- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
maaşallah canım eşinin cevapları tam oturmuş evlilikte bu önemli işte eşinin yanında olması çoook önemli benim eşim olsaydı bu durumda sanırım bana kızardı neden öyle dedim diyeWoowwww süper sonuç bir günde 1 kg
Bakalım bende bugün başladım ve inşallah cumaya kadar bende çok güzel eksiler görürüm
Sabahta sürahiyi doldururken içine birazda karbonat attım suyum ( alkali olsun diye)
Bol bol su içeyim ki şu ödemide atayım
Anam öyle dengesizler çok maalesef
Benim öyle bir sürü vardı cevremde ama hepsini itinayla hallettim
Annemin arkadaşı biz evlendiğimizde Annemlerin evi aldıklarını sonradanda araba aldıklarını duyunca bir ara ben Annemlere ziyarete almanyaya gittiğimde gülerek bir kız alana bir ev + bir araba bedava demiştio an tabi annem çok sinir oldu ama arkadaşı diye ses etmek istemedi bende heee öyle oldu kız Rükiye ( kadına hiç teyze demezdim sinir olduğum için ) benim kampanya ama nişandan sonra yapıldı senin kız kocayı bulsunda eminim sen daha büyük kampanya yaparsın demiştim
hakikatende kızı birine aşık olduğunda ( tabi sırf Almanya aşkına ) damadı getirtebilmek için dünya masraf yaptı, damadın borçlarına kadar kapattı, çalışma izni çıkana kadar 3 sene her gün bol bol harçlığını kendi verdi hatta son model telefon aldı
yetmedi damat her sıkıştığında Türkiyeye döneceğim diyince altına arabasını aldı
Türkiyeden daire aldı
hala her ay emekli maaşını onlara teslim ediyor ve şimdide almanyada bahçeli ev almak istiyorlarmış onunda parası kadından çıkacak
Hatun sırf kızının yuvası dağılmasın diye devamlı para tıkıyor bir taraflarına damadın üstelik adam öyle ahım şahım saygılı biride değil
Hep diyorum kimseye bahane vermek iyi değil mutlaka insanın başına gelir diye
Benim Kv de bir keresinde milletin içinde ay kim bilir ne yaptı da oğlum almak zorunda kaldı dedibende gülerek ayol senin yamuk oğlunuda benden başkası almazdı demiştim
eşim kaburgasının birinin yamuk olduğunu söylemişti bana yeni evliyken
hatta eşimin yengesi aaaa günah kız hem güzel hemde saygılı bir gelinin var eee oğlun gelinin sayesinde bedavadan ev ve araba sahibi oldu kız inşallah benim çocuklarda böyle bir aileye damat giderler demişti
hatun benim lafıma zaten çok bozulmuştu hatta eşime şikayet etti beni milletin içinde bana böyle böyle dedi diye
eşimde eee yalanmı kaburgam yamukkkk diyince iyice fit oldu
eltisinede lafı için kızdı neymiş efendim oğlunu aşağılamış para için mi evlenmiş oğluşu
onada eşim eee yalanmı sonuçta çalışarak benim ev ve arabaya aynı anda sahip olmam mümkün olmazdı kadın güzel birşey söylemiş daha ne olsun demişti
![]()