- 6 Mart 2014
- 384
- 886
- 208
- 35
Ayran hastasıyım zaten canim ama yogurdum bitti gidip almam lazım useniyorumSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese kocaman bir Günaydın diliyorum
Umarım bugünde hepimiz için çok çok güzel geçer ve bir sonraki güne çok daha hafif uyanırız inşallahhhhhh
Bende şükür bugünde erken uyandım kahvaltımı yaptım ve şu andada keyif kahvemi alıp kendimi buraya attım
Çok şükür düzenli olunca evde de pek iş olmuyor
Öğlende Annemle hem kızkardeşime hemde onun orada kurulan Pazara gideceğizartık oradada bol bol yürümüş olurum
Harikasın canım cidden güzel bir menüValla bu cuma takım içinde büyük çekişme olacak şimdiden belli
İlk 3.e girelimde takım içinde birinci olmasamda olur
Canım aslında menün fena sayılmaz ama sabah sabah aç karnına o portakal suyunu içtiğin anda kan şekerin birden fırlayacak ve çok çabuk düşeceği için çok kısa süre sonra aniden acıkacaksın
Bence sabahları çok erken kalkıp kahvaltı edemezsen en azından 1 büyük ayran iç ( bende önüme gelene ayran reklamı yapar gibi oldum ama benim kurtarıcım) en azından portakal suyundan çok daha iyidir ve daha uzun tok tutar
Ben tencere yemeği şeklinde yaptım canım o bakımdan kıymalı yazmıştım
Ama aslında karnabaharı haşlayıp kıymayıda salça ve domates püresiyle iyice kavurduktan sonra ikisinide fırın kabında karıştırıp az da fırına verebilirsin hatta üzerine rende kaşarda olabilirtabi biraz daha kalorisi yüksek olur o yüzden yapmayalım biz onu
Seline katılıyorum canım o pilavin yarısı olsaydı birde yedigün olmasaydı tam süpermiş aslında
Yinede güzel sonuç alacağına adım gibi eminim sadece bir sonraki sefer için aklında kalsın
Canım ya sabahları uyuya kalma ihtimalini göze alarak kendine geceden bir tabak hazırlayıp streçlesen daha iyi olmazmısabah sabah o yağlı poğçaları yemekten iyidir hatta iş yerinde kahvaltı ediyorsan öyle zamanlarda o zamanda kapaklı birşeye koyup yanında da götürebilirsin sonuçta sağlıklı beslenmek ayıp değil ya
Eşim kutuları bazen getirmemezlik ediyor şirkette bırakıyor diye bazen ona yağlı kağıda yada folyoya sarıp yanına koyuyorum birşeyleren azından işi bitince atıyor paketini
Kız o kocalar hiç bir zaman anlaşılmaz daha doğrusu onlar bizi anlasalar zaten sorun kalmayacaklar ama işte hep dediğim gibi kodu bozuk bunların
Kız bende arada öyle 3 tane hüpletiyorumnasıl seviyorsam şu yumurtayıda hiç tiksinmiyorum
Eşime bazen melemeni sen yap dediğimde adam resmen 10 yumurta kullanırki 4 kişiyiz ve ufaklık zaten kuş kadar yer
Tabi sırf yumurtalarımı bitiriyor bir kerette diye nadiren ona yaptırıyorum ancak benim tembelliğim tutarsa
İnşallahhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhh bu hafta oda olacak
Canım aslında akşama kadar çok iyi gidiyorsun ama işte ne oluyor akşam yemeğinden sonra oluyor
Acaba can sıkıntısından yeme ihtimalin varmı hani benim bir ara öyle oluyorduşimdi kendimi fazladan oyalayınca pek aklıma gelmiyor hatta bazen son anda aklıma kahvem falan geliyorda hadi içeyim diyorum
Selinin dediği gibi tarçınlı süt yada istersen şu karataycıların yaptığı incir uyutmasından yap denemek için hani çok tatlı krizine girersen ondan yersin bir kasecik ve en az zararla atlatmış olursun![]()
Sağol canimcimGayet güzel canm afiyettt olsuunn![]()