Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiiiiiii :D:D:D

Anam sabah bir attım kendimi sokağa daha geleli 1 saat oldu :KK66:
Sabah Annemlerle ve kızkardeşimle İKEAda kahvaltı ettik ve oradan Forum İstanbula geçip baya bir dolandık :KK66:
Dönüştede Anneme geçip kahve içip sohbet ettik ve eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım :KK66:

Bu arada geçenlerde beni bunalıma sokan tartıda gördüğüm rakamdı o_O resmen 114ü görmüştüm yine ve gözlerime inanamamıştım ama şükür 3 - 4 gün kendimi kasmayınca yediğim halde eksiyi gördüm tartıda :KK48: kesinlikle stres bana yaramıyor kafama göre takılınca daha rahatım demekki :KK68:

Büyük kızımlada bol bol sohbet ettik dünden beri hatta döndüğünde her gün spor yapacakmış ( orada başlamış bile ) bende kız benide dürt kaç gündür başlıyacağım hep şeytana uyuyorum dedim gülüyor boşver sen bana uyarsın zorlarım ben seni dedi :KK70:
Bende bugün tüm gün tek başıma forumdaydım :KK55:yürümekten ayak parmaklarım sızlıyor:KK51:nasıl karşılaşamadık kızz:KK48:

Bende bugün tüm gün tek başıma forumdaydım :KK55:yürümekten ayak parmaklarım sızlıyor:KK51:nasıl karşılaşamadık kızz:KK48:

Anaaaa keşke haberim olsaydı en azından görüşürdük :KK68:
Neyse artık birdahakine inşallah :KK60: özledim senle sohbet etmeyi yüreği güzel arkadaşım :KK60:

Kızlar görüyorum ki takımca motivasyonumuz düştü aramızda spor yarışması yapalım herkes hergünen az 30 dk spor yyapsın yürüyüş de dahil buna ama mesela tempolu yürüyüş oöyle gezmek için mağazalara baka baka değil hergün yaptığımız sporun dakikasina göre haftalik cuma günü birinciyi belirleyelim ne dersiniz galiba canlanmamizin zamanı geldi hey kızlar uyanin BAHAR GELİYOR YAZA ÇOK AZ KALDI
DUGUNLER YAKLASIYOR
TV DE SAHİL VİDEO LARI OLACAK
VE BIZ ORDAKI BIKINILI KIZLARA AHH CEKEREK BAKMAMAK ICIN HAYDİ SPOR HANIMLAR

Kızlar görüyorum ki takımca motivasyonumuz düştü aramızda spor yarışması yapalım herkes hergünen az 30 dk spor yyapsın yürüyüş de dahil buna ama mesela tempolu yürüyüş oöyle gezmek için mağazalara baka baka değil hergün yaptığımız sporun dakikasina göre haftalik cuma günü birinciyi belirleyelim ne dersiniz galiba canlanmamizin zamanı geldi hey kızlar uyanin BAHAR GELİYOR YAZA ÇOK AZ KALDI
DUGUNLER YAKLASIYOR
TV DE SAHİL VİDEO LARI OLACAK
VE BIZ ORDAKI BIKINILI KIZLARA AHH CEKEREK BAKMAMAK ICIN HAYDİ SPOR HANIMLAR
Gülşencim çok iyi olur hatta üstte ki yarışmaya katılalım:KK56::KK19:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün çok daha güzel bir enerjiyle güne merhaba dedim :KK66:
Çok şükür gün geçtikçe kendime geliyorum :KK66:

Bu arada 2 - 3 günlük hurma detoksu yapmaya karar verdim ve bu sabah başladım :KK66:
İnstagramda bu ara çok karşıma çıkıyordu ve sonuçları görünce kendimi bir silkelemek için iyi olur diye düşündüm nasılsa hurmayıda severim :KK66:

Ayriyetten Spor grubunada katıldım ve ayın 11inden itibaren her gün Leslie yapacağım ( sevmem pek hatunu ama yapcak birşey yok :KK48: Söz verdiğimde sözümden dönmediğim için bu konudada gruba katılıp yapacağımı ilan ettim yani artık kıvırma payım sıfır :KK48: )
İnşallah 1 ay grupla devamlı sporumu yapacağım ve bakalım ne kadar fark göreceğim hem kg olarak hemde cm olarak :KK66: Başlamadan önce ölçülerimide alacağım ki farkı yazı olarakda göreyim :KK66:

Allahın izniyle bundan sonra pes etmeden yaza kadar çok güzel kilolar vereceğim ve inşallah bu grup bahanesiylede düzenli sporumu yapacağım :D:D:D Yazın denize en azından biraz daha düzgün birşekilde gireceğime inanıyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ben katılmayı düşünüyorum:KK49:

Kızlar buna takımca hepimiz katılalım:KK55:

Ayşemmmmm ben katıldım bileeee :KK3:
Bencede takımca katılalım hatta :D

Gülşencim çok iyi olur hatta üstte ki yarışmaya katılalım:KK56::KK19:
Hadi bakalım kalan takım arkadaşlarımızda bize uyacakmı :KK66:
Öğretmenimiz başı çekti bende peşinden koştum şimdide sırayla herkesi bekliyoruz :KK28:

Slm kızlar beni özledinizmi bu hafta gelemedim pek. Bulunduğum yerde wifi varda ben gelemiyorum pek. Hamur işi ağırlıklı bu hafta. Cumaya gelemezsem beni aynı yazın.

Aman canım gözünü seveyim hamırdan uzak durmaya çalış :KK66:
Umarım eksi görerek dönersin aramıza :KK60:
Fazlada özletme kendini :KK66:

Başucu "oynakbasi34, katılmaları 7588, member: 280674"]Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün çok daha güzel bir enerjiyle güne merhaba dedim :KK66:
Çok şükür gün geçtikçe kendime geliyorum :KK66:

Bu arada 2 - 3 günlük hurma detoksu yapmaya karar verdim ve bu sabah başladım :KK66:
İnstagramda bu ara çok karşıma çıkıyordu ve sonuçları görünce kendimi bir silkelemek için iyi olur diye düşündüm nasılsa hurmayıda severim :KK66:

Ayriyetten Spor grubunada katıldım ve ayın 11inden itibaren her gün ağrıları oluyoapacağım ( sevmem pek hatunu ama yapcak birşey yok :KK48: Söz verdiğimde sözümden dönmediğim için bu konudada gruba katılıp yapacağımı ilan ettim yani artık kıvırma payım sıfır :KK48: )
İnşallah 1 ay grupla devamlı sporumu yapacağım ve bakalım ne kadar fark göreceğim hem kg olarak hemde cm olarak :KK66: Başlamadan önce ölçülerimide alacağım ki farkı yazı olarakda göreyim :KK66:

Allahın izniyle bundan sonra pes etmeden yaza kadar çok güzel kilolar vereceğim ve inşallah bu grup bahanesiylede düzenli sporumu yapacağım :D:D:D Yazın denize en azından biraz daha düzgün birşekilde gireceğime inanıyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ayşemmmmm ben katıldım bileeee :KK3:
Bencede takımca katılalım hatta :D

Hadi bakalım kalan takım arkadaşlarımızda bize uyacakmı :KK66:
Öğretmenimiz başı çekti bende peşinden koştum şimdide sırayla herkesi bekliyoruz :KK28:[/QUOTE]
Banucum spor grubuna katilmakla cok iyiyaptin cunku ben kendimden ornek vereyim onceden o kadar hizli yururdum ki hic de yorulmazdim 10 km durmadan yurudugumu biliyorum ama simdi 1 km bile normal adimlarla yurudugimde bacaklarim agriyo kendimi halsiz hissedip oturacak yer ariyorum ama su yuzme ve jiliana basladigimdan bu yana daha gec yoruluyorum keyifliyim en onemlisi kendime guvenim geldi er gec istedigim kiloya inecegimi biliyorum sende basla canim ilk baslarda kas agrilari oluyo ama yilma sakin onlar burkac gune geciyo kendine hedef belirle ben her ay 2 kilo dedim kendime odul ve ceza koydum hedefini bir kartona yaz yatak odanin duvarina as.birde o yazinin yanina eski en begendigin zayif halinin fotosunu koy.bunlar basit gibi gorunsede emin ol cok etkili ben onceden zayiflamayi esim icin istiyordum ama simdi sadece kendim icin cunku ben olmazsam kimse olmaz arda sirada isredigini ye ama pismanlik duyma biz de insaniz simdi hadi bakalim leslie 16 dk ile baslayalim

Yst nin bir günü
Sabah 6 yı geçerek kalkılır ilaç içilip wc gidilir bebek emzirilip hazırlanıp 7.15de çıkılır.
8.30da köye varılır sobayla uğraşıp çay demlenir 9 u geçerek poğaça didiklenir.
Hasta varsa hastaya bakılır yoksa dr la zaman geçer
15.30da köyden çıkıp 5 de evde olunur. Bebek emzirme büyüğü gönülleme.
Varsa yemek sofra kurulur. Yoksa yemek hazırlanır.
Çocuklarla zaman geçirme evi ertesi güne hazırlama ...
Çocukların ateş öksürük burun tıkanıklığı denetimi ve önlemleri yapılıp 24den sonra yatılır.

İyi akşamlar forum sakinleri pek bir sakiniz nedense bugünlerde :)
BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
5 kaşık patates salatası
şekersiz çay
1 salatalık turşusu

ÖĞLE
3 tane gofret
birazcık cip :S

ARA
1 kivi

AKŞAM
Etli kuru fasulye
yoğurt
turşu

2 l su
Akşam 1 saatlik yürüyüşe gideceğim inşallah

yst3canımsest: 39240537 .!.:
Yst nin bir günü
Sabah 6 yı geçerek kalkılır ilaç içilip wc gidilir bebek emzirilip hazırlanıp 7.15de çıkılır.
8.30da köye varılır sobayla uğraşıp çay demlenir 9 u geçerek poğaça didiklenir.
Hasta varsa hastaya bakılır yoksa dr la zaman geçer
15.30da köyden çıkıp 5 de evde olunur. Bebek emzirme büyüğü gönülleme.
Varsa yemek sofra kurulur. Yoksa yemek hazırlanır.
Çocuklarla zaman geçirme evi ertesi güne hazırlama ...
Çocukların ateş öksürük burun tıkanıklığı denetimi ve önlemleri yapılıp 24den sonra yatılır.
Hangi koydu canim senin neyle gidiyorsun

[QUOTEgüzel caekkiz_, post: 39245545, member: 623705"]İyi akşamlar forum sakinleri pek bir sakiniz nedense bugünlerde :)
BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
5 kaşık patates salatası
şekersiz çay
1 salatalık turşusu

ÖĞLE
3 tane gofret
birazcık cip :S

ARA
1 kivi

AKŞAM
Etli kuru fasulye
yoğurt
turşu

2 l su
Akşam 1 saatlik yürüyüşe gideceğim inşallah[/QUOTE]
Gayet guzel canım öğlen ki yedikleri ni görmüyorum çünkü ekmek yemesmissin dengelemussin bende senin gibi yapıyorum ekmek yiyecegime canım abur cubur ne istiyorsa biraz yiyorum nefsimi koreltiyorum doğru yoldasin bence caglacim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür bu günüde bitirdim :KK66:
Gündüz ev temizliği ile uğraştım bütün gün hatta büyük kızın odasıyla baya bir uğraştım ( sağ olsun küçük cadı deyim yerindeyse resmen odanın ağzına..... :KK70: )
Hatta hazır girişmişken nevresimlerinide yeniledim nasılsa kimse yatmıyor yatağında pazar günü geldiğinde tertemiz olsun diye :KK66:

Bu arada malum kendime bir kaç gün izin vermiştim hatta hurma detoksu yaparım diyordum ya ondanda vazgeçtim :KK48: daha doğrusu beni diyet psikolojisine sokacak herşeyden uzak duracağım onun yerine yarın sabahtan itibaren elimden geldiğince dikkatli beslenip karatayımsı devam etmeye karar verdim :KK66:
Akşam üzere eşimlede gidip alışverişimi yaptım ve yarından itibaren yine resimli olarakda menülerimi paylaşacağım :KK66: ayın 11inde de spor grubuyla düzenli olarak leslie yapacağım ( hatta ben kızçem geldikten sonra hemen başlıyacağım hem alıştırma olur hemde nasılsa kızım birlikte yapacağımıza söz verdi oda bana arkadaş olur )

Umarım bundan sonrada tekrar öyle bir bunalımın eşiğine gelmem yaza kadarda çok güzel kilolar gider :KK68:

Back
X