• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evett menüm
Kahvaltı 1 fincan tarçınlı yeşil çay
60 gr kepekli lavas
40gr beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Kuzu kulağı otu

Ar 1 fincan sade Nescafe
60gr çikolata

Öğle 80 gr peynirli börek
2 yk yoğurt

Ara 1 bademli kurabiye

Akşam
4 ızgara köfte
Soğan
60 gr kepekli lavas
Kıvırcık
Soda

Ara
Sarımsaklı çay
1avuç kuru üzüm
4 badem
börekler neyseki öğlenmiş canım kurabiye de gözümden kaçmadı hani :)

kızlar yine herkes nereye kayboldu yine yahu :KK43: yorumlar azaldı beğeniler arttı :KK43:

Hakikaten yaaa nerede bu millettttttttt En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Anam bırak ortadan kaybolan kaçamak yapıp geliyor sonra :KK20:
Bu topiğin en devamlı elemanları biziz kız :D:D:D:D kaçamakta yapmıyoruzzzzz :D:D:D

ARtık cuma günü birde süper bildirimler yapalımda uzak durduklarına pişman olsunlar :63:
:KK48::KK48::KK48::KK48:

Hakikaten yaaa nerede bu millettttttttt En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Anam bırak ortadan kaybolan kaçamak yapıp geliyor sonra :KK20:
Bu topiğin en devamlı elemanları biziz kız :D:D:D:D kaçamakta yapmıyoruzzzzz :D:D:D

ARtık cuma günü birde süper bildirimler yapalımda uzak durduklarına pişman olsunlar :63:
:KK48::KK48::KK48::KK48:
aynen kuzucum ah ahhh inşallah o günleri bekliyorum zaten ya

bugünkü menüm

sabah: aç karna limonlu ılık su, 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça, 1 kk peynir, biraz zeytin, 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: 1 kase kısır yanında 1 br ayran
ara: 1 sade latte
akşam: 4 tane fırında sulu köfte, 1 servis kaşığı salçalı makarna 2 kaşık yoğurt
ara: tarçınlı yeşil çay
ara: az şekerli türk kahvesi

bol suu
Fırında sulu köfte nasıl ki
Menü güzel

oynakbasi34 oynakbasi34 güzel menü
Valla 3den sonra iyi dayandın. Ben dayanamazdım.
Bugün kahvaltı da elim ayağım titreyince tatlı bişeyler yedirdi kızlar.
Eşleşme kalmadı demi
Haftalık hedef
Toplu spor
Kendimi sorumlu hissediyorum Üzgünüm

Bende yazayım menümü
Sabah bir top tam buğday ekmeği
Beyaz peynir
1tk kahvaltılık sos
1 parça çilek reçeli
Öğlen çok az beyaz ekmek domates peynir
Akşam patatesli tavuk göğsü
Salata
1 top tam buğday ekmeği
Şimdide birkaç kraker diyet

Canım aslında menün fena değil ama akşam zaten patatesli birşeyler yemişsin ( nişasta sonuçta ) birde ekmeği yemeseydin çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum :KK66:
He çok geç yemediysen onuda eritirsin diye düşünüyorum :KK66:

Kahvaltını sağlam yaparsan emin om hiç acıkmasın :KK68: Ben sabah 06:45de kahvaltımı ettim bu sabah ve 15:45e kadar inan gram acıkmadım hatta akşam yemeğinden bu saate kadarda şuanda acıkma hissi yok şükür :D

Çok elin ayağının titrediğini hissedersen tarcınlı süt iç yada en kötü ihtimal çay yada kahve iç içine 1 şeker atarak en azından reçeldende olsa daha zararsız diye düşünüyorum ( sonuçta 1 kavanoz reçel içine dünya kadar şeker konuyordur diye biliyorum )
Eminim 2 gün bile çok dikkat edersen azda olsa eksi görürsün sonuçta devamlı hareket halindesin :KK60:

oynakbasi34 oynakbasi34 güzel menü
Valla 3den sonra iyi dayandın. Ben dayanamazdım.
Bugün kahvaltı da elim ayağım titreyince tatlı bişeyler yedirdi kızlar.
Eşleşme kalmadı demi
Haftalık hedef
Toplu spor
Kendimi sorumlu hissediyorum Üzgünüm

Teşekkür ederim canım :KK60: inşallah karşılığınıda alırızı hepimiz :KK68:
Ya aslında eşleşme iyidide bu ara malum topik sakin üstelik Merveninde yoğunluğu var :KK66: hee bence aynı eşler devam edebilir sonuçta merve hepimizi kilomuza göre eşleştirmişti :KK66:

Kendini kötü hissetme bugün sen yarın ben insanız sonuçta :KK60:
Eminim yinede güzel bir sonuç göreceksin hiç stres yapma bence :KK68:

Bu arada kızlarrrrrrrrr sabahtan beri suyumu Karbonatlı içiyorum alkali olsun diye :KK68:
İnşallah onunda faydası olur ( bağırsaklar sanki biraz daha hareketlendi ama çokda su içtim hani miktarmı yoksa suyun cinsimi tam emin değilim ama acıkcası umurumda değil yeterki çalışsın :KK48: )

Bende yazayım menümü
Sabah bir top tam buğday ekmeği
Beyaz peynir
1tk kahvaltılık sos
1 parça çilek reçeli
Öğlen çok az beyaz ekmek domates peynir
Akşam patatesli tavuk göğsü
Salata
1 top tam buğday ekmeği
Şimdide birkaç kraker diyet
canım ekmeğin büyüklüğünü anlayamadım onun dışında güzel

Bugün yine berbat bir menüm var :KK43: kv deydim yine
Sabah
1 küçük elma
Bir parça peynir

Ara
1 muz
1 elma
3 hurma

Öğle
1 küçük kare browni
2 dilim börek
1 küçük kurabiye
1 bardak çay

Akşam
Bir kase yoğurtlu karnabahar

2 saate yakın yürüyüş
arada olur canım sıkma canını keyfini çıkartsaydın akşam hafif ama afiyet olsun :)

Bugün yine berbat bir menüm var :KK43: kv deydim yine
Sabah
1 küçük elma
Bir parça peynir

Ara
1 muz
1 elma
3 hurma

Öğle
1 küçük kare browni
2 dilim börek
1 küçük kurabiye
1 bardak çay

Akşam
Bir kase yoğurtlu karnabahar

2 saate yakın yürüyüş

Kız sen hep az az yiyodun kvde yaramadi sana :KK53: Ama aksam hafif olmus:KK68:

Sevgili Selin fatsecret diye bi uygulama önermişti burda bende onu kullanmaya başladım bugün yediklerim 1375 kalori tutmuş

Canım bende onu kullanıyorum hatta bugün o programın hesabına göre 750 kalori almışım :KK57: anam okadar yedim ne kadar az kalori tüketmişim :KK48:
Kızlar iyimi kötümü anlamadım ama cidden şu anda hiç karnım aç değil hatta şekersiz türk kahvemide içtim biraz önce kızımın elinden :KK68:

Canım bende onu kullanıyorum hatta bugün o programın hesabına göre 750 kalori almışım :KK57: anam okadar yedim ne kadar az kalori tüketmişim :KK48:
Kızlar iyimi kötümü anlamadım ama cidden şu anda hiç karnım aç değil hatta şekersiz türk kahvemide içtim biraz önce kızımın elinden :KK68:

Eğer bugünlük 750 kcal sa pek önemli değil canm ama hergün aldğn kalori 1000 in altında olursa iyi değil oda metabolizmayı durduyo diyorlar gerçekten o kadar saat nasl acıkmadan duruyosun kızzz :KK48:

Back
X