Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Anam deminden beri geçmiş okumaktan bir hal oldum

Maşallah sohbet baya bir koyuymuş
Sabahtan beri fırsat bulupta gelemedim

daha doğrusu sabah eşimle bir çıktık pir çıktık

önce bir Eminönüne gittik oradanda Annemlere uğradık 3 gündür görmemiştik diye

çaydı sohbetti derken 2yi geçiyordu eve geldim sonrada direk işlere giriştim eşimin kuzeni gelecek diye
Geçenlerde bulaşık makinem su sızdırdı ( sanırım kapaktan dolayı ) tabi meçbur o günden beri elde yıkıyorum yine bulaşık ve sağ olsun eşim sabah yine belim ağrıyor diye kahvaltı tabağını kendi hazırladı ama mutfağıda maf etti

onları toparla, akşamlık birşeyler hazırlabirde büyük kızım malum Londradan dönecek yarın ( bana reçelli kek siparişi verdi onu yaptım birde ) derken tam işim bitti eşimin kuzeni geldi ( saat 17:00 gibiydi sanırım ) ondan sonrada oturduk yemek yedik
Şimdi çaylarını koydum tam yazacakken bu seferde büyük kızım görüşelim diye tutturdu ve ancak geldim
Özünüz demişken Rebbim xeyirlisini nesib etsin inşallah. Her şeyin en yaxşısını bilen O-dur. İnşallah her şey yaxşı olacaq. (Siz onun gönlünü ferah tutmaya bakın)

İnşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok çok güzel olur RAbbiminde izniyle

Aminnnnnnnnnnn
Kızlar çok şey yedim off yine misafirdeydik böyle oldu
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir
öğle
Yarım ev bazlamasi
akşam
1/2 milföy börek
1 küçük Baget
4 kaşık manti
toplam 1400 kalori
1 saat yürüyüş
25 dk jilian level 2
2lt su
CAnım menün aslında sanki fazla hamırlı olmuş bugün

öğlen bazlama akşam mantıyla azda olsa milföy ( ki maalesef o çok yağlı

geçen gün eşimde istedi degett

yaptım aldırmadım

yoksa bende çok severim )
Günortanız xeyir xanımlar. Hamınızı çooooooooox öpürem. Dünen kilomu yazacağam demişdim. Boyum 155, kilom 85.
Canım üzülme eminim 1 ay sonra 80 kgyu bile görürsün biraz azimle ve sonrada gelsin 79 ve daha aşağıları

Önce inan sonrası zaten kesinlikle olacaktır Allahın izniyle
Günaydın hatunlar kaza yaptığımızı söylemiştim arkadaşın araba perte çıkmış kaskosu var psrasini alacak ama artık yalnız gidip gelcem köye galiba çünkü arkadaş tekrar araba surmuye korkuyor görev yaptığı koyde kalacak sanırım ben diğer 2 erkek arkadasinda tayini Kayseri'ye geldi ben tek yalnız napicam yaa köy yolu buzsa hala nasıl kullanicam orda arabayi off birde ne güzel benzin parasini 4 e boluyorduk şimdi tek başıma vercem ayda 500 tl yi Allahım tayinim tez zamanda Kayseri'ye çıksın aminnn ; (
Rabbim gönlüne göre versin Gülşenciğim yaaa cidden maaşı yol parasına yatıracaksın yoksa

arada tüplü falan olsa daha az yakar ama işte oda yok şu anda

Umarım tayinin çıkarda güzel olur ama Allah biliyor ya bir yandandan da o kuzulara acaba anında öğretmen gönderirlermi diye düşünmedim değil
Qızlar ne olar bu sualıma cavab verin de. Men axı bacarmıram profil şekli qoymağı adı deyişmeyi.
Canım bak en üstlerde senin nikin yazıyor ya fareyle onun üzerine gelip tıklamadan beklet bir pencere açılacak oradan profil ayarlarına girebilirsin ve dilediğin gibi değişiklik yapabilirsin
Çox sağol canım. Men bele şeyleri bacarmaram ki axşam yoldaşım ne qeder axtardı baxdı o da bacarmadı. Dedi burdakılardan soruşum.

Amma çox isteyirem bacarmağı.
Umarım yardımcı olabilmişsimdir
Ayyyyy qızlar çox heyecanlıyam. Yoldaşım et maşını almağa gedib sevincle gözleyirem.İnşallah menim istediyimden alar.
İnşallah dilediğini almıştır

şimdiden güle güle kullan
Ben sürekli diyetimi bozdugum için bir arkadaşım bana kendi kendime söz vererek diyetimi bozarsam çok sevdiğim bir eşyamı atmamı önerdi

diyetimi bozarsam saatimi çöpe atıcam

Bugünkü menüm :
Sabah
1 dilim fırında makarna
Ara
2 dilim portakal
Akşam
1 tabak fırında patates ve tavuk
4 bardak su, biraz sonra spor yapacağım sonra da biraz meyve yerim 4 bardak su daha içerim
dün fazla kaçırdım, bugün bir baktım 72 Kiloyum

dehşete düştüm

Canım bence güzel bir idda

en sevdiğin şeyi kayıp etmemek içinde olsa daha dikkatli olursun bence

Menünde aslında güzel ama hem makarna hem patates aynı gün olmasaydı sanki daha iyi olurdu
İyi aksamlar kizlar
bugün doktora gittik 30+3 olmamiz gerekirken 29+1 günlük ciktik bebeğin suyu da azmis kilomuz 1400 gram olmuş o kadar herşeye dikkat etmeme rağmen az kilo alması çok sinir bozucu suyu eskisi kadar icemiyorum moralmen fenayim
Sanada iyi akşamlar canım

Ya sakın kendini üzme sonuçta herkesin bebeği 3500 gr doğacak diye birşey yok sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Doktorlar zaten ilk günden +/- 10 gün diye hesaplar o yüzden takılma o geriden geliyor demelere yada kilosu az demelere

Allahın izniyle onu sağlıcakla kuçağına alda bak ondan sonra ne kadar çabuk toparlıyorsun sen onu sütünle

kendini üzdüğüne deymez canım

Bol bol su içmeye çalış tabi yinede