Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar merhaba işimden dolayı başıma sıkıntılı işler geldi...o yüzden takip edemedim sizi...AVUKATLAR FALAN UĞRAŞICAZ.HAKLIYIM SONUNDA HAKKIMI KAZANACAĞIM AMA HER ŞEY EVRAĞA BAĞLI OLDUĞU İÇİN ONLARI HAZIRLAMA SÜRECİ VAR... BİR SÜRELİĞİNE İZİN İSTİYORUM SİZDEN ....

AMA KİLO BİLDİRİMİ YAPACAĞIM MUTLAKA...

ÖPÜYORUM SİZİ...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :D:D:D:D:D

Evettttttttt bugün güne sabah 7de çok enerjik bir şekilde başladım :KK66:
Önce 2 bardak suyumu içip bir yarım saat sonrada oturdum bir güzel kahvaltımı ettim :KK66: Akşam yemeğiyle birlikte paylaşırım artık :KK66:

Bugün biraz ütü yapıp ufak kızımla oyun bahanesiyle azda olsa lesli yapmayı planlıyorum :KK48: hem alıştırma olur bana hemde ufaklığın hoşafını çıkartayımda akşam üzere baygın düşsünde uyusun :KK70:
Dün gece bık bık bık deli etti beni yatakta :KK48: konuşma uyu dedikçe ama Anneciğim seni çok seviyorum falan diye sevgi sözcüklerini sıraladı durdu :KK68: tabi erken yatıpta uyuyamayınca en son kız atarım seni yataktan dedimde uyudu şükürler olsun :KK68:

kızlar merhaba işimden dolayı başıma sıkıntılı işler geldi...o yüzden takip edemedim sizi...AVUKATLAR FALAN UĞRAŞICAZ.HAKLIYIM SONUNDA HAKKIMI KAZANACAĞIM AMA HER ŞEY EVRAĞA BAĞLI OLDUĞU İÇİN ONLARI HAZIRLAMA SÜRECİ VAR... BİR SÜRELİĞİNE İZİN İSTİYORUM SİZDEN ....

AMA KİLO BİLDİRİMİ YAPACAĞIM MUTLAKA...

ÖPÜYORUM SİZİ...

Canım Rabbim inşallah tez zamanda hakkını almanı nasip eder...Aminnnn
Allah yardımcın olsun :KK60:
İnşallah bir an önce halleder aramıza dönersin :KK15:

Günaydın kızlar yine kimsecikler yok bBanu ve ben yazıyorum genelde hadi bakalım silkinin söyle bir bakın yaza az kaldı hadi bakalim

evet canım kimsecikler yok niye böyle oldu??Herkesler tatilemi gitti:KK53:
Dün bir saat yürüyüş yaptım.Biraz sonra da leslie yapıcam akşam gezmeye gideceğiz bu yüzden yürüyüşe de çıkamayacağım.Doğum günü partisi var akşam eşiminin arkadaşının çocuğunun inşallah nefsime hakim olup fazla kaçırmam bişeylerden:oops:

Selam kızlar nasılsınız?

İyiyiz tatlım bu hafta misafir kabul haftamdı sanırım:KK53: boğazım şişti yorgun düşmekten:KK1:
Sen nasılsın?

[QURAN lutfe lekkiz_, post: 39260270, member: 623705"]evet canım kimsecikler yok niye böyle oldu??Herkesler tatilemkaçırma akşam canım t yürüyüş yaptım.Biraz sonanlamı olmleslie yapıcam akşam gezmeye gidçatal z bu yüzden yürüyüşe de çıkamayacağım.Doğum günü partisi var akşam eşiminin arkadaşının çocuğunun inşallah nefsime hakim olup fazla kaçırmam bişeylerden:oops:

İyiyiz tatlım bu hafta misafir kabul haftamdı sanırım:KK53: boğazım şişti yorgun düşmekten:KK1:
Sen nasılsın?[/QUOTE]
Cok guzel spor yalman canim bende biraz once leslie 3 mil yaptim hic yorucu degil jilian cok daha yorucu sakin cok kacirma aksam canim o zaman yaptigimiz sporun anlami olmuyo maalesef herseyden ye ama 1 catal

Iyi günler kızlar
Dünkü menum
bir tavuk salam, bir salatalik, biraz tahin helvasi, bir bucuk yumurta beyazi, bir üçgen peynir, bir dilim ekmek, bir çay kasigi çilek reçeli, bir bardak çay
ara
Bir dilim Vişneli turta, bir bardak çay
Öğlen
bir kase Yoğurtlu karabugday, bir dilim ekmekten tost
aksam
bir tane içli köfte, az tahin helvasi, yarım krep
İki bardak çay
Toplam 1247 kcal

Günaydın kızlar yine kimsecikler yok bBanu ve ben yazıyorum genelde hadi bakalım silkinin söyle bir bakın yaza az kaldı hadi bakalim
Ben elimden geldiği kadar menulere ve arkadaşların yazilarina yorum yapmaya çalışıyordum, ama benim menume bir kaç arkadaş dışında kimse yorum yapmadığı için bende yorum yapmıyorum canım, bazen arkadaşların günlük yazilarina alıntı yapıp konuşmaya çalışıyorum, takım aktif olsun diye ama cevap veremicek kadar aciz arkadaşlar gördüğüm için artik menumu yazıp sessizce çıkıyorum tatlım:KK51:

Iyi günler kızlar
Dünkü menum
bir tavuk salam, bir salatalik, biraz tahin helvasi, bir bucuk yumurta beyazi, bir üçgen peynir, bir dilim ekmek, bir çay kasigi çilek reçeli, bir bardak çay
ara
Bir dilim Vişneli turta, bir bardak çay
Öğlen
bir kase Yoğurtlu karabugday, bir dilim ekmekten tost
aksam
bir tane içli köfte, az tahin helvasi, yarım krep
İki bardak çay
Toplam 1247 kcal

Canım menüne bakar bakmaz bir tek karabuğday gözüme çarptı ilk bakışta :KK48: sevmedim ya kendi kendime '' anammm nasıl yemiş bu kızcağız bunu'' dedim :KK48:
Valla menün gayet güzel salam kahvaltıda pek sağliklı değil diyemiyeceğim çünkü 1 dilimcikten birşey olmaz :KK66: bende arada tüketiyroum ( seviyorum aslında o tür şeyleri ama kendimi frenliyorum mecbur )

Bence çok güzel bir menü ve eminim yarın çok güzel neticelerde alacaksın :KK60:

Ben elimden geldiği kadar menulere ve arkadaşların yazilarina yorum yapmaya çalışıyordum, ama benim menume bir kaç arkadaş dışında kimse yorum yapmadığı için bende yorum yapmıyorum canım, bazen arkadaşların günlük yazilarina alıntı yapıp konuşmaya çalışıyorum, takım aktif olsun diye ama cevap veremicek kadar aciz arkadaşlar gördüğüm için artik menumu yazıp sessizce çıkıyorum tatlım:KK51:

Canım kıyamam ben sana :KK60: farkında olmadan seni kırmışız ( valla bu ara baya bir bunalımdaydım ama inşallah seni kıranlardan biride ben değilimdir )
Emin ol kimse kasten yazmamazlık yapmaz ( sana özel asla öyle birşey olamaz :KK60: )
Kendi adıma bugün tekrar silkelenip kendime geldim ve Allahın izniyle bundan sonra hem kaytarmadan menülerimi bildireceğim hemde herkesle daha ayrıntılı ilgileneceğim :KK68: dediğin gibi takim aktif olsun, birlik olsun ki daha güzel sonuçlar alalım :KK15::KK15::KK15:

aygun0göre haklısın .!.:
Sende kendine gore haklisin tabi canim

Yedik yedik ne oldu kızlar yağlara yenisi eklendi toplum çok acımasız insanlar zayıf şişmanggüzel çirkin oldugunuza göre sizi muhattap alıyo is görüşmesine gittiniz şişman sanuz istediğiniz kadarggüzel olun kaybettiniz işi. ..

Kızlarrrrr 42 dk Leslie yaptım birazdan da yüzmeye gidiyorum Allahım tatil hiç bitmesin okul zamanı kendimle ilgilenemiyorum ama yooook bi kilolar yaza kadar gidecek arkadaş kuzenin düğününde nişan kiyafetime gireceğim (nisanimda 54 tüm)

Süpersin canım aynen devam :KK66:
Sen bu azimle yaza kesin girersin o kiyafetin içine :KK68: ben cidden inanıyorum :KK66:
Artık bende gruba dahil olunca mecbur yapacağım leslie :KK48: hem kilolardan kurtulup hemde yaza kadar sıkılaşırsam çok daha rahat olacağıma eminim yazın :KK66:
Benim kuzen 27 yaşında ama hala koca bulamadı :KK48: daha doğrusu evden çıkmıyor bile biri görsünde beğensin ( hanimefendi kıvanç tarzı birini istiyormuş sanki kendi anjelina Joly :KK48: geçen hafta görüştüğümüzde yine kıvanç tarzı diyince ulen sen Ersin Korkut tarzı bul boşver Kıvançı dedim nasıl gülüyor yok illede Kıvanç tarzı olmazsa evlenmem diye :KK70::KK70::KK70::KK70: yani onun yaza kadar birini bulsada düğünü olmaz o yüzden panik yapmama gerek yok :KK48: ) tabi onun düğünü olduğunda Rabbim nasip kısmet ederse kesinlikle onun düğününde kuğu gibi olmak istiyorum ( kısa boyluda olsa :KK48: )

Yedik yedik ne oldu kızlar yağlara yenisi eklendi toplum çok acımasız insanlar zayıf şişmanggüzel çirkin oldugunuza göre sizi muhattap alıyo is görüşmesine gittiniz şişman sanuz istediğiniz kadarggüzel olun kaybettiniz işi. ..

Aynen canım sırf şu kilolarım yüzünden 10 sene evvel kaç tane işde red edildim ( her ne kadar biz işte tecrübeli birini arıyorduk deselerde hep üzerine basa basa tecrübeli prezentabel eleman arıyoruz demelerinden belli tek nedeninin kilo olduğu yoksa kim şirkette sekreter olarak almanca ve ingilizce bilen elemanı istemez :63: )
Hee zayıfladıktan sonrada ben onları istemiyorum :63::63:

Canım menüne bakar bakmaz bir tek karabuğday gözüme çarptı ilk bakışta :KK48: sevmedim ya kendi kendime '' anammm nasıl yemiş bu kızcağız bunu'' dedim :KK48:
Valla menün gayet güzel salam kahvaltıda pek sağliklı değil diyemiyeceğim çünkü 1 dilimcikten birşey olmaz :KK66: bende arada tüketiyroum ( seviyorum aslında o tür şeyleri ama kendimi frenliyorum mecbur )

Bence çok güzel bir menü ve eminim yarın çok güzel neticelerde alacaksın :KK60:

Canım kıyamam ben sana :KK60: farkında olmadan seni kırmışız ( valla bu ara baya bir bunalımdaydım ama inşallah seni kıranlardan biride ben değilimdir )
Emin ol kimse kasten yazmamazlık yapmaz ( sana özel asla öyle birşey olamaz :KK60: )
Kendi adıma bugün tekrar silkelenip kendime geldim ve Allahın izniyle bundan sonra hem kaytarmadan menülerimi bildireceğim hemde herkesle daha ayrıntılı ilgileneceğim :KK68: dediğin gibi takim aktif olsun, birlik olsun ki daha güzel sonuçlar alalım :KK15::KK15::KK15:
Tatlim hep aktif olalim cunki biz birbirimeze destek olmak icin burdayiz, ve ben sizin sayenizden 3,5 kilo verdim, birbirimizi motive edelim, karabugdaya gelince cok sevemedim kendisini:KK48: Yogurdu cok sevdigim icin yogurtla yiyorum, salamida gunde bir dilim yiyorum fazla yememeye calisiyorum. Canim insallah sende istedigin kiloya ulasirsin, Yarin yarin tartida insallah hepimiz mutlu oluruz :KK19::KK15::KK15:

Canim resimdeki sensen guzel bir bayansin kilon cok fazlada degil, coktakma insanlari memnun etmek cok zor, sen basaracaksin buna inaniyorum:KK15:

***8.Takım 399.ETAP***

Ceco34( 112,5 ///%)
bugünadımleyla( 65,8/ //%)
minmigo (53,5/ //% )
finsternis (71,7 // /%)
aygün01(76,4 ///%)
napcazgari(76,2 // / %)
melekkız_( 63,2/ / /% )
mrtmuhasebe ( 68,5// /%)

elyesa27(74,5 / / / %)
oglusum_yh( 65,8/ //%)

Adayaren38(69,5 / //%)
Yts38(104,8///% )

8. TAKIM ORTALAMA%

Bugunki menum
sabah
bir dilim kasar, bir ince dilim salam, biraz mantar, 4 zeytin, bir bucuk dilim kepek ekmegi, bir su bardagi form cayi
ara
iki su bardagi sekersiz cay
Oglen
bir tabak kuru fasulye, bir bardak ayran ekmek yok
aksam
bir tost, bir bardak ayran
bir buyuk bardak meyveli çay, yarim muz

[QUOTEinanıyorum post: 3canım 04, çok olmadı 99814"]Caniçok kötü şeyler yaşadım doğumdan bayansin kilon cok fazlada degil, coktakma insanlarvermeye inadına cok zor, sen basaracaksin buna inaniyorum:KK15:[/QUOTE]
Evet canim benim resimdeki ama eskiden zayifken cok daha hos biriydim
Bende inaniyorum kendime canim sen cok olmadi geleli ben cok kotu seyler yasadim dogumdan sonra yeni yeni kendime geliyorum sizde inanin kilo verneye inaninca gerisi geliyo

Merhaba hayırlı akşamlar kızlar
bu hafta pek faal olamadım
eşim den dolayı çok sıkıntı yaşadım evde degildim ancak gelebildim eve ailevi mevzuları neyse..
Bu hafta pek iç açıcı gözükmüyorum arti görmekten korkuyorum
:KK61::KK61::KK61::KK61:
Adet olucaolucam çünkü sisliklerim var malesef :KK61:
adet dönemimde nerdese 2 kiloya fark ederdi normalde ama suan için sadece 300 gr fark var yarına ne olur bilmiyorum :KK17:
bugün
sabah
çok az patates kızartması
2 tane sosis
2...3 tANE zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim kaşar
salatalık ve domates
3 dilim ekmek

Ara
1 Türk kahvesi

Ara