- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Canim o bir ergen sen nasildin bilmiyoyorum ama ben de ergenlikte kendi ailemden uzaklasmayi firsat bilip cok rahat olurdim kizinin oyle davranisi sizi ozlemediginden degil hazir tatile gitmisken gunumu gun edeyim her animi degerlendiyim istoyor ama sana bunu yanlis soylemis dedigim gibi canim ergen psikolojisi cok farklidir aile kavramini o kadar ciddiye almazlar istersen doktor sitesindeki psikologa kizinin davranisini sor cok normal diyecek dedigim gibi canim o yasta hele bu cagda cocuklar icin ihi bir telefon tablet bazen aileden daha onemli oluyo sen ergenlikte nasildin ailene karsi bilmiyorum ama ben cok asiydim iyi seyler de yapsalar gozume batardi kisacasi gocik olurdum ama buyuyunce onlarin bir teline kiyamiyorsun kizinin bu ruh hali gecici biraz sabir canim hoca fikrine de katiliyorum bu hayatta insanlar acimasiz her kotulugu yapabilirler bi hocaya godip sor kizimda boyle bisey var mi diye icinde rahatlaroynakbasi34 .!.:Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür geçte olsa gelebildim
Aslında bir saatten az fazla oldu eve geleli ama ancak fırsatım oldu.
Genel olarak günüm çok güzel geçti annemlerde ( şu meşhur yarım kalan seccademi işledim Annem ve kızkardeşimle sohbet ederkenyarın biter inşallah çok az kaldı )
Akşam yemeğini annemlerde yedik ( kurufasülye ve turp salatası yedim çok azda turşu )
Tam günü çok güzel bitirdim diye sevinirken canımı çok sıkan birşey oldu
Annem kızımı özlediğini söyleyince hemen whatsupdan yazayım bakalım ne alemde dedim
Kızıma Anneciğim daha Anannendeyiz seni çok özlemiş vaktin varsa skype açalım bir 5 dakika görüşelim dedimdemez olaydım
hanımdan tepki aynen şu; offf Anne yaa daha dün görüştük ya
tabi bunun üzerine sırf canı sıkılmasın diye tamam Anneciğim ille görüşmek şart değil önemli değil dedim ( ki içim acıdı o an ve Annemlere çaktırmamak için uğraştım ) tabi ben öyle diyince hanım laf soktuğumu sanıp iyi yaa öfff tamam şimdi açmasam bana yine bozulursun ama baştan söylim bugünde skype açarsam kesinlikle 2 - 3 gün sizinle görüşmem demezmi
gözlerime inanamadım resmen pazarlık yapıyor görüşmemek için
İnanılmaz içime oturdu sonuçta insanda hiçmi Ana baba sevgisi olmaz, hiçmi Anannesine sevgisi olmazki kadıncağız sırf onun gönlü olsun, biz fazla yanına harçlık veremiyeceğiz oda kendini kötü hissetmesin diye harçlığını bile çebine koydu ama bizimki bir 5 dakika vakit ayırmak için pazarlık yapıyor ve çokda rahat o konuda
Baktım iyice olay çığrından çıkacak boşver Anneciğim şu an canın istemiyorsa Anannene dışarı çıkmak üzereylermiş derim olur biter dedimaslında o an içimden geçenleri yazmış olsaydım kesinlikle oda kendini kötü hissedecekti ama tatilde bari onun huzuru kaçmasın diye hiç ses etmedim
Tabi Annem eee açmıyormuyuz diyince mecbur ya tam evden çıkıyorlarmış işte dışarda yemek yiyeceklermiş dedimde çaktırmadım durumu ama tabi benim moral anında yerlerdeydi halada öyle
Nerde hata yaptım diye düşünüp duruyorum
Yahu ben ki herkes kırılmasın diye senelerce hep kendimden taviz verdim, eşim deseniz oda ne kadar kaba görünsede çok ince düşünen cevresinde cidden hep her şey elinden gelen, herkese koşan biri olarak tanınır ( onun odunluğu bana) Nasıl oluyorda benim Evladım bu kadar düşüncesiz ve sevgisiz bize karşı
çocuk iki günde bir bile görüşmek istemiyor ( skype açtığımızda 3 dakika ancak ekran karşısında sonra ya halasına devredip kaçıyor yada hadi görüşürüz diyip kapatıyor
)
Hani gören üveylik var sanır cidden o derece
Kızlar ne olur bana bir akıl verin nasıl davranacağımı şaşırdımbitanem, kuzum, ilkgözağrım diye diye bir hal oldum ama çocukdan güzel sözden geçtim doğru bir tavır bile alamıyorum
Eşime madem öyle bende görüşmeyeceğim o isteyene kadar diyorum oda bu sefer ya boşver çocuk o diyor ama artık 14 yaşında ve ne olursa olsun inan biraz düşünceli olur
Bazen ulen bu çocuğa da mı birşey yaptılar diye düşünmüyor değilim açıkcası
Ben ne yaparsam yapayım bana ters tepiyor ama yüzüne bile bakmayan, bir kere bile hal hatır sormayan KVye tek bir laf kondurmuyoraksine devamlı buradaykende hadi gidelim onları ziyarete diyip duruyor hatta yanlız bile bir kaç kere gitmişliği var
benle oturmaz yarım saat ama KVye tek gittiğinde 3 saat 3 adet huysuz dullamayla oturur ve birde üzerine onlarla yaşamak isterdim diyebiliyor
Yeminle sonunda Hocaya gideceğim bu kıza bişeymi yapıldı diye kafayı yedirecekler bana yoksa![]()