Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Anam sabah geç uyandım ( gece eşim sağ olsun tam yatacakken ya az dur süper bir korku filmi var diye benide uyutmadı tabi haliyle geç yatınca geç kalktık

adam haftasonu düzenimi bozmada bire bir

)
Kahvaltıda geç oldu haliyle sonrada kendimizi sokağa attık

Annemleride yanımıza alıp Alışverişe gittik büyük cadıya çeket ve bot bakmak için

Şükür botunu beğendi ( ben pek beğenmesemde

) aldık ama istediği çeketin bedeni yoktu onuda artık geçen gün baktığımız mağazaya tekrar gidip alacağız

Küçük kuzununda kışlık montu ufak geliyordu hatta yıkıyacağım diye üzerine bir fermuarlı ve şişme yeleğini giydirmiştim şansımıza bir mağazada çok güzel 49 liraya bir kışlık çeket bulduk

normalde hep 80 falandı daha evvel baktıklarımız bunlar 3 tane kaldı diye indirime girmiş ve biri oldu şükür

tabi Annem aman üşüyecek diye aklı gidiyormuş hemen etiketi kopardığı gibi kıza giydirdi bana söylenerek

hasta ediceksin kızı niye dün yıkayıpta petek üzerinde kurutmadın kızın çeketini diye

Babacığımada zorla bir cift ayakkabı aldırdık ( adamcağız bize geldimi yağdırır kendine oldumu elli kere düşünür acaba daha uygununu bulabilirmiyim diye

) tabi sonradan çok mutlu oldu iyiki aldırdınız bana zorla dedi
Akşamlıkta maç var diye eşim davet etmişti bari yemeğide birlikte yiyelim dedik ve uzun zamandır kuzu balık istiyor diye balık alıp bir güzel bol salatayla sağlıklı bir öğün yaptık eve gelir gelmez

Çay faslı falan derken 9 gibi kalktılar ama tabi büyük cimcimenin laptopla işi olunca ancak gelebildim bir mesajlıkta olsa

bugün erken yatacağım düzenime geri dönmek için
Maşallah sohbetinde dibine vurmuşsunuz
Yarısını okudum bir baktım zaman gidiyor bari kalanını yarın okurum dedim de buraya yazdım
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrr karabuğdayımıda buldum sonunda ve hemen ısladım

Yarın inşallah deneyceğim bakalım bende

Yoğurtla karıştırıp yemekten öncemi yiyorduk yoksa yemekle birlikte mi

birde her öğünde 3 kaşık yesem yeterlimi hani yarım çay bardağı yiyoruz diyen arkadaşlarda vardı ya ( hatice sanırım sendin o

)
İnşallah bende faydasını görürüm
hahahah yeni nickini ilk gördüğümde dedim ki biri ceconun fotosunu çalmışşş

hihihihi

önce bir herkese kendimi tanıtayım sonra profil resmini de değiştirmem şart yoksa oradan tanınırım

benim cimcime sağ olsun herkes tarafından tanındığından
Valla bir ara şakasına onu yapsam diyordum dün ani bir kararla değiştirdim ama benim de çok hoşuma gitti
hep yemekten bahsedip birbirimizden etkileniyoruz galiba...
Yok anam yok onlar serap görüyor yoksa herkes ancak sağlıklı beslenme için motive eder diğerlerini
Verirsin canm sen hiç kilo görmemissin bu yaşna kadar ben hep tombiktim

jillian a bende katldm canm başlamak için sabırszlanıyorum çok sevindim seninde olmana haticemm de katıldı başka var miki bizim takmdan bilemiyorum

hayırlı geceler tatlmmm bidee eee ben senin adni da unuttuummm

ayyy ne unutkanm
Canım yaaa şu jillian yarışması nasıl bir anlatsana sanırım yarın başlıyorsunuz

Bende yarın itibaren full enerjimi spor ve beslenmeye akıtacağım için bir an acaba katılsammı diye düşündüm ama işin iç yüzünü anlatman lazım sonradan yapamıyacağım şeye atlamış olmayayım
Günaydın kızlar
Bu sabah midem biraz daha ii.
Kahvaltı dan önce maydonozlu limon kürü yaptım odemim çok gitsin diye
Menü
1 fincan tarçınlı yeşil çay
3 kk beyaz peynir
70 gr lavas tam buğday
2 zeytin ve kıvırcık
Lorlu yumurta tava
1tk incir reçeli
menün gayet güzel canım

Diğer menülerede bakıcaktım ama cidden çok vaktimi alacağı için geçmiş yarıda kestim ama gördüklerimin hepsi güzeldi

kimseye kaptırırmıyım ben o niki

artık benim o

geciken kilo bildirimi
aşkrhpozitif(78,5/78/0,5/0,64)
Eki Görüntüle 1361184
süpersin canım yaaa

Kuzu sağlıkla gelişirken anacığınada kiloları verdirerek hediyesini doğmadan gönderiyor

8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA KATILMAK İSTEYENLER
Ceco34 >>>> 111,9 EVET/HAYIR
benben >>>>68,3 EVET/HAYIR
melekkız_ >>>>64,4 EVET/HAYIR
sln71 >>>> 56,6 EVET/HAYIR
yst38 >>>> 104,2 EVET
turuncu >>>>72,7 EVET/HAYIR
napcazgari >>>> 79 EVET
bugünadımleyla >>>> 65,6 EVET/HAYIR
mrtmuhasebe >>>>69,9 EVET/HAYIR
elyesa27 >>>>76,5 EVET/HAYIR
minmigo >>>>54,5 EVET/HAYIR
finsternis >>>>72,6 EVET/HAYIR
aygün01 >>>>79,5 EVET/HAYIR
oglusum_yh >>>>67,7 EVET/HAYIR
begyy >>>>65 EVET/HAYIR
kızlar oylama bır an once bıtırıp yarıs lıstesını olusturmamız lazım mumkunse bu aksama katar herkes cevaplarını yazsın
Bende varım canım tabikide

Günaydın kızlar
Günah çıkarıyorum
Dün pişirdiğim poğaçalardan 3 tane yedim gece gece kendime hakim olamadım

Canan hoca haklı sabah hala varlıklarını hissediyordum.
Sabah eşimle oğluma lokma kızarttım şerbetsiz 2 tane ondan yedim 4 tane zeytin biraz kaşar çay
Gece gece ne poğçası o

Birde utanmadan haftaya yine eksi bildirimde yaparsın sen şimdi

yiye yiye zayıflıyorsun da sağlıklı şeyler ye be kuzum

( fesat oynakbasi

)
Herkese Günaydın bugün gunume soğan suyuyla başladım ağızda biraz koku bırakıyor ama onuda dismacunu hallediyor

dün kosmacadan cevap veremedim ama toplam 1300 kalori aldım
bugunde şimdi kahvaltıya gidiyoruz inş fazla kacirmayiz düç edin

Kız öğlen olmuş sende benim gibi yeni o saatte kahvaltı etmişsin

Hadi bakalım soğandan fayda görecekmisin

Ben bir ara denemek istedim çok zor içtim hatta sonradan hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye duyunca korkumdan vazgeçtim

mazallah sakata gelmim hesabı

spiralde olsa nedense hep öyle bir korkum var

Herkese günaydınnnn , mutlu pazarlar

Ben bugün muz ve süt detoksu yapacağım kızlar

Nedir bu muz detoksu derseniz hemen yazıyorum. Ben bunu posta gazatesinde bir diyetisyenin yazısında görmüştüm 1 günde 1 kilo yazıyor aynı zamanda vücuttaki şişliği atıyormuş :)
Sabah muz+süt
Ara öğün: muz+Yeşilçay
Öğle : muz+süt
Akşam: muz+süt
Ara: muz+zencefil,zerdeçal ve ya tarçın eklenmiş süt
Kız okadar muz adamı kabız etmezmi

Bir dene bakalım ama ne bileyim sonuçta diyetisyen yazmış diyorsun

ya arada olabilir belki ama tek tip metabolizmayı bozuyor çok sık yapılınca canım o yüzden dikkatli ol istersen