Sanada hayırlı geceler canım

Üzme kuzuyu Anneciğine ihtiyaç hissetmiş demekki
Banada müsaade kızlar

Bende biraz eşimle ilgileneceğim

adamcağız felaket canı sıkkın geldi eve

şirkette topu topu 4 kişi kalmışlardı geçen gün bir kişi daha şirketten ayrılacağını söylemiş eşime

sekreter olarak işe aldıkları bayan son anda kıvırmış patron az para veriyor diye üstüne bugünde 2 kişi işten ayrılacaklarını söyleyince adam iyice şok geçirmiş

ulen patron haricinde bir tek ben kalıyorum bu nasıl iş sonuçta 2 kişilik şirketmi olur diye canı sıkılmış doğal olarak

Zaten geçenlerde distürübütörlükleri iptal edilmiş ( geçmişte onlarla çalışan bir eleman patrondan çok çekmiş ve nasıl bir şanssa bu distrübütörlüklerini yaptıkları ürünün şirketinin yönetimine gelmiş eski müdür ve sırf geçmişte eşimin patronu ona pek iyi davranmadı diye distirübütörlüklerini iptal etmiş

)
Nasıl olur ya dedim ama işte adam sorumlu olunca iptal etmiş gıçıklığına

tabi oradan ekmek yiyenleri düşünenler yok
Adamcağızda kara kara düşünüyor bende gitsem patrona yanlış olacak ( sonuçta 15 senedir iyi kötü ondan kazandı ekmek parasını ) gitmesemde sonum ne olacak hiç bir fikrim yok diyor

Artık biraz daha bekliyeceğim Patron bir kararını versinde ona göre bende kendime yeni iş bakayım diyor ama ister istemez kafası baya bir karışmış
Rabbim hayırlısını nasip etsin dedim ama tabi biraz daha kafası dağılsın diye oturup tavla oynayayım herifimle