Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 .!.:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür geçte olsa gelebildim o_O

Aslında bir saatten az fazla oldu eve geleli ama ancak fırsatım oldu.
Genel olarak günüm çok güzel geçti annemlerde ( şu meşhur yarım kalan seccademi işledim Annem ve kızkardeşimle sohbet ederken :KK68: yarın biter inşallah çok az kaldı )

Akşam yemeğini annemlerde yedik ( kurufasülye ve turp salatası yedim çok azda turşu )
Tam günü çok güzel bitirdim diye sevinirken canımı çok sıkan birşey olduo_O

Annem kızımı özlediğini söyleyince hemen whatsupdan yazayım bakalım ne alemde dedim :KK66:
Kızıma Anneciğim daha Anannendeyiz seni çok özlemiş vaktin varsa skype açalım bir 5 dakika görüşelim dedim :KK57: demez olaydım :KK57: hanımdan tepki aynen şu; offf Anne yaa daha dün görüştük ya o_O tabi bunun üzerine sırf canı sıkılmasın diye tamam Anneciğim ille görüşmek şart değil önemli değil dedim ( ki içim acıdı o an ve Annemlere çaktırmamak için uğraştım ) tabi ben öyle diyince hanım laf soktuğumu sanıp iyi yaa öfff tamam şimdi açmasam bana yine bozulursun ama baştan söylim bugünde skype açarsam kesinlikle 2 - 3 gün sizinle görüşmem demezmi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: gözlerime inanamadım resmen pazarlık yapıyor görüşmemek için o_Oo_Oo_Oo_O
İnanılmaz içime oturdu sonuçta insanda hiçmi Ana baba sevgisi olmaz, hiçmi Anannesine sevgisi olmaz :KK43: ki kadıncağız sırf onun gönlü olsun, biz fazla yanına harçlık veremiyeceğiz oda kendini kötü hissetmesin diye harçlığını bile çebine koydu ama bizimki bir 5 dakika vakit ayırmak için pazarlık yapıyor ve çokda rahat o konuda :KK57::KK57::KK57::KK57:

Baktım iyice olay çığrından çıkacak boşver Anneciğim şu an canın istemiyorsa Anannene dışarı çıkmak üzereylermiş derim olur biter dedim o_O aslında o an içimden geçenleri yazmış olsaydım kesinlikle oda kendini kötü hissedecekti ama tatilde bari onun huzuru kaçmasın diye hiç ses etmedim o_O

Tabi Annem eee açmıyormuyuz diyince mecbur ya tam evden çıkıyorlarmış işte dışarda yemek yiyeceklermiş dedimde çaktırmadım durumu ama tabi benim moral anında yerlerdeydi halada öyle o_O

Nerde hata yaptım diye düşünüp duruyorum :KK61:
Yahu ben ki herkes kırılmasın diye senelerce hep kendimden taviz verdim, eşim deseniz oda ne kadar kaba görünsede çok ince düşünen cevresinde cidden hep her şey elinden gelen, herkese koşan biri olarak tanınır ( onun odunluğu bana :KK48::KK48::KK48::KK48: ) Nasıl oluyorda benim Evladım bu kadar düşüncesiz ve sevgisiz bize karşı o_O çocuk iki günde bir bile görüşmek istemiyor ( skype açtığımızda 3 dakika ancak ekran karşısında sonra ya halasına devredip kaçıyor yada hadi görüşürüz diyip kapatıyor o_O )
Hani gören üveylik var sanır cidden o derece :KK61::KK61::KK61:

Kızlar ne olur bana bir akıl verin nasıl davranacağımı şaşırdım o_O bitanem, kuzum, ilkgözağrım diye diye bir hal oldum ama çocukdan güzel sözden geçtim doğru bir tavır bile alamıyorum o_O
Eşime madem öyle bende görüşmeyeceğim o isteyene kadar diyorum oda bu sefer ya boşver çocuk o diyor ama artık 14 yaşında ve ne olursa olsun inan biraz düşünceli olur :KK57:

Bazen ulen bu çocuğa da mı birşey yaptılar diye düşünmüyor değilim açıkcası o_O
Ben ne yaparsam yapayım bana ters tepiyor ama yüzüne bile bakmayan, bir kere bile hal hatır sormayan KVye tek bir laf kondurmuyor o_O aksine devamlı buradaykende hadi gidelim onları ziyarete diyip duruyor hatta yanlız bile bir kaç kere gitmişliği var o_O benle oturmaz yarım saat ama KVye tek gittiğinde 3 saat 3 adet huysuz dullamayla oturur ve birde üzerine onlarla yaşamak isterdim diyebiliyor o_Oo_Oo_Oo_O
Yeminle sonunda Hocaya gideceğim bu kıza bişeymi yapıldı diye kafayı yedirecekler bana yoksa :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Canim o bir ergen sen nasildin bilmiyoyorum ama ben de ergenlikte kendi ailemden uzaklasmayi firsat bilip cok rahat olurdim kizinin oyle davranisi sizi ozlemediginden degil hazir tatile gitmisken gunumu gun edeyim her animi degerlendiyim istoyor ama sana bunu yanlis soylemis dedigim gibi canim ergen psikolojisi cok farklidir aile kavramini o kadar ciddiye almazlar istersen doktor sitesindeki psikologa kizinin davranisini sor cok normal diyecek dedigim gibi canim o yasta hele bu cagda cocuklar icin ihi bir telefon tablet bazen aileden daha onemli oluyo sen ergenlikte nasildin ailene karsi bilmiyorum ama ben cok asiydim iyi seyler de yapsalar gozume batardi kisacasi gocik olurdum ama buyuyunce onlarin bir teline kiyamiyorsun kizinin bu ruh hali gecici biraz sabir canim hoca fikrine de katiliyorum bu hayatta insanlar acimasiz her kotulugu yapabilirler bi hocaya godip sor kizimda boyle bisey var mi diye icinde rahatlar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür geçte olsa gelebildim o_O

Aslında bir saatten az fazla oldu eve geleli ama ancak fırsatım oldu.
Genel olarak günüm çok güzel geçti annemlerde ( şu meşhur yarım kalan seccademi işledim Annem ve kızkardeşimle sohbet ederken :KK68: yarın biter inşallah çok az kaldı )

Akşam yemeğini annemlerde yedik ( kurufasülye ve turp salatası yedim çok azda turşu )
Tam günü çok güzel bitirdim diye sevinirken canımı çok sıkan birşey olduo_O

Annem kızımı özlediğini söyleyince hemen whatsupdan yazayım bakalım ne alemde dedim :KK66:
Kızıma Anneciğim daha Anannendeyiz seni çok özlemiş vaktin varsa skype açalım bir 5 dakika görüşelim dedim :KK57: demez olaydım :KK57: hanımdan tepki aynen şu; offf Anne yaa daha dün görüştük ya o_O tabi bunun üzerine sırf canı sıkılmasın diye tamam Anneciğim ille görüşmek şart değil önemli değil dedim ( ki içim acıdı o an ve Annemlere çaktırmamak için uğraştım ) tabi ben öyle diyince hanım laf soktuğumu sanıp iyi yaa öfff tamam şimdi açmasam bana yine bozulursun ama baştan söylim bugünde skype açarsam kesinlikle 2 - 3 gün sizinle görüşmem demezmi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: gözlerime inanamadım resmen pazarlık yapıyor görüşmemek için o_Oo_Oo_Oo_O
İnanılmaz içime oturdu sonuçta insanda hiçmi Ana baba sevgisi olmaz, hiçmi Anannesine sevgisi olmaz :KK43: ki kadıncağız sırf onun gönlü olsun, biz fazla yanına harçlık veremiyeceğiz oda kendini kötü hissetmesin diye harçlığını bile çebine koydu ama bizimki bir 5 dakika vakit ayırmak için pazarlık yapıyor ve çokda rahat o konuda :KK57::KK57::KK57::KK57:

Baktım iyice olay çığrından çıkacak boşver Anneciğim şu an canın istemiyorsa Anannene dışarı çıkmak üzereylermiş derim olur biter dedim o_O aslında o an içimden geçenleri yazmış olsaydım kesinlikle oda kendini kötü hissedecekti ama tatilde bari onun huzuru kaçmasın diye hiç ses etmedim o_O

Tabi Annem eee açmıyormuyuz diyince mecbur ya tam evden çıkıyorlarmış işte dışarda yemek yiyeceklermiş dedimde çaktırmadım durumu ama tabi benim moral anında yerlerdeydi halada öyle o_O

Nerde hata yaptım diye düşünüp duruyorum :KK61:
Yahu ben ki herkes kırılmasın diye senelerce hep kendimden taviz verdim, eşim deseniz oda ne kadar kaba görünsede çok ince düşünen cevresinde cidden hep her şey elinden gelen, herkese koşan biri olarak tanınır ( onun odunluğu bana :KK48::KK48::KK48::KK48: ) Nasıl oluyorda benim Evladım bu kadar düşüncesiz ve sevgisiz bize karşı o_O çocuk iki günde bir bile görüşmek istemiyor ( skype açtığımızda 3 dakika ancak ekran karşısında sonra ya halasına devredip kaçıyor yada hadi görüşürüz diyip kapatıyor o_O )
Hani gören üveylik var sanır cidden o derece :KK61::KK61::KK61:

Kızlar ne olur bana bir akıl verin nasıl davranacağımı şaşırdım o_O bitanem, kuzum, ilkgözağrım diye diye bir hal oldum ama çocukdan güzel sözden geçtim doğru bir tavır bile alamıyorum o_O
Eşime madem öyle bende görüşmeyeceğim o isteyene kadar diyorum oda bu sefer ya boşver çocuk o diyor ama artık 14 yaşında ve ne olursa olsun inan biraz düşünceli olur :KK57:

Bazen ulen bu çocuğa da mı birşey yaptılar diye düşünmüyor değilim açıkcası o_O
Ben ne yaparsam yapayım bana ters tepiyor ama yüzüne bile bakmayan, bir kere bile hal hatır sormayan KVye tek bir laf kondurmuyor o_O aksine devamlı buradaykende hadi gidelim onları ziyarete diyip duruyor hatta yanlız bile bir kaç kere gitmişliği var o_O benle oturmaz yarım saat ama KVye tek gittiğinde 3 saat 3 adet huysuz dullamayla oturur ve birde üzerine onlarla yaşamak isterdim diyebiliyor o_Oo_Oo_Oo_O
Yeminle sonunda Hocaya gideceğim bu kıza bişeymi yapıldı diye kafayı yedirecekler bana yoksa :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canimmm benimm sen hic üzme kendini benimde 14 yaşında kiz kardeşim var ergenlik çagi diye böyle davraniyor tatlm sen üzme kendini 2 seneye karakteri oturur bide şimdiki genclik böyle yaa biz böylemiydik ana babamiza şimdikilere bakiyorumda ben benim kiz nasl olcak büyüyünce diye kara kara düşünüyorum :KK64: ben annem kirilcak diye en ufak kirici bi söz söylemekten çekinirdim ki hala öyleyim ama simdi kiz kardeslerim daha isyankar:KK20: yani anlican her genc böyle simdi banucum sen cok düşünceli ve iyi annesin bitanemmm:KK68:

Günaydın kızlar
kilo bildirimi
Geçen hafta 56.6
Bu hafta 56.8
Fark +200

Bu jillian yapan arkdslara sorum olacak ya ben pztsi 56.2 kiloydum bu jillian odem yapıymu? Yapıyorsa sonradan dusermi ?

Merak etme canim yeni basladğin icin kaslar şişti haftaya cok güzel eksiler göreceksin emin ol ve sakin birakma ;)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bu sabahda yine erkenden uyandım :KK66:
Reglmin son günü bugün ve hala kendimi davul gibi hissediyorum :KK57: okadar dikkat etmeme rağmen eksi göreceğime yine fazla çıktım tartıda ( okadarda karataya uyuyorum o_O )
Belki yaşadığım stresde sebeptir ama cidden bu ara yine sinir oluyorum :63:

Neyse bundada bir hayır vardır diyorum mecbur o_O
TEk üzüntüm takıma zarar veriyor olmak :KK67:

İsteksizde olsa sıkıla sıkıla bildirimimi yapayım bari ödem olduğunu umarak o_O

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.8 kg
Bu hafta; 112.5 kg

Fark; + 0.7 kg :KK61::KK61::KK61:

Eğer önümüzdeki cumada bu gelenlerin hepsi gitmezse 2 hafta izne ayrılacağım en azından toparlanana kadar takıma zararım olmasın :KK67:

Canim o bir ergen sen nasildin bilmiyoyorum ama ben de ergenlikte kendi ailemden uzaklasmayi firsat bilip cok rahat olurdim kizinin oyle davranisi sizi ozlemediginden degil hazir tatile gitmisken gunumu gun edeyim her animi degerlendiyim istoyor ama sana bunu yanlis soylemis dedigim gibi canim ergen psikolojisi cok farklidir aile kavramini o kadar ciddiye almazlar istersen doktor sitesindeki psikologa kizinin davranisini sor cok normal diyecek dedigim gibi canim o yasta hele bu cagda cocuklar icin ihi bir telefon tablet bazen aileden daha onemli oluyo sen ergenlikte nasildin ailene karsi bilmiyorum ama ben cok asiydim iyi seyler de yapsalar gozume batardi kisacasi gocik olurdum ama buyuyunce onlarin bir teline kiyamiyorsun kizinin bu ruh hali gecici biraz sabir canim hoca fikrine de katiliyorum bu hayatta insanlar acimasiz her kotulugu yapabilirler bi hocaya godip sor kizimda boyle bisey var mi diye icinde rahatlar

Canım inan ergenlikte bende annemle zıtlaşırdım ama asla bu şekilde değil :KK20: Hani bazen diyorum ya Anamın korkusundan ergenliğe bile giremedik diye hakikaten öyleydik o_O Annem ne derse desin hep içimden sayardım Anneme :63: asla kalkıpta benim kızın yaptığı gibi istediğim olucak diye diretmiyordum :KK43: ağzıma geleni saymıyordum :KK12:
Birde benim birşey yapmış olmalarını düşünmemin bir sebebide kızım buradayken bir kaç kere bana çok kötü davrandığında eşim onu alıp karşısına konuştuğunda babasına benden korktuğunu onu öldürmek istediğimi idda etmişti :KK61::KK61::KK61::KK61: ki şurada ne zamandır beni biliyorsunuz ( bir günden bir güne asla kendimi farklı göstermek için yanlış bir şey, yalan bir şey yazmadım Allah şahidim )
Yahu biz dayak yerdik ve inan bir günden bir güne Annem beni öldürmek istemiyor diye değil söylemek düşünmedim bile :KK12:

Evet ergenlik zor bir süreç ama inan gittiğinden beri ne daralttım nede tek bir kırıcı sözüm olmadı ona karşı aksine ne dediyse peki Anneciğim senin istediğin gibi olsun dedim :KK66:
Kız benim burada ödemelerim dururken çıkardık cebine fazladan harçlığını koyduk hani olurda çok beğendiği birşey olursa boynu büyük kalmasın halasına karşı diye o_O ki kendide biliyor ne şartlarda parayı çıkartıp verdiğimizi ve geçen gün bana işte arkadaşlarınada hediye alacağını söyledi :KK57: Aman Anneciğim al ama ne olur fazla abartmadan harça paranı bak orası pahalı bir ülke üstelik maksat gönül almaksa ufak birşeyde iş görür dedim bana direk o parayı bana harçlık diye verdiniz benim param ben dilediğim gibi harçarım karışma dedi o_O yine ses etmedim sen bilirsin kuzum dedim ( ki hanım orada keyfindeyken arkadaşlarına hediye almayı düşünürken inan o gün ben sırf ona harçlık verdiğim için ödeyemediğim fatura yüzünden elektrik kesme kağıdı geldi :KK43: )
Eşim hatta arkadaşlarına ( 7 kişiye ) hediye alacağını duyunca kızdı ulen ben ona ne şartlarda para verdim ( ki kendide biliyor ) o kalkmış kökünü kazımak için elinden geleni yapıyor diye söylendi o_O dedim hiç söylenme sonuçta sen kızına işte harçlık vericeğim istediğini alırsın diye verdin şimdi laf söylediğin an o cümlen sana geri döner dedim de öylelikle ses etmedi oda :KK66:

Ay ne bileyim nasıl davranacağımı şaşırdım inan :KK12:
Dün karar verdim o bana yazmadığı sürece yazmayı düşünmüyorum, görüşelim demediği sürece görüşelim demiyeceğim bakalım ne zaman kendi akıl edecek
En son kardeşi ağladı diye görüştüğümüzde abbacığım özlemedinmi bizi hadi gelsene dediğinde gayet sakın ne özliycem ya :KK53: bana kalsa gelmiyeceğim bile dedi çok rahat bir tavırla o_O o cümlesi bile içime oturdu sonuçta görümcemde yanındaydı ve resmen halimize güldü o ano_O

Offffffffff hani derler ya çocuğun olsa bir dert olmasa bir dert diye hakikaten öyle o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Düşünmemeye çalışacağım artık ( kız okadar özledim ki köpeği inan sırf oyalanmak için yarım bıraktığım seccadeyi iki gündür kakalıyorum hatta bugün biter kesin :KK48: )

Canimmm benimm sen hic üzme kendini benimde 14 yaşında kiz kardeşim var ergenlik çagi diye böyle davraniyor tatlm sen üzme kendini 2 seneye karakteri oturur bide şimdiki genclik böyle yaa biz böylemiydik ana babamiza şimdikilere bakiyorumda ben benim kiz nasl olcak büyüyünce diye kara kara düşünüyorum :KK64: ben annem kirilcak diye en ufak kirici bi söz söylemekten çekinirdim ki hala öyleyim ama simdi kiz kardeslerim daha isyankar:KK20: yani anlican her genc böyle simdi banucum sen cok düşünceli ve iyi annesin bitanemmm:KK68:

Sorma canım inan bende hala aman kırılmasın diye kırk takla atarım :KK68:
Diyorum ya zıtlaştığımız ( anneme göre ) dönem bile bir kere sen bana karışamazsın yok efendim benim özelim diye kararlarıma müdahale etmelerine ses edemedim halada bazen sırf üzülmesin diye bazı şeyleri hiç duyurmam :KK66:

Koca kadın oldum, 2 evladım oldu inan çok sık bir yere bile gittiğimde Annem hemen der ne gerek var her gün her gün diye ve inan yine haklısın Anneciğim der sonra gizli gizli yaparım yapacağımı :KK48:
Kızkardeşimde aynıdır :KK48: birlikte dışarda kahvaltı ettiğimizde bile Annem ay ne gerek var evde aynı paraya daha fazla yersiniz der bizde yok yok sadece kahvaltı tabağı aldık birertane deriz :KK48: hani az masraf yaptık hesabı ki sonuçta kocalarımız kazanıyor ama kadıncağız ay bunlar çok harçıyor parasız kalacaklar diye endişelenmesin diye bin takla atıyoruz :KK48: okadarını bile düşünüyoruz değil karşı çıkmak, cevap vermek :KK20:

Bak bizim en ufak ( erkek ) hayatta umursamaz hayat benim hayatım der, kimse bize karışamaz der hatta yeri geldiğinde kadıncağız kötü niyetle birşey söylemesede anında ağzına geleni söyler bağırır çağırır sonra bide yüzüne telefonu kapatır :KK67: biz tam aksine annem birşeye sinirlense bile telefonda sessizce ağlasakta o telefonu asla yüzüne kapatmayız :KK53: lafımızı işitir haklısın Anneciğim diyip onun kapatmasını bekleriz değil öyle edepsizlik yapmak :KK20:
En yakın örneğini vereyim; erkek kardeşim Almanyada Annemlerin emekli maaşını tırtıklamış fazladan ( zaten her ay biz burada kira alıyoruz diye onada her ay belli bir miktar veriyordu ) hatta gayet rahat birşekilde paramız bitmişti aldık işte falan diye diklenmiş ( ulen biz cüzdanından sormadan 1 lira almayız ) Annemde haklı olarak fırça atmış ayağınızı yorganınıza göre uzatmıyorsunuz bari nezaket icabi bir izin isteseydin demiş :KK66: bizimki anında zeytinyağ pozisyonuna geçip eeee açmı kalsaydık yok işte benim karım hamile falan diye kadına bağırıp çağırmış ve telefonu yüzüne kapatmış yine o_O kadıncağızda şok oldu tabi çünkü haklı ( bizimkiler birde karı koca zırt pırt dışarda yemek yerler ikiside işsiz oldukları halde :KK53: hani hem çalışmıyorsun, hem devletin verdiğini yettirmediğin yetmiyormuş gibi birde kadını sömürüyorsun üstüne birde terbiyesizlik yapıp yüzüne telefon kapatıyorsun )
Annem resmen dedim ulen biz yapsak af edersin ağzımıza ....... :KK70::KK70::KK70::KK70: hani kim kime dişini geçirirse hesabı oluyor bu bence o_O

Kızlarrrrrrr

cooooooooook mutluyum
Jilian ise yaradı Allahım şükürler olsun sana herkes spor yapsınnolur kkızlar tamam diyette önemli ama kaç aydır diyette olmama rağmen gram veremiyordum şimdi sonuç

geçen hafta 70.5
Şimdi 69.5
Fark 1 kilo ben 1 kiloyu bir ayda bile veremiyordum lütfen kızlar spor yapın ben geç de olsa anladım günlük 25 dk nedir ki

Kızlarrrrrrr

cooooooooook mutluyum
Jilian ise yaradı Allahım şükürler olsun sana herkes spor yapsınnolur kkızlar tamam diyette önemli ama kaç aydır diyette olmama rağmen gram veremiyordum şimdi sonuç

geçen hafta 70.5
Şimdi 69.5
Fark 1 kilo ben 1 kiloyu bir ayda bile veremiyordum lütfen kızlar spor yapın ben geç de olsa anladım günlük 25 dk nedir ki

Gülsenciiiimmm caniiimmmm o kadar sevindim ki anlatamam mutluluğunu hissediyorum tatlm devami gelecek inşallah:KK60::KK36:

evet canım maalesef :KK43: yine takıldım bir kiloya.Resmen demorilize oldum.İki gündür başım dönerek uyuyordum açlıktan ey insafsız tartı :KK62:

Olsun tatlm sıkma canını :KK60: önemli olan senin yılmadan diyete devam.etmem:KK19:kız bu arada 2. Levelde hic incelmemisim ben:KK53:

Back
X