- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrr 

Akşam yemeğimi yedim ve kendimi buraya attım
Bugün geç uyandığım için bütün gün sersem gibiydim ama şükür şu anda daha iyiyim
Bu gece biraz daha erken yatıp kendime geleceğim inşallah

Kız bende izliyorum sabahları aşkın bedelini
o saatte genelde birşey olmayınca dur diyorum bir bakayım Gülnara ne yapmış 

bayılıyorum oradaki bazı karakterlere 
CAnım bir kaç kilo fazla çıktın diye ayrılmıyorsundur inşallah
Hani başka yoğunluğun olur anlarım ama ne olur bizi uzun süre habersiz bırakma sonuçta biliyorsun sürüden ayrılanı kurt kapıyor maalesef
Ya aslında içimden geleni sorarsan gitme derim bende
birlikte çok güzel kilolar verebiliriz sonuçta hepimiz ara ara artılar görüyoruz
bak ben mesela kaç hafta oldu hala 110un altına düşemedim ama inatla devam edeceğim
elbet daha aşağıları göreceğimi biliyorum 

süpersin canım yaaaa cidden 
Yeminle bukadar ben yapsaydım her gün şimdiye kadar çok çok güzel zayıflamıştım ama aptal kafam popişi bir türlü kaldırmıyor
ama yarın spor yarışı başlıyor ve kıvırma şansım sıfır
bende victorya secret meleği olacağım banane 

Rabbim bir daha hiç üzüntü yaşatmasın sana canım
Gerçekten zor bir süreç geçirmişsin ama şükür güzel Allahım sana mucizesini yollamış ve oğlunu kuçağına alabilmişsin
Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...Aminnnnnnnnnn
Bu arada eminim sende kesinlikle çok güzel kilolar verebileceksin
Tekrar aramıza hoşgeldin canım
Hadi bakalım bu hafta adaptasyon süreci olsun ama önümüzdeki hafte yine listeyede dahil olursun güzel sonuçlarla
Canım seninde menün çok çok güzel
Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhhh

Akşam yemeğimi yedim ve kendimi buraya attım

Bugün geç uyandığım için bütün gün sersem gibiydim ama şükür şu anda daha iyiyim

Bu gece biraz daha erken yatıp kendime geleceğim inşallah

Qızlar işe düşmüşem e. Cuppulumu bir zülmnen yatırtmışam işim gücüm tökülüb qalır men hele oturmuşam Aşkın bedeline baxıram.Bir defe ilişmişem qopa bilmirem. Bezen deyirem herden qaynana adamın başının üstünde olsa yaxşı olar.
Göresen menim işlerimi Sedef gelib görecek
![]()

Kızlar ben süresiz izne ayrılıyorum.
Umarım dönüşüm muhteşem olur
CAnım bir kaç kilo fazla çıktın diye ayrılmıyorsundur inşallah

Hani başka yoğunluğun olur anlarım ama ne olur bizi uzun süre habersiz bırakma sonuçta biliyorsun sürüden ayrılanı kurt kapıyor maalesef

Ya aslında içimden geleni sorarsan gitme derim bende

Slm fıstıklaaaarrr bugünkü sporumu yazim
Leslie 1 mil 15 dk
P90x 30 dk
155 squat
50 mekik
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma![]()

Yeminle bukadar ben yapsaydım her gün şimdiye kadar çok çok güzel zayıflamıştım ama aptal kafam popişi bir türlü kaldırmıyor

Teşekkür ederim canım.Men evvelceden de kiloluydum 64 kq-dım yeni evlendiyimde amma sonra 98-e çıktım.Çox iyne-derman yazıldı mene. Bir defe 3.5 aylıq bir düşük yaşadım gücle bunu atlattım derken 2-ci bir düşük daha yaşadım 5 aylıq. Belelikle yaşadığım üzüntü stress vurdurduğum iyneler içdiyim dermanlar meni bu hala getirdi.Birteher 85-e yenmeyi başardım. Bundan sonrası Allah kerimdir. Amma niyyetim 55-e enmektir ilk hedefim 70-dir.
Rabbim bir daha hiç üzüntü yaşatmasın sana canım

Gerçekten zor bir süreç geçirmişsin ama şükür güzel Allahım sana mucizesini yollamış ve oğlunu kuçağına alabilmişsin

Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...Aminnnnnnnnnn
Bu arada eminim sende kesinlikle çok güzel kilolar verebileceksin

Ben geldimmmm
tatil bitti,evimdeyim artık ama tatilde fena salmışım...
Bu hafta listeye dahil olmayayım ama haftaya girerim mutlaka...
Henüz diyet moduna giremedim ama çabalıyorum tekrae moda girmek için...
Tekrar aramıza hoşgeldin canım

Hadi bakalım bu hafta adaptasyon süreci olsun ama önümüzdeki hafte yine listeyede dahil olursun güzel sonuçlarla

Menüm:
Seher: 2 dilim ekmek
1 yk bal
2 yk kesmik
1 b çay
Ara: yeşil çay.
Nahar: 3 adet köfte
bol marul zeytin yağlı-limonlu
Ara: çay 1 adet hurma
Axşam: 3 adet xlebçı
yeşil çay
1 lt su.
Canlarım menim kesmiyi tercüme ede bilmirem amma dietde rahatlıqla yeyile biler. Xlebçı-yı da tercüme ede bilmirem amma taxıldan hazırlanır yağsız- duzsuz bir şeydir dietikdir bedeni temizleyir. O da dietde rahatlıqla yeyile bilen bir şeydir.
Canım seninde menün çok çok güzel