- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günler kızlar. 3 gündür giremiyordum foruma hem bir isteksizlik var diyete spora hem de misafirlerim vardı.Diyeti bıraktım sanırım :S kendimi toparlayamıyorum .Cuma günü sabit çıktığımdan beri artık olmayacak yapamayacağım diye düşünüp saldım gittim kendimi.Mutlumuyum.TABİKİ HAYIR.Hele dünki yediklerim aklıma geldikçe ağlayasım gekiyor.Değil bir hafta iki haftada dengeleyemem kilomu.Napacağımmm yaaa![]()
Hayirli olsun canimSelam
Aleyküm kızlarrrrr
Ay bugünüde akşam yaptım şükür şu anda biraz daha iyiyim
Sanırım bir kaç güne toparlanırım
Geçen gün şu meşhur seccadeyi bitirdim ( kızlara çeyizlik ) bugünde halim yokken başladım havlu kenarı örmeyekız daha 14 yaşında ama seneler okadar çabuk geçiyor ki ( ki ben dantel örmeyi sevmem pek ) ancak yetişir diye düşünüyorum
eşimde bari yatıp dinleniyorsun oyalanırsın canın sıkılmaz diyor
![]()
iskender ve mmuz menubiraz agir olmus eritirsin inşallah tatlimMerhabalar :) menümü paylaşayım
Sabah
1 dilim ekmek, biraz peynir
akşam
1 porsiyon iskender
Ara
1 muz
oldukça hareketli bir gündü umarım iskenderi eritmisimdir![]()
Selam canim takim pek hareketli degil yada bana herkes küstü galibaMerhabalar kızlar, nasılsınız gorusmeyeli .
seni gördüm daha iyi oldum canım :) hadi bakalım aynen devam :)Hayırlı gunler kızlar iki gundur menumu yazmiyordum, bugun baslicam, dun annem ve esimin doğum günüydü bir dilim pasta ve tart yedimaksam bisey yemedim aldigim kalori 1400 du bu yuzden yazmak istemedim bugun diete tam gaz devam herkez iyidir inşallah
![]()
sabah öğlen bir aradaydı senin güzel şimdilik cnmSabah
Aç karna elma
2.3 tane patates kızartması
çok az sucuklu yumurta 2 kaşık kadar
k.k dan az peynir 4.5 tane zeytin 3 didilim ekmek
Ara
1 avuç fındık
Aksam daha yemedim![]()
Merhabalar kızlar, nasılsınız gorusmeyeli .
vaav şimdiden başladın demek :) daha iyi olduğuna sevindim cnmSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Ay bugünüde akşam yaptım şükür şu anda biraz daha iyiyim
Sanırım bir kaç güne toparlanırım
Geçen gün şu meşhur seccadeyi bitirdim ( kızlara çeyizlik ) bugünde halim yokken başladım havlu kenarı örmeyekız daha 14 yaşında ama seneler okadar çabuk geçiyor ki ( ki ben dantel örmeyi sevmem pek ) ancak yetişir diye düşünüyorum
eşimde bari yatıp dinleniyorsun oyalanırsın canın sıkılmaz diyor
![]()
muzu yemeseymişsin cnm bari yahu inş yakmışsındır iskenderi de ne diyim gecenlerde bende yemiştim :)Merhabalar :) menümü paylaşayım
Sabah
1 dilim ekmek, biraz peynir
akşam
1 porsiyon iskender
Ara
1 muz
oldukça hareketli bir gündü umarım iskenderi eritmisimdir![]()
hadi bakalım cnm inş faydasını görürsün :)Hayırlı akşamlar kızlar çok şükür cuma günü karabugdayi aldim ve bugun karabugdayli dietime başladım, biraz fazla hasladim diger bugday gibi geç pişer diye düşündümama tadı güzel yoğurdu çok sevdiğim için yoğurtla yedim, bakalim sonuc ne olacak deneyen arkadaslar kilo verebildi mi merak ediyorum
Bugunki menum
sabah
bir dilim tavuk salam, bir ucgen peynir, bir dilim kaşar, bir salatalık, bir yesil biber, bir bardak şekersiz çay
ara
iki bardak şekersiz çay, bir avuç badem
öğlen
bir kase yogurtlu karabugday, bir bardak sekersiz kahve
iki bardak sekersiz bitki cayi
akşam
bir kase yogurtlu karabuğday, bir elma, bir portakal
Siyah çayı pek fazla icmiyorum genelde bitki çayları tüketiyorum, su icme alışkanlığı olmadigi icin bol sekersiz bitki ve meyve çayı tüketmeye karar verdim, herkese hayırlı geceler![]()
vaav şimdiden başladın demek :) daha iyi olduğuna sevindim cnm
Kızlar ablamın sözü istemesi nişanı derken çok yoğunuz hiç vaktim olmuyor ve ne bulsam onu yiyorum açıkcası çok dikkatli olamıyorum bu ara ben izne ayrılmak istiyorum 2 hafta sonra rahatlayacağım inşallah aranıza katılcağım
Woww harika bir menü olmuş afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar çok şükür cuma günü karabugdayi aldim ve bugun karabugdayli dietime başladım, biraz fazla hasladim diger bugday gibi geç pişer diye düşündümama tadı güzel yoğurdu çok sevdiğim için yoğurtla yedim, bakalim sonuc ne olacak deneyen arkadaslar kilo verebildi mi merak ediyorum
Bugunki menum
sabah
bir dilim tavuk salam, bir ucgen peynir, bir dilim kaşar, bir salatalık, bir yesil biber, bir bardak şekersiz çay
ara
iki bardak şekersiz çay, bir avuç badem
öğlen
bir kase yogurtlu karabugday, bir bardak sekersiz kahve
iki bardak sekersiz bitki cayi
akşam
bir kase yogurtlu karabuğday, bir elma, bir portakal
Siyah çayı pek fazla icmiyorum genelde bitki çayları tüketiyorum, su icme alışkanlığı olmadigi icin bol sekersiz bitki ve meyve çayı tüketmeye karar verdim, herkese hayırlı geceler![]()
Kemalpaşa tatlısı mıselam kızlar menümü paylaşayım
sabah: aç karna su, 1.5 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında biraz zeytin 1 kk peynir biraz tahinpekmez ve çay
öğlen: 4 kaşık peynirli makarna, 2 çatal helva
ara: sade latte
akşam: fırında 3 parça palamut
ara: 1 br zero kola 2 ortaboy kemalpaşa tatlısı 2 çatal kaymak
bol su birazdan yeşil çay
çağlacım hemen topla kendini ve kaldığın yerden devam et unutma zararın neresinden dönsen kardır demişlersenin tercihin kilolu olmak değil ! ben napayım kaç hafta oldu birkaç gram dışında oynamıyorum kilolar yapıştı kaldı resmen ama bak bırakmıyorum kendimi arada benim de motivasyonum düşüyor kaçırıyorum sonra hemen toparlıyorum kaçamak dünyanın donu değil yeter ki kaldığın yerden devam et !!! Kaç gündür kimse doğru düzgün menü yazmıyor yorum yapmıyor sen bari gel tatlım hadi devam edelim :)
Olsun canım arada hepimize oluyor hatta artıda görüyoruz sen okadar yüklenme kendine arada yapıcaz tabiki kaçamak moralini bozma inş. Düzene girersin![]()
Azar azar ic canim bobreklerini yorma 2 lt yeterli aslinda
Gunaydi sekerkiz candy
İnşallah bol kalorisiz bir gun olsun canim
O isteksizlik bende var canim toparlanirsin inşallah
Ihlamur ic canim bogazini yumusatir gecmis olsun![]()
Aynen cnm bende öyleyim napicaz ya![]()
insallah sagol canimseni gördüm daha iyi oldum canım :) hadi bakalım aynen devam :)
sabah öğlen bir aradaydı senin güzel şimdilik cnm
vaav şimdiden başladın demek :) daha iyi olduğuna sevindim cnm
muzu yemeseymişsin cnm bari yahu inş yakmışsındır iskenderi de ne diyim gecenlerde bende yemiştim :)
hadi bakalım cnm inş faydasını görürsün :)
Menuyu azaltmisin gibi geldi afiyet olsun canimselam kızlar menümü paylaşayım
sabah: aç karna su, 1.5 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında biraz zeytin 1 kk peynir biraz tahinpekmez ve çay
öğlen: 4 kaşık peynirli makarna, 2 çatal helva
ara: sade latte
akşam: fırında 3 parça palamut
ara: 1 br zero kola 2 ortaboy kemalpaşa tatlısı 2 çatal kaymak
bol su birazdan yeşil çay
Tesekkurler tatlimWoww harika bir menü olmuş afiyet olsun![]()