Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Qızlar işe düşmüşem e. Cuppulumu bir zülmnen yatırtmışam işim gücüm tökülüb qalır men hele oturmuşam Aşkın bedeline baxıram.:KK17::KK17::KK17: Bir defe ilişmişem qopa bilmirem. Bezen deyirem herden qaynana adamın başının üstünde olsa yaxşı olar.:KK28::KK28::KK28: Göresen menim işlerimi Sedef gelib görecek:KK48::KK48::KK48:

Qızlar işe düşmüşem e. Cuppulumu bir zülmnen yatırtmışam işim gücüm tökülüb qalır men hele oturmuşam Aşkın bedeline baxıram.:KK17::KK17::KK17: Bir defe ilişmişem qopa bilmirem. Bezen deyirem herden qaynana adamın başının üstünde olsa yaxşı olar.:KK28::KK28::KK28: Göresen menim işlerimi Sedef gelib görecek:KK48::KK48::KK48:
Yalnız değilsin canım bende sabah beri öylece oturuyorm amaçsız:KK48:':KK48:

demek işlerini sedef gelip görecek. :KK68::KK68: çok tatlısın maşallah :KK37:

Qızlar bu gün 2 gündür menim de bedenimi gah isti basır gah da soyuq. Menstruasiyama az qalıb göresen ondan olar.

Günün ilk menüsü Gülşen den gelsin

sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
domates salatalık

ara
Türk Kahvesi

öğle
1 portakal
1 elma

akşam
2 dilim ekmek arası tavuk durum

ara
yoğurt 4 kaşık yiyeceğim

toplam 950 kalori yuppiiiiii yuuupppi

30 dk Leslie
25 dk jilian

2 lt su
Hariksın ömrüm yola devam.

[QUOçok "mmiratayev, post: 39354203, member: 653773"]Hariksın ömrüm yola devam.
Sen cok güzel konuşuyorsun yaa bü arada doğumda mi kilo aldın evlendiginde kaç kiloydun[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım.:KK15::KK15: Men evvelceden de kiloluydum 64 kq-dım yeni evlendiyimde amma sonra 98-e çıktım.Çox iyne-derman yazıldı mene. Bir defe 3.5 aylıq bir düşük yaşadım gücle bunu atlattım derken 2-ci bir düşük daha yaşadım 5 aylıq. Belelikle yaşadığım üzüntü stress vurdurduğum iyneler içdiyim dermanlar meni bu hala getirdi.Birteher 85-e yenmeyi başardım. Bundan sonrası Allah kerimdir. Amma niyyetim 55-e enmektir ilk hedefim 70-dir.

Menüm:
Seher: 2 dilim ekmek
1 yk bal
2 yk kesmik
1 b çay
Ara: yeşil çay.
Nahar: 3 adet köfte
bol marul zeytin yağlı-limonlu
Ara: çay 1 adet hurma
Axşam: 3 adet xlebçı
yeşil çay
1 lt su.
Canlarım menim kesmiyi tercüme ede bilmirem amma dietde rahatlıqla yeyile biler. Xlebçı-yı da tercüme ede bilmirem amma taxıldan hazırlanır yağsız- duzsuz bir şeydir dietikdir bedeni temizleyir. O da dietde rahatlıqla yeyile bilen bir şeydir.

Menüm:
Seher: 2 dilim ekmek
1 yk bal
2 yk kesmik
1 b çay
Ara: yeşil çay.
Nahar: 3 adet köfte
bol marul zeytin yağlı-limonlu
Ara: çay 1 adet hurma
Axşam: 3 adet xlebçı
yeşil çay
1 lt su.
Canlarım menim kesmiyi tercüme ede bilmirem amma dietde rahatlıqla yeyile biler. Xlebçı-yı da tercüme ede bilmirem amma taxıldan hazırlanır yağsız- duzsuz bir şeydir dietikdir bedeni temizleyir. O da dietde rahatlıqla yeyile bilen bir şeydir.

Menün çok güzel tatlmnm :KK60: afiyet olsun boll eksi olsun:KK39:

Back
X