Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı günler kızlar:KK75::KK3:
Dunku menum:kk77:
sabah
bir simit, bir kasik yumurtali sucuk, bir ucgen peynir, zeytin, bir bardak sekersiz cay
ara
bir kare bitter cikolata, bir bardak sekersiz cay
Oglen
bir tane galete unla kizarmis balik, biraz pide ekmek
aksam
Bir kase kakolu light puding, bir avuc badem, bir elma, iki bardak sekersiz cay
Toplam kcal 1121

sabah ve oglen biraz kalorili beslendigim icin aksam hafif seylerle gecistirdim ve kalorimi dengeledim:KK15:
menün güzel :) bu şekilde dengelemen iyi olmuş :KK6:

İyi günler kızlar.Maşallah iyi sohbet olmuş :))
Benim yine misafim vardı kahvaltıda çok yorgunum sanırım reglim de iyice yaklaştı ağrılar sızılar başladı.
Son zamanlarda zayıflamışsın sözünü çok duyar oldum çok mutlu oluyorum.Tartıda aynı çıksamda sıkılaşıyorum demekki

bu arada tamda benim olmak istediğim kilodasın sen , muhasebe ve adayaren gıpta ettim bende görsem şu 6 lı rakamları havalara uçucimmm. listenize baktımda aygün napcazgari ve elyesa ile kilolar yakın

Eee senin o boyda hedefin 65 olur ;) benim hedef de 57 - 58 işte oralar

Ben sürekli diyetimi bozdugum için bir arkadaşım bana kendi kendime söz vererek diyetimi bozarsam çok sevdiğim bir eşyamı atmamı önerdi :confused: diyetimi bozarsam saatimi çöpe atıcam :KK53::KK53:
Bugünkü menüm :
Sabah
1 dilim fırında makarna
Ara
2 dilim portakal
Akşam
1 tabak fırında patates ve tavuk

4 bardak su, biraz sonra spor yapacağım sonra da biraz meyve yerim 4 bardak su daha içerim
dün fazla kaçırdım, bugün bir baktım 72 Kiloyum :KK57::KK57: dehşete düştüm :confused::confused:

İyi aksamlar kizlar
bugün doktora gittik 30+3 olmamiz gerekirken 29+1 günlük ciktik bebeğin suyu da azmis kilomuz 1400 gram olmuş o kadar herşeye dikkat etmeme rağmen az kilo alması çok sinir bozucu suyu eskisi kadar icemiyorum moralmen fenayim
Mervecim selam cnm nasilsin bende seninsordum dogum yaotimi diye merak etmistim. Sikma canini allah korusun bisi olmaz su icmene dikkat et telefonuna program felan indir hatirlatici bilemedim

Ben sürekli diyetimi bozdugum için bir arkadaşım bana kendi kendime söz vererek diyetimi bozarsam çok sevdiğim bir eşyamı atmamı önerdi :confused: diyetimi bozarsam saatimi çöpe atıcam :KK53::KK53:
Bugünkü menüm :
Sabah
1 dilim fırında makarna
Ara
2 dilim portakal
Akşam

4 bardak su, biraz sonra spor yapacağım sonra da biraz meyve yerim 4 bardak su daha içerim
dün fazla kaçırdım, bugün bir baktım 72 Kiloyum :KK57::KK57: dehşete düştüm :confused::confused:
guzel fikirmis bende bisilerimin ustune bole iddalassammi ise yararsa haber ver deneyeyim tatlim

Bugünkü menüm :
Sabah
1 dilim fırında makarna
Ara
2 dilim portakal
Akşam

Menun gayet güzel cnm ;)

İyi aksamlar kizlar
bugün doktora gittik 30+3 olmamiz gerekirken 29+1 günlük ciktik bebeğin suyu da azmis kilomuz 1400 gram olmuş o kadar herşeye dikkat etmeme rağmen az kilo alması çok sinir bozucu suyu eskisi kadar icemiyorum moralmen fenayim

Su icmene dikktet cnm bişey olmaz ins merk etme dualarim seninle ;)

Menüm
Kahvaltı
2 bardk çay
3tane küçük krep
20 gr light peynir
35 gr haşhaş ezme

Ara 1 fincan yeşil çay
4 fındık, 3 badem, 1 yk kuru üzüm

Öğle
Patatesli et haşlama
20g kepekli ekmek

Ara 1 fincan sade Nescafe
2 İncirli lokum

Akşam
Brüksel lahanası yogurtlama
1.5 Sufle kabı fırında erişte

Ara 1bardak çay

İyi aksamlar kizlar
Dikkat et :( Allah korusun inşallah bir şey olmaz

Kızlar Merhaba gündüz çok musafirim vardı baya yoruldum onlar girince de hemen havuza gittim bir güzel yüzdüm.

Menü fena değil 1000 kaloriyi gecmedim

sabah
1 yumurta
Biraz peynir
1 dilim ekmek
3-4 zeytin

öğle
2 dilim Kıymalı pide
1 dilim peynirli pide
Yarım dilim ev keki

akşam
salata

1 saat yüzme

2 lt su

bu arada tamda benim olmak istediğim kilodasın sen , muhasebe ve adayaren gıpta ettim bende görsem şu 6 lı rakamları havalara uçucimmm. listenize baktımda aygün napcazgari ve elyesa ile kilolar yakın
Canim ben tam 3 aydir 71 de kaldım çok şükür gördüm sonunda 6 li haneleri sende göreceksin Sana tavsiyem 1200 kaloriyi geçme ve günde en az yarım saat spor yap canim

Menüm
Kahvaltı
2 bardk çay
3tane küçük krep
20 gr light peynir
35 gr haşhaş ezme

Ara 1 fincan yeşil çay
4 fındık, 3 badem, 1 yk kuru üzüm

Öğle
Patatesli et haşlama
20g kepekli ekmek

Ara 1 fincan sade Nescafe
2 İncirli lokum

Akşam
Brüksel lahanası yogurtlama
1.5 Sufle kabı fırında erişte

Ara 1bardak çay
Menün güzel görünüyor :) afiyet olsun

Kızlar Merhaba gündüz çok musafirim vardı baya yoruldum onlar girince de hemen havuza gittim bir güzel yüzdüm.

sabah
1 yumurta
Biraz peynir
1 dilim ekmek
3-4 zeytin

öğle
2 dilim Kıymalı pide
1 dilim peynirli pide
Yarım dilim ev keki

akşam
salata

1 saat yüzme

2 lt su
Akşamı hafif geçiştirmişsin güzel olmuş :KK49: yüzme de var ne güzel :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Anam deminden beri geçmiş okumaktan bir hal oldum :KK48:
Maşallah sohbet baya bir koyuymuş :KK48:

Sabahtan beri fırsat bulupta gelemedim :KK66: daha doğrusu sabah eşimle bir çıktık pir çıktık :KK48: önce bir Eminönüne gittik oradanda Annemlere uğradık 3 gündür görmemiştik diye :KK66: çaydı sohbetti derken 2yi geçiyordu eve geldim sonrada direk işlere giriştim eşimin kuzeni gelecek diye :KK66:

Geçenlerde bulaşık makinem su sızdırdı ( sanırım kapaktan dolayı ) tabi meçbur o günden beri elde yıkıyorum yine bulaşık ve sağ olsun eşim sabah yine belim ağrıyor diye kahvaltı tabağını kendi hazırladı ama mutfağıda maf etti :KK48::KK48::KK48: onları toparla, akşamlık birşeyler hazırlabirde büyük kızım malum Londradan dönecek yarın ( bana reçelli kek siparişi verdi onu yaptım birde ) derken tam işim bitti eşimin kuzeni geldi ( saat 17:00 gibiydi sanırım ) ondan sonrada oturduk yemek yedik :KK68:

Şimdi çaylarını koydum tam yazacakken bu seferde büyük kızım görüşelim diye tutturdu ve ancak geldim :KK53:

Özünüz demişken Rebbim xeyirlisini nesib etsin inşallah. Her şeyin en yaxşısını bilen O-dur. İnşallah her şey yaxşı olacaq. (Siz onun gönlünü ferah tutmaya bakın):KK48::KK66:

İnşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok çok güzel olur RAbbiminde izniyle :KK68::KK68::KK68::KK68:
Aminnnnnnnnnnn

Kızlar çok şey yedim off yine misafirdeydik böyle oldu

sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir

öğle
Yarım ev bazlamasi

akşam
1/2 milföy börek
1 küçük Baget
4 kaşık manti

toplam 1400 kalori

1 saat yürüyüş
25 dk jilian level 2

2lt su

CAnım menün aslında sanki fazla hamırlı olmuş bugün :KK64: öğlen bazlama akşam mantıyla azda olsa milföy ( ki maalesef o çok yağlı :KK57: geçen gün eşimde istedi degett :KK67: yaptım aldırmadım :KK48: yoksa bende çok severim )

Günortanız xeyir xanımlar. Hamınızı çooooooooox öpürem. Dünen kilomu yazacağam demişdim. Boyum 155, kilom 85.:KK43:

Canım üzülme eminim 1 ay sonra 80 kgyu bile görürsün biraz azimle ve sonrada gelsin 79 ve daha aşağıları :KK68:
Önce inan sonrası zaten kesinlikle olacaktır Allahın izniyle :KK66:

Günaydın hatunlar kaza yaptığımızı söylemiştim arkadaşın araba perte çıkmış kaskosu var psrasini alacak ama artık yalnız gidip gelcem köye galiba çünkü arkadaş tekrar araba surmuye korkuyor görev yaptığı koyde kalacak sanırım ben diğer 2 erkek arkadasinda tayini Kayseri'ye geldi ben tek yalnız napicam yaa köy yolu buzsa hala nasıl kullanicam orda arabayi off birde ne güzel benzin parasini 4 e boluyorduk şimdi tek başıma vercem ayda 500 tl yi Allahım tayinim tez zamanda Kayseri'ye çıksın aminnn ; (

Rabbim gönlüne göre versin Gülşenciğim yaaa cidden maaşı yol parasına yatıracaksın yoksa o_O arada tüplü falan olsa daha az yakar ama işte oda yok şu anda :KK66:
Umarım tayinin çıkarda güzel olur ama Allah biliyor ya bir yandandan da o kuzulara acaba anında öğretmen gönderirlermi diye düşünmedim değil :KK64:

Qızlar ne olar bu sualıma cavab verin de. Men axı bacarmıram profil şekli qoymağı adı deyişmeyi.

Canım bak en üstlerde senin nikin yazıyor ya fareyle onun üzerine gelip tıklamadan beklet bir pencere açılacak oradan profil ayarlarına girebilirsin ve dilediğin gibi değişiklik yapabilirsin :KK66:

Çox sağol canım. Men bele şeyleri bacarmaram ki axşam yoldaşım ne qeder axtardı baxdı o da bacarmadı. Dedi burdakılardan soruşum.:110:Amma çox isteyirem bacarmağı.:110:

Umarım yardımcı olabilmişsimdir

Ayyyyy qızlar çox heyecanlıyam. Yoldaşım et maşını almağa gedib sevincle gözleyirem.İnşallah menim istediyimden alar.

İnşallah dilediğini almıştır :KK66: şimdiden güle güle kullan :KK68:

Bugünkü menüm :
Sabah
1 dilim fırında makarna
Ara
2 dilim portakal
Akşam

Canım bence güzel bir idda :KK48: en sevdiğin şeyi kayıp etmemek içinde olsa daha dikkatli olursun bence :KK66:
Menünde aslında güzel ama hem makarna hem patates aynı gün olmasaydı sanki daha iyi olurdu :KK66:

İyi aksamlar kizlar

Sanada iyi akşamlar canım :KK68:
Ya sakın kendini üzme sonuçta herkesin bebeği 3500 gr doğacak diye birşey yok sağlıklı olsun gerisi önemli değil :KK66:
Doktorlar zaten ilk günden +/- 10 gün diye hesaplar o yüzden takılma o geriden geliyor demelere yada kilosu az demelere :KK43: Allahın izniyle onu sağlıcakla kuçağına alda bak ondan sonra ne kadar çabuk toparlıyorsun sen onu sütünle :KK60: kendini üzdüğüne deymez canım :KK60:
Bol bol su içmeye çalış tabi yinede :KK66:

sabah
1 yumurta
Biraz peynir
1 dilim ekmek
3-4 zeytin

öğle
2 dilim Kıymalı pide
1 dilim peynirli pide
Yarım dilim ev keki

akşam
salata

1 saat yüzme

2 lt su

Bencede menün fena değil en azından öğlenki hamurları akşam salatayla telafi etmeye çalışmışsın :KK60:

sagokun kizlar
ben gecen sene martta 90 la basladim seruvenime doktor insulin direncin var kilo bermen lazim yada ilaca devam sen bilirsin dedi. Bende sağlık icin yapmayacagim bisey yok dedim basladim marttan temmuza kadar burda bi tooikle baya verdim. temmuz gibi 6. Takim la tanistigimda 84 filandim simdi 3 aydir 76 takildim bana iyi gelmeniz umuduyla araniza damladim. Alanya da yasiyom 6 uas ogkum 12 yas kizim var 38 yasindyim. Boylece yanismista olduk burdayim haberiniz olsun :KK19::KK19::KK36::KK36:
Çok memnun olduk canim baya vermişsin 5 erik ederim bende suan 74.5 tayim bende takıldım 3 haftadır 74 ten inemedim :KK43:
oyüzden bu hafta spora agarlik vericem:KK49: inş. Faydasını görürüm :KK49::KK76:

Aynen canım bizim kilolar yakın napcaz valla suan aklıma en düzgün olarak spor geliyor 1 saat bisiklete binicem artık her gün olcumlerimide yaptım 15 günlük spor kampina sokuyorum kendimi :KK49::KK76::KK73:
Başara biliriz biz istediğimiz kiloya gelebiliriz Azmedicez ve olucak inş. :KK68:
ilk önce o 69 kiloyu gorucez :KK71:

Back
X