Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün berbat geçti kayın validemlere gittim aksama kadar ayaktaydim sanki kabul günü ev doldu boşaldı 1 saat boş kalmadı ev :KK57:

Dengesiz menüm yarın yine çorba içiçem :mad:
Ne güzel bugün de eksi 300 görmüştüm şimdi artı olmuştur çok pişmanım allahım affet :KK62::KK61::KK61:

Sabah
1 tane simit
1 ısırık poğaça oğlum uzatinca kiyamadim:stop:
Çeyrek k.k peynir tadimlik
1 tane zeytin

Öğlen
1 köfte
1 tane şeker

Ara
yarım kandil simit

Akşam
1.5 lahmacun
2 bardak ayran
3 ince dilim hazır kek
Börek ucundan minik ısırık
1 tane kandil simiti
3 tane bisküvi
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
:KK67::KK67::KK67::KK67:

Yarım saat sonra yarım bardak greyfurtlu portakal suyu
Akşam sinirliydim galiba o yüzden oldu sırf gicikligina yedim :mad::KK61:
Yoruma gerek yok gibi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK68:

Sabah erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım ve eşimide işe uğurladıktan sonra kendimi buraya attım :KK48:
Ay sabah her yerin toplu olması bir iyi geldi anlatamam :KK70:
Küçük kuzum hala uyuyor ama birazdan oda hortlar :KK48:

Bu arada bugünden itibaren yine menülerimide paylaşacağım ( resimli ) bayadır savsaklıyordum :oops:
Fazla kaçırmıyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum belki farkında olmadan bir hata yapıyor olabilirim diye düşündüm ve uyarılarınızı dikkate almak istiyorum tabiki :KK66:

Henüz gün içinde bir planım yok, komşu ablamla 2 saat sonra falan kahva içeriz büyük ihtimal ( evdeyse tabi :KK48: )
sonrada küçük kuzumla spor yapacağım :KK66:
Öğleden sonra geç saatte birde ütü yaparım başkada işim yok şükür :D:D:D

Canım hakikaten menüyü görünce bende böyle oldum :KK57::KK57:
Her neye sinirlendiysen yine olan sana olmuş :KK20: Aman gözünü seveyim sinirden yemek yerine sinirden yememeyi dene ( ben eşime yemeğe yakın sinirlenirsem sırf onu daha çok sinir etmek için sen ye bende iştah kalmadı diye kenara çekiliyorum :KK70: )
Neyse artık bir değil iki gün çorbaya talim ancak çıkar acısı bence :KK66:

Çok şükür canım inşallah bir iki güne birşeyin kalmaz :KK66:

Selinnnnnnnnnnnnnnn topiğimizin ilk Victorya Secret Meleği :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Sanada günaydın canımmmmmm :KK3:
Vay be insan sırf böyle seslensinler diye zayıflamak istiyor

Bu pörtlek gözler çok sey anlatmıyor mu sence :KK53: olsun be kanki bugün telafi edersin bence:KK60: edersin edersin :KK62: etmelisin:KK62:edeceksinnnn:KK62:
Bugün zor. Kuş uçmaz kervan geçmez paranın işlemediği bir dağ başındayım. Soba kenarında kedi gibi büzüldüm. Soba çayı ve poğaça yedim. Öğlende aynı menü. Yarına bişiler yapmak lazım.
Sobanın kuzinesi varmış patates getirip salatamı yapsam acaba.
Şimdi diyeceksinizki akşam niye hazırlamadın. Buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyordum hem hemde küçüğüm hastaydı gece 2 ye kadar acildeydim. Eşin vardiyalı olması çok kötü anlatamam

Bugün zor. Kuş uçmaz kervan geçmez paranın işlemediği bir dağ başındayım. Soba kenarında kedi gibi büzüldüm. Soba çayı ve poğaça yedim. Öğlende aynı menü. Yarına bişiler yapmak lazım.
Sobanın kuzinesi varmış patates getirip salatamı yapsam acaba.
Şimdi diyeceksinizki akşam niye hazırlamadın. Buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyordum hem hemde küçüğüm hastaydı gece 2 ye kadar acildeydim. Eşin vardiyalı olması çok kötü anlatamam

Geçmiş olsun canm üsütmüş mü kıyamam simdi iyidir inşallah :KK60: neyse yarına düzenlersin yemek isini patates iyi olur bence ;)

Back
X