Dikkat itiraf dolu bir yazıdır. ..
Bana abur cubur kilo aldırıyor normalde yemek zaten fazla yemem doyarım hemen ama tok olduğum halde boğazım durmaz

çikolata gofret dondurma nutellayi bir seferde yerim yada tahin helvası 3.güne bitmiş olurdu. Cola ve gazlı içecek icmiyorum Cola 6 yıldan fazla oldu icmiyorum digerlerinide 3.....4 yıl oldu içmem cips te 3 yılda ancak 3 kere almamisimdir 2 yıldır hiç sokmamaya calisiyorum inş. Çok aşırı zararlilar sağlığa diye.
Ama çikolata gofret bisküvi filan olunca dayanamıyor insan.
suan yemiyorum
çok canım çekerse büyük gofret in içinden en fazla 3 tane onuda 1 haftadır ağzıma surmedim
çikolata da 1 kitını zorlarsa yiyorum
normalde regl dönemimde 1 hafta içinde yediğim cikolatanin abur cubur un haddi hesabı olmazdı.
ama şimdi sadece akşam eşim caramio almış sadece 2 kit yedim oda dün az calori aldigim için okadar.
Insan hergün bildirim yapınca çok faydalı oluyor çünkü yedikleriyle yuzlesiyor bir nevi itiraf ediyorsun yediklerini buda nefes Ağar geliyor 8. Takımın bana çok büyük faydası olucagindan yana hiç supem yok.
motive oluyorum kendine güveni geliyor insanın. Her hafta herkesin gr gr da olsa nasıl erdiğini görüyoruz buda insana azim katıyor.
Önceden 1 ay içinde 10 kilo versem modundaydım ama o hiç olmadı
ama şimdi calori sayımı yapıyorum
gr gr da olsa ayda 2 kilo versem 6 ayda zaten 12 kilo yapıyor olmadı. Ayda 1.5 kilo versem 6 ayda 9 kilo yapar.
Bu mantığı kafama yerlestirdim.
takimimi bütün arkadaşlarımı seviyorum.
Iyi ki varsınız