- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kardeşim de benim gibi tontonOlmaz mi kiizz biz 5 kızız 2 si hala bekarveeee çoookk güzeller
![]()
Çok yüklenme kendineGünaydın millet kahvaltimizi yeni yaptık kızımla eve de temizlikci aaldım bende is yapmak istiyorum ama Dila bırakmaz beni bizde kızımla birazdan s por yapcaz bu sabah tartulmadum yarın tartılcamm ona göre hizlandiricam hedefim tatil bitene kadar 2 haftada inşallah 68
Benim kardeşim de benim gibi tonton
Enli ve boylu 190 civarında
Ne minnakım ne zayıfKız degil anladgm kadaryla kardesin boy 190 olunca anladm onubenim kardeslerim hep incecik ve benden uzun bi ben kaldydm tontik artk bende minnikkk ve zayfm
![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, bugün biraz daha iyiyim işe gidiyorum.
Evet dün öyle oldu sırf sinir uğrunaKızzz aksam dünyayı yemişin![]()
Günaydın canımGünaydın kızlaarrr![]()
![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar
Ivet bencede ancak çıkar zaten evdeyken biliyorsunuz çok dikkatliyim nezamandir öyle kaçamak ta yapmadım ama dün gıcık bir gündü belime hala ağrıyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Sabah erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım ve eşimide işe uğurladıktan sonra kendimi buraya attım
Ay sabah her yerin toplu olması bir iyi geldi anlatamam
Küçük kuzum hala uyuyor ama birazdan oda hortlar
Bu arada bugünden itibaren yine menülerimide paylaşacağım ( resimli ) bayadır savsaklıyordum
Fazla kaçırmıyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum belki farkında olmadan bir hata yapıyor olabilirim diye düşündüm ve uyarılarınızı dikkate almak istiyorum tabiki
Henüz gün içinde bir planım yok, komşu ablamla 2 saat sonra falan kahva içeriz büyük ihtimal ( evdeyse tabi)
sonrada küçük kuzumla spor yapacağım
Öğleden sonra geç saatte birde ütü yaparım başkada işim yok şükür
Canım hakikaten menüyü görünce bende böyle oldum
Her neye sinirlendiysen yine olan sana olmuşAman gözünü seveyim sinirden yemek yerine sinirden yememeyi dene ( ben eşime yemeğe yakın sinirlenirsem sırf onu daha çok sinir etmek için sen ye bende iştah kalmadı diye kenara çekiliyorum
)
Neyse artık bir değil iki gün çorbaya talim ancak çıkar acısı bence
Çok şükür canım inşallah bir iki güne birşeyin kalmaz
Selinnnnnnnnnnnnnnn topiğimizin ilk Victorya Secret Meleği
Sanada günaydın canımmmmmm![]()
Kizlar bu arada benim rakibem turuncu ya ne oldu?hiç gözükmüyor izinli mi?
![]()
Mrb bende gurubunuza katilabilir miyim
iyiyim tatlım sen nasılsın :) çok güzel darısı tez zamanda hepimizin başına inşallah :) hmm aynı benim gibi olmuş bende 66 da takıldım 2 haftadır epey dikkat etmeme rağmen tık oynamıyor...daha önce 55e düşüp tekrar aldım ya daha inat ediyor kilolar evet ama inadım inat bırakmıyorum hiçbir şekilde canım ama kilomun oynayacağı günü de iple çekiyorum....doğru diyorsun değişiklik yapmayı hiç düşünmedim ama aslında düşünsem de pek uygulayamıcam ailemle yaşadığım için annem pek hoşlanmaz da böyle şeylerden:) yemekten herkes yicek der...ama bu akşam mesela yulaf lapası yemeyi düşünüyorum muzla öğlen pek dikkat edemedim de kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte...Selam leylacm naslsnmezun oldum canm evet ve koruyorum kilomu almadm ins almamda ama haftasonları biraz kaçırıp haftaiçi diyet modunda gidiyorum :) benim kilom 2 kez takıldı canım ilk 65 kiloda takıldım 1 ay, sonra daha hızlı gitti sonra 57 takıldm 1 ay kadar her diyette oluyor canm takılma moral bozucu ama yılmak yok değisik bi diyet denemek en iyisi oluyor aslnda canm ben hep kalori saydğm için vücut hep ayni gidalari ayni kaloride aldigi icin şaşırtmak gerekti dukan exprexpressle kirdim direnci sende değisik birseyler dene istersen canm şaşırt vucudu
![]()
şuan 40 a yakınım kuzum ya inşallah inşallahCanim onlara bakarak daha cok azimli olursun, insalah o kiyafetlere birgun gireriz suan kac bedensin canim
Insallah canim, birbirime destek olarak fistik gibi olacagiz kiyafetlere girecegiz canim![]()
Canim yuklenmek zorundayim eşim hiç destek olmadığı gibi birde 1 haziran a kadar 56 ol dedi çok ağır şeyler söyledi onun için yapmak zorundayım canımyst38 .!.:Çok yüklenme kendine
iyi akşamlar canımcım..kendi adıma birkaç gündür dengem şaştı ama toparlamaya çalışıyorum elimden geldiğince ... bebiş büyüyor gitgide tabi senin için normal canım artık doğumdan sonrasında bakıcaksın:)İyi aksamlar kizlar
Ne zamandir katilamiyorum aramiza umarim menüler iyidir ve yaris iyi gidiyordur ben ufaktan kilo almaya basladim artik şuan 80 ileri görüyorum ve bebisin hareketleri artik çok sert olmaya basladi umarim bu hafta ilk 3 e girebiliriz kizlar bu hafta gecen haftadan çok daha iyi olacagimiza eminim
wuu çok iyisin tatlımSelamlar bugunki menumun yaziyorum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 yemek kasigi cokelek
ara
1 bardak yagsiz sutten nescafe
1 dilim dukan bar
aksam
Bir kase yogurt
1 servis kasigi iisirgan otu kavurmasi