Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı akşamlar canlarım:KK68:

Tatlım switimin bir itirazı yoksa biz seve seve seni misafir ederiz:KK19:
Yoğunluktan bakamadım o yüzden sana sorma gereği duydum tatlım sen 6. Takımda geçen cuma listedemiydin yoksa izinli üyemisin?eğer listedeysen bu hafta orada listede olman gerekiyor transfer diye not düşülebilmesi için,gerçi transfer de olmuyor senin durumun ama kurallar gereği öyle.ay bende şaşırdım bu durumu nasıl çözmeli acaba:KK75:

Allah ailesine sabır versin,mekanı cennet olsun rabbim kimseye taşıyamayacağı yük yüklemesin aminn..

Canım benim:KK51::KK42::KK42:

Tercüme edebilsem yani ne yediğini anlayabilsem iyimi kötümü yorum yapıcamda anlamadım:KK48::110::KK48:
Geceniz xeyir Ayşe xanım. 1). Qoğalı men de sizin dile tercüme ede bilmirem amma bir növü börek kimi bir şey amma börek deyil.2). Fındıq-(fındık)-badam-( badem)-püste- (yer fıstığı-hani baklavanızda kullanıyorsunuz ya yeşil olan). 3). Kahı-(marul)-pamidor-(domates)-turp ele sizde de turpdur-soğanı da anlamışsınızdır-zeytun yağı-(zeytin yağı)-alma sirkesi-(elma sirkesi). 1 dilim çörek-(1 dilim ekmek) 4). Xlebçı rus sözüdür diyetde rahatlıkla kullanıla bilen bir yiyecek.5). 1 eded katlet-(1 adet köfte)-kartof-(patates).

Geceniz xeyir Ayşe xanım. 1). Qoğalı men de sizin dile tercüme ede bilmirem amma bir növü börek kimi bir şey amma börek deyil.2). Fındıq-(fındık)-badam-( badem)-püste- (yer fıstığı-hani baklavanızda kullanıyorsunuz ya yeşil olan). 3). Kahı-(marul)-pamidor-(domates)-turp ele sizde de turpdur-soğanı da anlamışsınızdır-zeytun yağı-(zeytin yağı)-alma sirkesi-(elma sirkesi). 1 dilim çörek-(1 dilim ekmek) 4). Xlebçı rus sözüdür diyetde rahatlıkla kullanıla bilen bir yiyecek.5). 1 eded katlet-(1 adet köfte)-kartof-(patates).

Senin menü o zaman tahminimden de güzelmiş :KK66: Püste bizim Çam fıstığı dediğimiz yani

Çox sağol Banum maşallah günün olsun men seni görmemişem amma bilirem ki üreyi bele gözel olanın üzü de gözeldir üreyinin gözelliyi üzüne vurmuşdur. İnşallah hamımızın bextini gözel etsin. Ömrüm dediklerine mütleq emel edceyem. Yediklerimi bundan sonra sizin dilde yazacağam. Tebii başa düşdüklerimi. bir de ki şekil qoyduq da adı deyişmeyi bacarmadım. Yediklerimde sehvimi dediyinize çox sevindim neyi sehv etsem hemişe deyin.

Selamm kızlar:KK54: bugün alışveriş yaptm veeee 26 beden pantolon aldim:KK73: 28 beden denedim ve olmadi bu bol geldi demek cookk keyiff verici:KK39:

Süpersin canım yaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Darısı bizlerinde başına ... Aminnnnnnn

Çox sağol Banum maşallah günün olsun men seni görmemişem amma bilirem ki üreyi bele gözel olanın üzü de gözeldir üreyinin gözelliyi üzüne vurmuşdur. İnşallah hamımızın bextini gözel etsin. Ömrüm dediklerine mütleq emel edceyem. Yediklerimi bundan sonra sizin dilde yazacağam. Tebii başa düşdüklerimi. bir de ki şekil qoyduq da adı deyişmeyi bacarmadım. Yediklerimde sehvimi dediyinize çox sevindim neyi sehv etsem hemişe deyin.

Canım benim profilime girersen fotograf albümü var oradan resimlerimi görebilirsin :KK66:
Dilediğin gibi yaz yediklerini takıldığımız yerde zaten sana sorarız :KK66:

Kim ne kadar kilo verdi hanımlar?

Aramıza hoşgeldin :KK3:
Ben takımın en ağır topuyum :KK48: en yavaş kilo verenide benim ama sindire sindire gidiyor şükür :KK48:
6 ayda 12 kg ancak verdim ( spor yapmadan, pko ve insülin direnci olduğu halde :KK53: ama yarından itibaren bende spora başlıyorum :21::21::21: önceden hep çok az birşeyler yapıyordum ama artık düzenli olarak yapılacak o spor :KK66: )

Hayırlı akşamlar şekerlerim:KK68:
Komşumu da takıma dahil ettim:KK48:
Hepbirlikte zayıflıcaz inşallah :KK66:
Ispartakule benim komşum,yürüyüşleri beraber yapıyoruz diyetede beraber başlıyoruz yarın inşallah:KK39:
Sizden bol bol komşuma destek bekliyorum:KK19:

Ohhhh süper yapmışsın Ayşem valla :KK60:
Ne güzel tam Diyetkardeşliği oldu seninki :KK68:

Anaamm sporada başlıyorlar :mad: benimki kesinlikle kıvırma şansım kalmadı o zaman :KK48: havalar biraz düzelincede ( tabi o ara biraz daha vermiş olurum inşallah ) oturup kahvemizi içeriz :KK66: belki ıspartakulede bize katılır kim bilir :KK68:

Yordum seni canımcım uğraşmışsın tek tek yazmışsın:KK19:diyete uygun beslenmişsin çok güzel:KK68:
Yavrunu Allah bağışlasın anne kız pek güzelsiniz maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar:

Senin menü o zaman tahminimden de güzelmiş :KK66: Püste bizim Çam fıstığı dediğimiz yani
Banum sen bana tercüme edersin artık:KK66:
Selamm kızlar:KK54: bugün alışveriş yaptm veeee 26 beden pantolon aldim:KK73: 28 beden denedim ve olmadi bu bol geldi demek cookk keyiff verici:KK39:
Harikasın tatlım :nazar:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
Ben takımın en ağır topuyum :KK48: en yavaş kilo verenide benim ama sindire sindire gidiyor şükür :KK48:
6 ayda 12 kg ancak verdim ( spor yapmadan, pko ve insülin direnci olduğu halde :KK53: ama yarından itibaren bende spora başlıyorum :21::21::21: önceden hep çok az birşeyler yapıyordum ama artık düzenli olarak yapılacak o spor :KK66: )

Ohhhh süper yapmışsın Ayşem valla :KK60:
Ne güzel tam Diyetkardeşliği oldu seninki :KK68:

Anaamm sporada başlıyorlar :mad: benimki kesinlikle kıvırma şansım kalmadı o zaman :KK48: havalar biraz düzelincede ( tabi o ara biraz daha vermiş olurum inşallah ) oturup kahvemizi içeriz :KK66: belki ıspartakulede bize katılır kim bilir :KK68:
Ay evet benim de kıvırma şansım kalmadı:KK48:
Komşumu tanıtayım,3 çocuk annesi 33 yaşında aöf de öğrenci .bebişi bize müsade ettiği zamanlarda yürüyebiliyoruz:KK55:
Neşeli keyifli bir dosttur sizler gibi bi alışsında foruma görürsünüz zaten:KK28:
İnşallah canım ya havalar bi düzelsin azcık da kilolar gitsin içeriz şekersiz kahvelerimizi inşallah:)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:
Öğlende bir attım kendimi anneme daha yeni geldik sayılır :KK66:

Çok şükür güzel geçti günüm bugün hatta baya bir sohbet ettik Annem ve Kızkardeşimle :KK66:

Canım inşallah bütün kuzularımızın 2.ci yarı dönemide çok güzel geçerde güzel karnelerle sevindirirler bizide o yorgunluk bir anda yok olur :KK68:
Bizim bu sene 8.ci sınıf ya artık Liseye geçiş olacağı için ayrı bir telaş olucak :KK66: Şuana kadar puanı bizim civarda bir çok liseye tutuyor ama tabi biz biraz daha çoşkuyu verdik az daha çalışıp güzelce yükseltsin puanını belki o zaman çok daha güzel liseye deng gelir puanıda dilediği gibi okur :KK66:
Şimdi birde Londrayı görüp oraya hayran kalıp dönünce kesinlikle ileride yurtdışında yaşamak istiyorum diyince bende hemen yapıştırdım güzel okullardan mezun olursan, güzel bir meslek sahibi olursan dilediğini kesinlikle yaparsın ama Üniversite bitmeden yurtdışına dil eğitiminede olsa yollamam seni dedim :KK48: iyice gaza geldi ve bugün ödevi olmadığı halde ders tekrarı yapıyor şu anda :21::21::21::21::21:

Maşallah sende kuzunda çok güzelsiniz :KK68:
Rabbim bahtınıda güzel eder inşallah...Aminnnn
Hepimiz geçmişte kardeşlerimizle tartıştık ama dediğin gibi özellikle evlat sahibi olunca insan dahada bir duygusal yaklaşıyor ve ister istemez yumuşuyoruz :KK68:
Rabbim onlara sağlık versinde varsın arada mesafe olsun ( şükür benimki çok yakın ve haftada 1 - 2 görüşmeden duramıyoruz ki hergün telefonla görüşüyoruz :KK48: )

Canım daha ilk günden pes etme sakın süper gidiyorsun :KK60:
her hafta 1.5 değilde 1 kg ver yada atıyorum 700 gr gitsin ne var sonuçta spor yaparak çok daha ince görüneceksin :KK68: Benim büyük kız 15 tatilde bol bol yürüyünce baya yediği halde ( itiraf ediyor ne bulduysam yedim diye :KK48: ) inan gram almadan döndü tatilden üstelik ben kız zayıflamışsın dediğimde inanmayan cadı okulda 3 - 4 arkadaşı daha kız sen zayıfladınmı, kaç kilo verdin diye sorunca inanmış :KK68: inanılmaz mutlu oldu ve yarın kesinlikle bende senle spor yapacağım dedi ( bugün başı ağrıyor diye hiç ilişmedim ona )
Leslieyi hiç sevmediği halde eşlik edecekmiş bana :KK48: sesini kısıp senin sevdiğin müzikleri açarız diyince daha bir iştahla tamam dedi :KK48:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın valla selinim yaaa ( Victorya Secret meleğimmmm :KK68::KK68::KK68::KK68:)
Valla fıstık gibisin zaten bu enerjiyle çok çok daha güzel olacağına adım gibi eminim :KK15::KK15::KK15::KK15:

Canım sabah hariç menün çok güzel bence :KK60: o dankekide zaten çoktannnnnnnn yakmışsındır sen :KK15:

Canım başınız sağ olsun :KK61:
Rabbim Anasına, Babasına ve tüm ailenize sabırlar versin... Kimseyi evladıyla sınamasın.....Aminnnnnnnnnnnn
Mekanı cennet olsun inşallah ...Aminnnnnnnn

Elbisenede menünede bayıldımmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Sakın hedefini unutma ve inanıyorum o elbise sana olacakkkkkkkkk :KK60:

Canım Menünde bazı yerleri bende tam anlayamadım ama sanırım
Sabah; 1 fincan çay ( diğerini anlamadım )
ara; 1 avuç fındık ve badem yemişsin
Öğlen; Turplu, soğanlı salata ( elma sirkeli ) ve 1 dilim ekmek
ara; 2 adet ( xlebciyi çözemedim )
akşam; 1 adet patates diğerini yine çözemedim :oops:

genel olarak güzele benziyor eğer çözemediğim yerler karbonhidrat değilse :KK66: hatta şöylede bir öneride bulunayım sana diyette çok fazla patates tüketmiyoruz biz nişastası fazla diye :KK66: 1 tanede olsa patates yiyeceğine 3 - 4 yk bulgur pilavı ve yoğurt yersen haftada bir daha tok tutar ve daha az nişasta tüketmiş olursun :KK60:

Canım menün çok çok güzel :KK68:
Akşamda inşallah çok güzel vakit geçirirsin nasılsa yarın sporunu yaparsın sen :KK60:

Valla bende özledim eşimle baş başa birşeyler yapmaya ama bakalım büyük yeni geldi şimdi haftasonu biz çıkacağız siz ananenede kalın desem ilk haftadan birbirimizi yeriz :KK70::KK70::KK70: o yüzden az daha bekliyeyim nasılsa ayın 28inde doğum günüm ve şansa cumartesiye deng geliyor :KK48: artık o gece birşeyler yaparız bizde eşimle hem büyük cadıda kızamaz hatta onun sevmeyeceği bir plan yapayım ( o öyle bilsin ki aklı bizde kalmasın ) yoksa sinema faan dersem kendi her zaman gider ama peşimize takılmak ister :KK48:

Canım kuzuyu Annene emanet edebilirsen bir geceliğine kendiniz için baş başa bir program yap :KK68:
İlle dışarda yemek yemek şart değil :KK66:
Güzel bir yemek hazırla, sofrayı süsle hatta mum bile ekle :KK66: kısık sesle romantik bir müzik koy :KK68:
En güzel kıyafetini giy ( fazlada kapalı olmasın :KK70: ) ve çok güzel makyajını yap :KK66: Kuaföre para harçamaya gerek yok ( şu sünger halkalardan alıp kendin sımsıkı bir balerin topuz bile yapabilirsin kendine ve çokda asil durur )
Kırmızı ruj olmazsa olmaz tabiki :KK68:

Tabi bu hazırlıkları yaparken eşini bir şekilde dışarı postalaman lazım :KK48: atıyorum gündüz kadın arkadaşlarım çaya gelicek de eğer çalışmıyorsa ( o zaman nasılsa kadınlar evde dolu diye uzak durur :KK48: )

Birlikte baş başa sakince bir yemek yiyin sonrada oturup netten güzel Romantik bir film izleyin :KK68: eşinin iyice dibine otur ve baş başa olmanın tadını çıkar :KK66: sonuçta kuzun daha ufak ve her daim bir arada olduğunuzda ilgi onun üzerine oluyordur her ikinizden tarafa :KK66: bir gece kendinize ayırın :KK66:

Ertesi günde eşine şöyle güzel bir kahvaltı hazırlayıp yatağınıza götür :KK68: birlikte eğlenceli bir hale getirin kahvaltıyı sonrada gidip kızını annenden alırsınız ve ailesine isterse oradan oraya geçersiniz olur biter :KK60:
Yaktımm inş. :KK49: 90 dk eliptik bisiklet var :KK49::KK76:

Hayirli akşamlar kızlar inşallah herkez iyidir, :KK19:bagnucum gozun aydin kizin gelmis, :KK15:
kızlar sizi takip ediyorum ama yazmaya pek zaman olmuyor benim yumurcak beni çok yoruyor canı sağolsun :KK68:
Bugün uyandiktan yarım saat sonra boynum tutuldu başımı cevirirken ağrıyor, viks surdum baska bir tavsiyeniz var mi nasil geçer bu ağrı kizlar, :KK43: eşim biraz masaj yapti simdi daha iyiyim ama yine agri var:KK35: inşallah yarina duzelir

Bugunki menum:KK72:
sabah
iki kasik patatesli yumurta, zeytin, peynir, bir bardak ihlamur
oglen
3 adet küçük balik kofte, bir badak çay
aksam bir küçük tabak makarna, yarim kase yogurt
bir kase light puding

regl oldum tatlilara çikolatalara saldirmamak icin zor tutuyorum kendimi bu yuzden az sekerli light puding aldi , tatli ihtiyacimi boyle karşılıyorum:KK19:

Hayirli akşamlar kızlar inşallah herkez iyidir, :KK19:bagnucum gozun aydin kizin gelmis, :KK15:
kızlar sizi takip ediyorum ama yazmaya pek zaman olmuyor benim yumurcak beni çok yoruyor canı sağolsun :KK68:
Bugün uyandiktan yarım saat sonra boynum tutuldu başımı cevirirken ağrıyor, viks surdum baska bir tavsiyeniz var mi nasil geçer bu ağrı kizlar, :KK43: eşim biraz masaj yapti simdi daha iyiyim ama yine agri var:KK35: inşallah yarina duzelir

Bugunki menum:KK72:
sabak iki kasik patatesli yumurta, zeytin, peynir, bir bardak ihlamur
oglen
3 adet küçük balik kofte, bir badak çay
aksam bir küçük tabak makarna, yarim kase yogurt
bir kase light puding

regl oldum tatlilara çikolatalara saldirmamak icin zor tutuyorum kendimi bu yuzden az sekerli light puding aldi , tatli ihtiyacimi boyle karşılıyorum:KK19:

SAğ olasın canım evet sağ sağlim döndü şükür ( hala kendine gelemedi ama neyse :KK48: )
Sanada çok geçmiş olsun inşallah yarına birşeyciğin kalmaz :KK15:

Ooo süpersin tatlım darısı bizim başımıza inş. :KK49:
Menun gayet güzel canım emin çok güzel sonuçlar alacaksın :KK19:
Kim ne kadar kilo verdi hanımlar?
Hoş geldin tatlım ben 88 kilodan 74.5 kiloya indim hedef 60 :KK76:

Ay evet benim de kıvırma şansım kalmadı:KK48:
Komşumu tanıtayım,3 çocuk annesi 33 yaşında aöf de öğrenci .bebişi bize müsade ettiği zamanlarda yürüyebiliyoruz:KK55:
Neşeli keyifli bir dosttur sizler gibi bi alışsında foruma görürsünüz zaten:KK28:
İnşallah canım ya havalar bi düzelsin azcık da kilolar gitsin içeriz şekersiz kahvelerimizi inşallah:)
Hoş gelmiş komşu aramıza :KK36: güzel paylaşımlar bekliyoruz inş. :KK76:

Back
X