi alacağı için geçmiş yarıda kestim ama gördüklerimin hepsi güzeldi :KK66:

yenı nıkıne bayıldım canm sabah gorunce aaa dedım banuya dedıgımız nıkle bırı gelmıs takıma ama bı baktımkı sen mıssın :KK70::KK68::KK68:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: kimseye kaptırırmıyım ben o niki :KK48::KK48::KK48: artık benim o :D:D:D:D:D

geciken kilo bildirimi
aşkrhpozitif(78,5/78/0,5/0,64)
Eki Görüntüle 1361184

süpersin canım yaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Kuzu sağlıkla gelişirken anacığınada kiloları verdirerek hediyesini doğmadan gönderiyor :KK68::KK68::KK68::KK68:

8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA KATILMAK İSTEYENLER

Ceco34 >>>> 111,9 EVET/HAYIR
benben >>>>68,3 EVET/HAYIR
melekkız_ >>>>64,4 EVET/HAYIR
sln71 >>>> 56,6 EVET/HAYIR
yst38 >>>> 104,2 EVET
turuncu >>>>72,7 EVET/HAYIR
napcazgari >>>> 79 EVET
bugünadımleyla >>>> 65,6 EVET/HAYIR

mrtmuhasebe >>>>69,9 EVET/HAYIR
elyesa27 >>>>76,5 EVET/HAYIR
minmigo >>>>54,5 EVET/HAYIR
finsternis >>>>72,6 EVET/HAYIR
aygün01 >>>>79,5 EVET/HAYIR
oglusum_yh >>>>67,7 EVET/HAYIR
begyy >>>>65 EVET/HAYIR

kızlar oylama bır an once bıtırıp yarıs lıstesını olusturmamız lazım mumkunse bu aksama katar herkes cevaplarını yazsın:KK68::KK68:

Bende varım canım tabikide :D:D:D:D:D:D:D:D

Günaydın kızlar
Günah çıkarıyorum
Dün pişirdiğim poğaçalardan 3 tane yedim gece gece kendime hakim olamadım :KK43:
Canan hoca haklı sabah hala varlıklarını hissediyordum.
Sabah eşimle oğluma lokma kızarttım şerbetsiz 2 tane ondan yedim 4 tane zeytin biraz kaşar çay

Gece gece ne poğçası o :KK67:
Birde utanmadan haftaya yine eksi bildirimde yaparsın sen şimdi :KK48: yiye yiye zayıflıyorsun da sağlıklı şeyler ye be kuzum :KK60: ( fesat oynakbasi :KK70: )

Herkese Günaydın bugün gunume soğan suyuyla başladım ağızda biraz koku bırakıyor ama onuda dismacunu hallediyor :KK49:
dün kosmacadan cevap veremedim ama toplam 1300 kalori aldım
bugunde şimdi kahvaltıya gidiyoruz inş fazla kacirmayiz düç edin o_Oo_Oo_O

Kız öğlen olmuş sende benim gibi yeni o saatte kahvaltı etmişsin :KK48:
Hadi bakalım soğandan fayda görecekmisin :KK66: Ben bir ara denemek istedim çok zor içtim hatta sonradan hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye duyunca korkumdan vazgeçtim :KK70::KK70::KK70::KK70: mazallah sakata gelmim hesabı :KK70: spiralde olsa nedense hep öyle bir korkum var :KK70::KK70::KK70::KK70:

Herkese günaydınnnn , mutlu pazarlar :KK49::KK28::KK73:
Ben bugün muz ve süt detoksu yapacağım kızlar:KK52:
Nedir bu muz detoksu derseniz hemen yazıyorum. Ben bunu posta gazatesinde bir diyetisyenin yazısında görmüştüm 1 günde 1 kilo yazıyor aynı zamanda vücuttaki şişliği atıyormuş :)
Sabah muz+süt
Ara öğün: muz+Yeşilçay
Öğle : muz+süt
Akşam: muz+süt
Ara: muz+zencefil,zerdeçal ve ya tarçın eklenmiş süt

Kız okadar muz adamı kabız etmezmi :KK64:
Bir dene bakalım ama ne bileyim sonuçta diyetisyen yazmış diyorsun o_O ya arada olabilir belki ama tek tip metabolizmayı bozuyor çok sık yapılınca canım o yüzden dikkatli ol istersen :KK60:

benbencim seninle eşleştiğime sevindim ben julian yarışmasına da katılıyorum 3 gruptayım...
Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum

eltinin sözüne takılma süzülmek ne demek miş hem o bir eltiiii:KK11::KK53::KK53::KK53::KK57::KK57::KK57:

8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA EŞLEŞMELERİ

1.eşlesme

oynakbası34 >>>> 111,9 yst38 >>>> 104,2

2.eşleşme

3.eşleşme

sln71 >>>> 56,6 minmigo >>>>54,5

4.eşleşme

turuncu >>>>72,7 finsternis >>>>72,6

5.eşleşme

bugünadımleyla >>>> 65,6 oglusum_yh >>>>67,7

6.eşleşme

aygün01 >>>>
79,5 napcazgari >>>> 79

7.eşleşme

adayaren38 >>>>
70,7 doge >>>>69

KILOLARI YAKIN ARKADASLARI ESLESTIRMEYE CALISTIM KIZLAR IYI OLAN KAZANSIN CUMA GUNU:KK68::KK68::KK9:hadi bakalım kım ne kadar kılo verecek merakla beklıyorum:KK6::KK6:
Huhh ;) turuncu ile sadece 100 gram fark var aramızda ;) bakalım kim kazanacak :KK19:

Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum
:( o bende de oluyor ne desem bilemedim ki güçlü olmaya çalış yediğinde mutsuzlugun geçmiyor :( kendini mutsuzlugunun sebebinin kilo veremediğin, cok yediğin olduğuna inandırmaya çalış belki faydası olur :110:

Neyse bana müsaade sabah 6da kalkacağım Allahın izniyle yine :KK66:

Ne demişler erken kalkan yol alır :KK66:
Hem leptinim çalışmaya başlamışken yatıp uyuyayımda sabaha kadar faydalanayım :KK68:

Yarın sabah görüşene kadar Allaha emanet olun canlar :KK60:
Hepinize hayırlı geceler :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben de oyleydim zaten sismanim ya aman 3 kilo az 3 kilo fazla ne farkederdi :KK43: ama biz bunu yapa yapa bu kilolara geldik. Bak mutsuz oldugunda spor yap disari cik bi cay kahve belko bikac sohbet.. yemek yeme ama lutfen yeme.. eger kendini psikolojik olarak iyi hissetmiyorsan da diyet psikolojisinden cikip sadece dikkatli ye inan ki bu bile kilo vermene neden olur. Kendini durdurmayi bil. Canim yaza eltinden daha zayif olabilecegini biliyosun dimi.. ben bi hayal et derim. Giyecegin kiyafetleri.. bacak bacak ustune atabilmeyi hic zorlanmadan istedigin hareketleri yapabilmeyi bi hayal et sonrasinda karar senin
Yaptım sporumu. Bacaklarım ağrıyor. Çalışan bir kadının evde sıkışıp kalması bu sanırım
Yarın yeni birgün 4 günüm var banu beni geçmeee

İyi geceler canlarımm:KK19:
Bugün bol gezmeli bir gündü o yüzden uğrayamadım maşallah oku oku bitiremedim ne güzel yarışma ayarlamışsınız :KK57: neyse bende kendi kendime yarışırım artık:DYarın Jilliana da başlıyorum inşallah bu hafta kendimden ümitliyim bakalım:KK49:
Menümüde yazıp kaçıyım
KAHVALTI
Çok az sucuklu yumurta
2 küçük parça peynir
3 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağlı bal
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay

ÖĞLE
1 paket form bisküvi
1/3 simit

ARA
1 yeşil elma
2 mandalina

AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim köy ekmeği
5 yaprak marul
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
yarım kadar turp

2 litre su

Kocaman öpüyorum kızlar.İyi geceler tatlı rüyalarrrr:KK15:

benbencim seninle eşleştiğime sevindim ben julian yarışmasına da katılıyorum 3 gruptayım...

eltinin sözüne takılma süzülmek ne demek miş hem o bir eltiiii:KK11::KK53::KK53::KK53::KK57::KK57::KK57:
Ben yanlış ifade ettim sanırım eltim beni heveslendirmek için söyledi. Fark ediliyor demek istedi. Zayıfla tabii niye mutsuz olasın dedi. Yemek yerken filan ısrarcı olmaz olanların önünü keser zorlamayın diye.
Benim canımı sıkan 8 kilo verdim sadece süzüldüm. 80 kiloyla bile 48 beden giyiyorum. Of ne bileyim öyle işte

Bugün bol gezmeli bir gündü o yüzden uğrayamadım maşallah oku oku bitiremedim ne güzel yarışma ayarlamışsınız :KK57: neyse bende kendi kendime yarışırım artık:DYarın Jilliana da başlıyorum inşallah bu hafta kendimden ümitliyim bakalım:KK49:
Menümüde yazıp kaçıyım
KAHVALTI
Çok az sucuklu yumurta
2 küçük parça peynir
3 yeşil zeytin
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay

ÖĞLE
1 paket form bisküvi
1/3 simit

ARA
1 yeşil elma
2 mandalina

AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim köy ekmeği
5 yaprak marul
yarım kadar turp

2 litre su

Cnm keşke pilavla ekmek bi arada yemeseydin ;)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah şükür yine 6da uyandım ve 07:15de kahvaltımı etmeye başladım :D:D:D
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ( kuru fasulyaaaaa :kk77: )
Bugün biraz temizlik ve ütü yapmaya niyetim var :KK66: tabi önce eşimi bir işe yollayıp az keyif yapayım :KK48:

Bu arada dün Karabuğdayı sonunda bulabildim ve sabah kahvaltıda 4 Yk kadar yoğurtlu karabuğdayı yedim :KK66: şifa niyetine diyerek :KK66: inşallah faydasınıda görürümde her öğünde 3 - 4 kaşık yemeyi düşünüyorum artık :KK66:

Yaptım sporumu. Bacaklarım ağrıyor. Çalışan bir kadının evde sıkışıp kalması bu sanırım
Yarın yeni birgün 4 günüm var banu beni geçmeee

Bananeee Bananeeee Fıstık benim olucak :KK48: Vurcağım kırbacı vurcağım kırbacı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hadi bakalım bende bugün sporuma başlıyorum :D:D:D cumayı iple çekiceğim :KK48:
( bu kadar havalanıpda fos çıkarsam vay halime :KK70::KK70::KK70::KK70: artık dilinden kurtulamam :KK48: o yüzden kaçamak zaten yok sporda kesin yapılacak :KK19: birlikte kurtulalım kilolardan ve ben tabiki şu 3 haneli rakamlardan :KK60: )

Menümüde yazıp kaçıyım
KAHVALTI
Çok az sucuklu yumurta
2 küçük parça peynir
3 yeşil zeytin
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay

ÖĞLE
1 paket form bisküvi
1/3 simit

ARA
1 yeşil elma
2 mandalina

AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim köy ekmeği
5 yaprak marul
yarım kadar turp

2 litre su

Canım Menün aslında gayet güzel ama akşam hem pilav hem ekmek biraz fazla demiyeyimde gereksiz olmuş ( hani ekmeği yemeseydin daha güzel sonuç alırdın diye düşünüyorum ama daha cumaya çok var ve eminim sonraki günler dikkat edersin :KK60: )

Ben yanlış ifade ettim sanırım eltim beni heveslendirmek için söyledi. Fark ediliyor demek istedi. Zayıfla tabii niye mutsuz olasın dedi. Yemek yerken filan ısrarcı olmaz olanların önünü keser zorlamayın diye.
Benim canımı sıkan 8 kilo verdim sadece süzüldüm. 80 kiloyla bile 48 beden giyiyorum. Of ne bileyim öyle işte

Kız ben 13 kg verdim bana bile süzülmüşsün diyor Anam :KK70::KK70::KK70::KK70: Kör kadın git göz doktoruna dediğimde nasıl gülüyor çatlak diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Günde bir akrabanın gelini abla baya fark ediliyor diyince çok sevindim tabi ama insan artık woouuwwww harikasın inanılmaz fark var gibi cümleler duymak istiyor ki daha bir gaza gelsin :KK48: Neyse yaza nasılsa inanılmaz fark olacağından o cümleleride yaza doğru duyarız Allahın izniyle :KK68:

Gunaydinlar kızlar :KK66: işe gidiyorum oğlum sabah ağladı ayrılırken çok:KK61:

Oyyyy kıyamam kuzuya :KK68:
Çalışan anne olmak daha zor tabi Allah yardımcın olsun canım :KK60: sonuçta onun geleceğini garanti altına almak için çalışıyorsun :KK68: şu an anlamasada ileride iyiki Annem çalışmış diyecektir üzme tatlı canını :KK15:
Bu arada Kolay gelsin sana şimdiden :KK19:

Muzaffer kuşhanın 2 haftada 6-10 kilo diyeti var onu yapsam diyorum. Her diyete hevesim var ama diyet yapacak sabrı arzuyu isteği bulamıyorum. Eşim bana nispet hergün tartılıyor. Ay yine kilo vermişim deyip sinirimi oynatıyor. Ona göre beni heveslendirme taktiği bu

Haticemmm beraber biseyler yapalm mı :KK60:

Haticemmmm kızzzzzzzz biz eşleşmişiz :D:D:D:D:D:D

Hadi hayırlı olsun şimdi senlemi kapışacağız kim daha fazla kilo vericek diye :KK48: karabuğday, spor , kuşboku artık ne gerekiyorsa yaparım yenmek için :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aayyyy banuuuu kuş boku mu :KK70::KK70: kız valla az kaldı onuda yiyeczz :KK70:

Back
X