• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet canm cok mutluyum darısı sizlerin başına insallah :KK19: hmm misafir miii:KK64: yokkk kzz ev sahibiyim ben hep burdaym:KK48::KK36:
Selincim sen 75 kiloyla baslamisin, ve suan 56 sin azmini taktir ettim:KK9:Mezun oluyorsun cok guzel , insallah bizde bir gun istegimiz kiloda mezun oluruz:KK5:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :D
Bu sabah tahlillerimi göstermek için sağlık ocağına gittim ve çok şükür değerlerim B12 ve Dvit dahil hepsi gayet güzel çıktı takviye almadığım halde :KK68:
Doktor yediklerinden dolayı değerlerin gayet güzel demekki doğru besleniyorsun dedi :KK66:
Çok sevindim acıkcası demekki doğru yoldayım :D:D

Bugün yine kendime ütülerim haricinde ek ütü çıkardım :KK48: Çeyizlik bir saten yatak örtüm vardı dantelli falan onu yatağın altından çıkardım ütülerim bittikten sonra onuda ütüleyeceğim Cumartesi olurda yatak odasına giren birileri olursa bari yatağımın örtüsü güzel görünsün diye :KK66: baya incelemem lazım pilelerini falan ama olsun madem yapıyorum tam olsun :KK68:

Banyoyuda bir güzel temizledikten sonra pek bir şey kalmıyor yarına zaten :KK66: o yüzden bugün bitireyim ki yarın daha rahat olayım Cumartesi sabah deseniz hiç işim olmasın istiyorum :KK66:

Menün Gayet güzel canım bol bol eksi olsun inşallahhhhh :KK68:

Canım ya ödemde olmuş olabilir bu kadar çabuk kendine olan inancın zayıflamasın :KK60:
Allahın izniyle gidecek o kilolar ama için rahat etmiyorsa birde diyetisyen dene :KK60:

Çok güzel bir menü olmuş canım :KK60: inşallah bol bol eksi olur sanada :KK15:

Canım menün seninde gayet güzel ama 1400 kalori olduğuna eminmisin :KK64: sanki daha az gibime geldi hani ortada kalorisi çok olan birşey göremedim ben :KK64:

Çok şükür cumaya nazaran eksi gördüm ama inşallah yarın dahada fazla eksiyi görürüm diye umuyorum :KK68:

Sabah sabah sağlık ocağına gittim geç kaldı ama kahvaltımı ettim :KK66: artık nasıl bir psikolojiye girdiysem kızarmış ekmek diye geçenlerde dört dönen ama yemeyen ben bugünde ekmek yemeyi izinli olduğu halde yüreğim götürmedi :KK48: eşim şu ufak grisinilerden almıştı küçük kızım için onlardan 4 tane yedim :KK66: hani şu parmak kadar olanlardan :KK66:
Sabah erken kalkabilseydim ( kız okula giderken uyandırmadı bende 8 bucuk gibi uyandım eşimde anında çıkmak zorunda olunca kahvaltı dönüşe kaldı :KK57: )
Bakalım yarın belki iki dilim ekmek kızartıp yerim :KK48:

Şimdi ben diyecektim ne misafiri kız o topiğin tapusunu alıyor mezuniyetiyle diye :KK70::KK70::KK70:

Canım çoğumuzu stres etkiliyor :KK66: sen devam et emin ol birden gidecek o direnç kırıldığı an :KK66:

Afiyet olsun balımm yine yiyemedin ekmek desene bence yarn ye ekmek yemenin keyfini çıkar kahvaltıda ben 9 da yaptm kahvaltımı bide az sütlü neskafe içtim hala acıkmadm bugün yemegimi 5 de yicem son bildirimim çok güzel olsun boll boll su içiyim ödem olmasn çünkü regl oldum 5 inci günüm ama ilk iki üç gün pek olmadm dün ve bugün yoğun ödem olmas insallah :))) o yüzden boolll suu takviyesi su suyu söker :KK48: ( uydurdum resmen:KK48:)
haaa haaa dimi artk mezun olarak 8.Takım ın tapusunu ilk ben aldm:KK48: artk korkun benden daha acımasız eleştircem sizi:KK48: çantalarım hazır:KK11::KK48: bu arada tahlillerinin iyi cıkmasina cok sevindim canmm:KK15: bende ölçtürcem de işte ne zamn:KK51:

Selincim sen 75 kiloyla baslamisin, ve suan 56 sin azmini taktir ettim:KK9:Mezun oluyorsun cok guzel , insallah bizde bir gun istegimiz kiloda mezun oluruz:KK5:

Cok tesekkur ederim canım inan bende çok mutluyum gerçekten azmin zaferi 1 sene sürdü çok yoruldum ama başardm :KK19:eminim sizde başaracaksnz:KK15:

m67RjWbp_7etVEWrr-dpAk9XCNnStCLQKnre2PyADqilil6oJ-pKstkHIOuz7bdhGGa-qsuKxorenuk_v0jK-Ygu0xOSubPB46uR3k58J0bwpiCUiN4=w547-h269-nc

Günaydınlar kızlar
Gunaydin canim:KK49:
106-107 i gördüm. Tutunamıyorum. Paramı alınca diyetisyene gitmeye karar verdim. Tek başıma verebileceğim bir savaş değil. Güvensizim kendime. İştede sıkıntı var.
Dietisyen destegiyle basarirsin insallah, kendine basaracagim de, bende diete basladim biraktim ama suan kararliyim bu arada her zaman soyluyirum saat 6 dan sonra yemek yemek cok klo aldiiryor gunicinde yegigiizi eritebil u oruz ama akam yenen yemek kilo donuyor
Benim menüm de şu;
Sabah: 1 kase sütlü nestle müsli (kalkamadım sabah kahvaltı hazırlayamadım)
Öğlen: 3/4 kıymalı gözleme, 3-4 elma dilimli patetes, çay (dışarıda arkadaşlarla yedik), 2 çatal tiramisu
Akşam: 1.5 kase kelle paça çorbası
Ara: 3 hurma
mutfak kapandı
Gozleme 2 tane yeseydin iyi olurdu, afiyet olsun tatlim:KK19:
Canım ben aslen çorumluyum..ankarada büyüdüm ama..biz de çok yeriz pekmezli yoğurdu merak ettem herkes bilmez diye
Memnun oldum canim, ben oncr pekmezli yogurdu sevmezdim ama simdi nedense bayiliyorum hem saglikli hemde cikolatadan az kalorili oldugu I
icin tercih ediyorum, seker ihtiyacinida karsiliyor
Ben buldum yazimmm hemen :KK48:
Perşembe; Protein + sebze + meyve + tahıl
Kahvalt; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa )
ara; acıkınca yoğurt + 1 elma
Akşam; SAhte iskender ( hazır dönerden altına tabi ekmek olmadan ) ısıtıp üzerine yoğurt ve tereyağ yakarak :KK68:
Guzel menu afiyet olsun canim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yoğun ve yorucu bir günü şükür kazasız atlattım :DPazarlığımıda yattım hatta 2 saatte yakın yürümüşüz pazarda :KK48:
Eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım hemen yemeklerimi ısıttım ( malum dünden kalanları bitirmek gerekti ) ve saat 18:00de bir güzel yemeğimi yedim :D:D:D

Bu saatten sonrada ancak ya Türk kahvesi yada bir adet sütlü nescafe içerim :KK66:
Bugün hesapta birde yeşil kahve alacaktım ama aklımdan çıkmış :KK67: neyse artık başka bir zaman çıktığımda unutmazsam alırım inşallah :KK48:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:
Resimlerin haricinde kızkardeşimde ufak bir kase sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası yedim ısrarlar üzerine :KK66:

Eki Görüntüle 1374731 Eki Görüntüle 1374732

Tamamdır o zaman sen, Yıldız ve ben pazartesi saf proteinle başlıyoruz :KK66: Eğer istserse Gülşende bize katılır :KK66:

Anammmm kızzzzzzzzz hani sanki öğrencisini mezun etmiş öğretmenler gibi bir an içim cız etti beee :KK48: Seninle gurur duyuyoruz Selinimmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim bir daha asla ama asla kiloyla ilgili sıkıntı yaşatmasın....Aminnnn
Eeeee biz seni mezun ettik sayılır artık sıra sende :KK60: bundan sonrada sen bize koçluk yapıcaksın ki bizlerde mezun olabilelim :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Canım menün gayet güzel bir menü ama mümkünse meyveyi akşama bırakma kan şekeri olayı :KK66:

Eeeee ben sana ne diyeyim :KK48: Süpersin canım süperrrrrrrrrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ulen kızını gelin veren anne gibi ağlatacaksın bizi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Süper bir menü :KK66: bol bol eksi olarak dönecektir inşallahhhhhh .....Aminnnnnnnnnnnn

Canım seninde menün gayet güzel nasılsa tarhanada yok yok :KK68:

Canım inan çok üzüldüm :KK61:
RAbbim hepinize sabırlar versin özelliklede anne babaya :KK43:
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın onlarada inşallah vakti gelince sağlıklı ve hayırlı bir evlat kuçaklarına almayı nasip etsin...Aminnnnnn

CAnım kusur olurmu sen kuzunla ilgilen tabiki iyileştiğinde kaldığın yerden devam edersin :KK19:
RAbbim acil şifalar versin oğluna :KK68:

Canım keşke ya sırf makarna yada sıf patates salatası yeseydin ama inşallah telafi etmişsindir diye düşünüyorum :KK60:
FAzla aç kalınca insan sapıtıyor maalesef o yüzden hep diyorum hafif midem kazınsın anında ayrana dayanırım :KK48: hani beklemek zorundaysam en az 1 saat daha tutuyor :KK48:beni :KK68::KK68::KK68:
Aboo yine resim koymus:KK48: yumurtaya bak cok guzel gorunuyor:KK48: aha karnibaharda orda kuzu gibi yatiyor:KK70: bol kiymali:KK53: saka bi yana cok guzel menu canim afiyet olsunHoppa aciktim:KK70:

Dietisyen destegiyle basarirsin insallah, kendine basaracagim de, bende diete basladim biraktim ama suan kararliyim bu arada her zaman soyluyirum saat 6 dan sonra yemek yemek cok klo aldiiryor gunicinde yegigiizi eritebil u oruz ama akam yenen yemek kilo donuyor

Memnun oldum canim, ben oncr pekmezli yogurdu sevmezdim ama simdi nedense bayiliyorum hem saglikli hemde cikolatadan az kalorili oldugu I

Aboo yine resim koymus:KK48: yumurtaya bak cok guzel gorunuyor:KK48: aha karnibaharda orda kuzu gibi yatiyor:KK70: bol kiymali:KK53: saka bi yana cok guzel menu canim afiyet olsunHoppa aciktim:KK70:

Kizz özlem 1 gözleme bile yememiş zavalli ne 2 si :KK48: yanlış okumussun tatlş 1 gözlemeden daha az yemiş:KK19:

Kizz özlem 1 gözleme bile yememiş zavalli ne 2 si :KK48: yanlış okumussun tatlş 1 gözlemeden daha az yemiş:KK19:
3/ 4 yazinca bende 4 tane yedi sandim :KK48: pardon canim iyi bakmamisim, benim oglan gece yarim saatte bir uyandi, dis sancisi cekiyor, banada cektiriyor dikkatli okumamisim,Aksamdan kalma gibiyim:KK22::KK75:
Cok tesekkur ederim canım inan bende çok mutluyum gerçekten azmin zaferi 1 sene sürdü çok yoruldum ama başardm :KK19:eminim sizde başaracaksnz:KK15:
Insallah canim, gecmiste baslangic kilona baktigimda cok sasirmistim, ben 56 yi dusunemiyorum 65 te kalirim diye dusunurken sen baya vermisin tebrikler:KK15:

3/ 4 yazinca bende 4 tane yedi sandim :KK48: pardon canim iyi bakmamisim, benim oglan gece yarim saatte bir uyandi, dis sancisi cekiyor, banada cektiriyor dikkatli okumamisim,Aksamdan kalma gibiyim:KK22::KK75:

Insallah canim, gecmiste baslangic kilona baktigimda cok sasirmistim, ben 56 yi dusunemiyorum 65 te kalirim diye dusunurken sen baya vermisin tebrikler:KK15:

Ilk öyle oluyo canm ben 75 le başladığımda ilk hedefim 65 di hatta çoğu kişi kal dedi 65 de ama ben bu sefer 58 i hedefledim baktm 58 e doğru giderken 53 ü hedefleyip 55 de kalma karari verdim verdikce hangi kilo kendine yakışıyo anliyo insan eminim sende mutlu olacağn kiloya kadar ineceksin hepbirlikte görücez inşallah :KK19:

Ilk öyle oluyo canm ben 75 le başladığımda ilk hedefim 65 di hatta çoğu kişi kal dedi 65 de ama ben bu sefer 58 i hedefledim baktm 58 e doğru mgiderken 53 ü hedefleyip 55 de kalma karari verdim verdikce hangi kilo kendine yakışıyo anliyo insan eminim sende mutlu olacağn kiloya kadar ineceksin hepbirlikte görücez inşallah :KK19:
Insallah canim, benimde hedefim 65 ama 65 e kadar gidersem senin gibi daha cok vermeye calisacam, bence bir insan dieti uzattigi zaman bunye alisiyor yedikleri duzene giriyor, mide kuculuyor ve daha az yedigi icin kilo sabit kaliyor yada daha cok vermeye devam ediyor:KK19:

Insallah canim, benimde hedefim 65 ama 65 e kadar gidersem senin gibi daha cok vermeye calisacam, bence bir insan dieti uzattigi zaman bunye alisiyor yedikleri duzene giriyor, mide kuculuyor ve daha az yedigi icin kilo sabit kaliyor yada daha cok vermeye devam ediyor:KK19:

Aynen canım mide küçülünce az yiyo insan ve kilo gidiyo zaten artk mide fazlasını almiyo artk önemli ola daha sonra mideyi büyütmemek ben bundan bi 4 sene önce falan o hatayi yaptm midemi küçültmüşken daralana kadar yiye yiye geri büyüttüm artk o hatayi yapmaya niyetim yok çünkü mide büyüyünce az yemek işkence oluyo ve yiyip gerisin geri kilolar geri dönüyor o yüzden hep az yemek lazm kararnda insanca:KK48:

Afiyet olsun balımm yine yiyemedin ekmek desene bence yarn ye ekmek yemenin keyfini çıkar kahvaltıda ben 9 da yaptm kahvaltımı bide az sütlü neskafe içtim hala acıkmadm bugün yemegimi 5 de yicem son bildirimim çok güzel olsun boll boll su içiyim ödem olmasn çünkü regl oldum 5 inci günüm ama ilk iki üç gün pek olmadm dün ve bugün yoğun ödem olmas insallah :))) o yüzden boolll suu takviyesi su suyu söker :KK48: ( uydurdum resmen:KK48:)
haaa haaa dimi artk mezun olarak 8.Takım ın tapusunu ilk ben aldm:KK48: artk korkun benden daha acımasız eleştircem sizi:KK48: çantalarım hazır:KK11::KK48: bu arada tahlillerinin iyi cıkmasina cok sevindim canmm:KK15: bende ölçtürcem de işte ne zamn:KK51:

Bende bu saat oldu henüz acıkmadım ama hemen şekersiz türk kahvemi içip ütülerime girişiyorum :KK68:
Bende bu akşam 5 gibi yemeyi düşünüyorum nasipse o yüzden işlerimi o saatte kadar bitireyim ki şöyle rahat rahat yemeğimi yiyip keyfimi yapayım :D:D:D:D

Bu arada evet sen artık bizim topiğin İvana Sert'i oldun :KK48: çanta elinde bizimlesin bizimle deelsin diye hepimizi sıraya geçirebilirsin :KK70::KK70::KK70::KK70: her türlü eleştireye açığım biliyorsun üstelik fazla kaçıncada uyar yeter kız yeme diye :KK66:

Bende bu saat oldu henüz acıkmadım ama hemen şekersiz türk kahvemi içip ütülerime girişiyorum :KK68:
Bende bu akşam 5 gibi yemeyi düşünüyorum nasipse o yüzden işlerimi o saatte kadar bitireyim ki şöyle rahat rahat yemeğimi yiyip keyfimi yapayım :D:D:D:D

Bu arada evet sen artık bizim topiğin İvana Sert'i oldun :KK48: çanta elinde bizimlesin bizimle deelsin diye hepimizi sıraya geçirebilirsin :KK70::KK70::KK70::KK70: her türlü eleştireye açığım biliyorsun üstelik fazla kaçıncada uyar yeter kız yeme diye :KK66:

Kolay gelsin canm bende bi kahve içip meyve yicem aciktim :kk77: sonra bemde kz uyurken işlerime bakcam tatlş :KK53: uyarmam miiii tabiki uyarcam hepsi hepimizin ivana sert olmasi icin:KK48::KK49:

selincim demi şzaten tam yemedim canım, pekmezli yoğurt bizim de yemek sonrası tatlımızdır. hatta pekmezimizi eskiden kendimiz yapardık babaannem yapardı rahmetli çocukluğum geldi şimdi aklıma

Yaşasın çok mutlu oldum mervecim :KK49::KK49::KK49:
daha önce başka takımda yarışmadim bu ilk canım :KK76::KK49:
artık bende yaristayim :KK76::KK76:
gunaydın kızlar bugun son sınavımıda verım memlekete gecıcem ordan da yarın yada yarından sonra esımın yanına gecıcem ınsallah yarın tartı gunu ınsallah guzel kılolar verılmıstır :KK36: ben yarın kı lısteyı sımdıden paylasıyorum kızlar cunku bılgısayarı goturmucem telden zor oluyor kopyala yapıstırla ugrasmak :KK22:
SekerPancarii SekerPancarii
canım senıde tebrık ederım ınsallah bır daha kılolarla ugrasmak zorunda kalmazsın gurur duydum ve ımrendım sana ınsallah bızlerde bır gun kılo sorununu ortadan kaldırır ve mezun oluruz takımımızdan:nazar::KK74::KK9::KK36:

elyesa27 elyesa27
_-CaNiMSiN-_ _-CaNiMSiN-_
kızlar paylasım durumunuz nasıl bılmıyorum gecmıs yapmayada hıc bır fırsatım yok gayet aktıf oldugunuzu ve olacagınızı var sayarak ve aynı zamanda kilo vermıs oldugunuzuda dusunerek lısteye eklıyorum sızıde:KK68: bu arada ıkınızde daha onceden her hangı bı takımda yarıstınız mı

***8.Takım 395.ETAP***

Ceco34( 111,5 / //% )
melekkız_( 64,3// /% )
sln71( 56,5 / //%)mezun olmak istiyor
turuncu (71,7 / / / %)
napcazgari(77,8 /// %)
bugünadımleyla( 65,6///% )
mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
minmigo (53,6 /// % )
finsternis ( 72.4 / //% )
aygün01(78,4///% )
elyesa27(76,3/ / / % ) 19 aralık cuma 78kg ile geldi ... hedef kilo: 60
oglusum_yh(67,4/ / /% )1 ocak perşembe 67 kg ile geldi...hedef kilo :56
8. TAKIM ORTALAMA %

YENİ ÜYELER

1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

3. bidirim >>2 ocak cuma >>76,5

4.bildirim >> 9 ocak cuma >>76,3

2)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>68,2

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

3)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

Bugün gününe çeyrek muz la başladım

1 bardak limonlu sogan suyu

Öğlen
küçük haşlama yumurta
2 dili çavdar ekmegi
1 k.k peynir suzme
2 tane zeytin
yarım bardak portakal suyu

Ara
oğlumun kekin in ucundan çok az isirdim tahmini 45 calori hesapladim onu bile :KK57::KK49:

Ara
yarım elma
küçük kivi

Bugün gününe çeyrek muz la başladım

1 bardak limonlu sogan suyu

Öğlen
küçük haşlama yumurta
2 dili çavdar ekmegi
1 k.k peynir suzme
2 tane zeytin
yarım bardak portakal suyu

Ara
oğlumun kekin in ucundan çok az isirdim tahmini 45 calori hesapladim onu bile :KK57::KK49:

Ara
yarım elma
küçük kivi

Limonlu soğan suyu ne için canım ?

Limonlu soğan suyu ne için canım ?
Kilo vermek için ve hastalıktan korunmak için canım :KK49:
benim Teyzem rahimindeki sorun için içiyordu soğan suyunu iğne gibi kalmıştı o dönem şimdi annemde başladı bende
başladım
ayrıca doğal antibiyotik olduğu için kışın ilaç yerine de içiyorum yanında kilo verirsemde iyi olur :KK76::KK49:

Kilo vermek için ve hastalıktan korunmak için canım :KK49:
benim Teyzem rahimindeki sorun için içiyordu soğan suyunu iğne gibi kalmıştı o dönem şimdi annemde başladı bende
başladım
ayrıca doğal antibiyotik olduğu için kışın ilaç yerine de içiyorum yanında kilo verirsemde iyi olur :KK76::KK49:

Peki nasıl hazırlıyorsun canım ben de kaç gündür gribim halsizim meyve de pek yemem öyle atlatmaya çalışıyorum

Back
X