Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Akşam yemeğimi yedim ve kendimi buraya attım :KK48:
Bugün geç uyandığım için bütün gün sersem gibiydim ama şükür şu anda daha iyiyim :KK68:
Bu gece biraz daha erken yatıp kendime geleceğim inşallah :KK66:

Qızlar işe düşmüşem e. Cuppulumu bir zülmnen yatırtmışam işim gücüm tökülüb qalır men hele oturmuşam Aşkın bedeline baxıram.:KK17::KK17::KK17: Bir defe ilişmişem qopa bilmirem. Bezen deyirem herden qaynana adamın başının üstünde olsa yaxşı olar.:KK28::KK28::KK28: Göresen menim işlerimi Sedef gelib görecek:KK48::KK48::KK48:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Kız bende izliyorum sabahları aşkın bedelini :KK48: o saatte genelde birşey olmayınca dur diyorum bir bakayım Gülnara ne yapmış :KK70::KK70::KK70::KK70: bayılıyorum oradaki bazı karakterlere :KK48:

Kızlar ben süresiz izne ayrılıyorum.
Umarım dönüşüm muhteşem olur

CAnım bir kaç kilo fazla çıktın diye ayrılmıyorsundur inşallah :KK20:
Hani başka yoğunluğun olur anlarım ama ne olur bizi uzun süre habersiz bırakma sonuçta biliyorsun sürüden ayrılanı kurt kapıyor maalesef :KK53:
Ya aslında içimden geleni sorarsan gitme derim bende :KK12: birlikte çok güzel kilolar verebiliriz sonuçta hepimiz ara ara artılar görüyoruz :KK66: bak ben mesela kaç hafta oldu hala 110un altına düşemedim ama inatla devam edeceğim :KK66: elbet daha aşağıları göreceğimi biliyorum :KK68:

Slm fıstıklaaaarrr bugünkü sporumu yazim

Leslie 1 mil 15 dk
P90x 30 dk
155 squat
50 mekik
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma:KK55:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: süpersin canım yaaaa cidden :KK66:
Yeminle bukadar ben yapsaydım her gün şimdiye kadar çok çok güzel zayıflamıştım ama aptal kafam popişi bir türlü kaldırmıyor :KK67: ama yarın spor yarışı başlıyor ve kıvırma şansım sıfır :KK36: bende victorya secret meleği olacağım banane :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Teşekkür ederim canım.:KK15::KK15: Men evvelceden de kiloluydum 64 kq-dım yeni evlendiyimde amma sonra 98-e çıktım.Çox iyne-derman yazıldı mene. Bir defe 3.5 aylıq bir düşük yaşadım gücle bunu atlattım derken 2-ci bir düşük daha yaşadım 5 aylıq. Belelikle yaşadığım üzüntü stress vurdurduğum iyneler içdiyim dermanlar meni bu hala getirdi.Birteher 85-e yenmeyi başardım. Bundan sonrası Allah kerimdir. Amma niyyetim 55-e enmektir ilk hedefim 70-dir.

Rabbim bir daha hiç üzüntü yaşatmasın sana canım :KK36:
Gerçekten zor bir süreç geçirmişsin ama şükür güzel Allahım sana mucizesini yollamış ve oğlunu kuçağına alabilmişsin :KK68:
Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...Aminnnnnnnnnn

Bu arada eminim sende kesinlikle çok güzel kilolar verebileceksin :KK60:

Ben geldimmmm
tatil bitti,evimdeyim artık ama tatilde fena salmışım...
Bu hafta listeye dahil olmayayım ama haftaya girerim mutlaka...
Henüz diyet moduna giremedim ama çabalıyorum tekrae moda girmek için...

Tekrar aramıza hoşgeldin canım :KK3:
Hadi bakalım bu hafta adaptasyon süreci olsun ama önümüzdeki hafte yine listeyede dahil olursun güzel sonuçlarla :KK66:

Menüm:
Seher: 2 dilim ekmek
1 yk bal
2 yk kesmik
1 b çay
Ara: yeşil çay.
Nahar: 3 adet köfte
bol marul zeytin yağlı-limonlu
Ara: çay 1 adet hurma
Axşam: 3 adet xlebçı
yeşil çay
1 lt su.
Canlarım menim kesmiyi tercüme ede bilmirem amma dietde rahatlıqla yeyile biler. Xlebçı-yı da tercüme ede bilmirem amma taxıldan hazırlanır yağsız- duzsuz bir şeydir dietikdir bedeni temizleyir. O da dietde rahatlıqla yeyile bilen bir şeydir.

Canım seninde menün çok çok güzel :KK68:Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhhh

Bugün geç uyandığım için bütün gün sersem gibiydim ama şükür şu anda daha iyiyim :KK68:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Kız bende izliyorum sabahları aşkın bedelini :KK48: o saatte genelde birşey olmayınca dur diyorum bir bakayım Gülnara ne yapmış :KK70::KK70::KK70::KK70: bayılıyorum oradaki bazı karakterlere :KK48:

Hani başka yoğunluğun olur anlarım ama ne olur bizi uzun süre habersiz bırakma sonuçta biliyorsun sürüden ayrılanı kurt kapıyor maalesef :KK53:
Ya aslında içimden geleni sorarsan gitme derim bende :KK12: birlikte çok güzel kilolar verebiliriz sonuçta hepimiz ara ara artılar görüyoruz :KK66: bak ben mesela kaç hafta oldu hala 110un altına düşemedim ama inatla devam edeceğim :KK66: elbet daha aşağıları göreceğimi biliyorum :KK68:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: süpersin canım yaaaa cidden :KK66:
Yeminle bukadar ben yapsaydım her gün şimdiye kadar çok çok güzel zayıflamıştım ama aptal kafam popişi bir türlü kaldırmıyor :KK67: ama yarın spor yarışı başlıyor ve kıvırma şansım sıfır :KK36: bende victorya secret meleği olacağım banane :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Gerçekten zor bir süreç geçirmişsin ama şükür güzel Allahım sana mucizesini yollamış ve oğlunu kuçağına alabilmişsin :KK68:

Hadi bakalım bu hafta adaptasyon süreci olsun ama önümüzdeki hafte yine listeyede dahil olursun güzel sonuçlarla :KK66:

Canım seninde menün çok çok güzel :KK68:Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhhh

Banucummm canimm naslsin bebeğim:KK15: sen zaten meleksinnn:KK68: vee bu azim sende oldugu sürece beni sollarsin evelallah:KK68: hiii spor konusuna katiliyorum tatlm sporsuz olmuyor bide öyle bisey ki spor yaptkca yapasin yapmadkcada kolunu kipirdatasin gelmiyo :KK73: sen zayfla birlikte fitt kızlar dernegi kuracağiz daha :KK73:

Banucummm canimm naslsin bebeğim:KK15: sen zaten meleksinnn:KK68: vee bu azim sende oldugu sürece beni sollarsin evelallah:KK68: hiii spor konusuna katiliyorum tatlm sporsuz olmuyor bide öyle bisey ki spor yaptkca yapasin yapmadkcada kolunu kipirdatasin gelmiyo :KK73: sen zayfla birlikte fitt kızlar dernegi kuracağiz daha :KK73:

İnşallah canımmmmm inşallah o günleride göreceğiz :KK68:

Çox doğru deyirsen şekerim. Men de bir vaxt idman edirdim ve inan ki gece yerime girmemişden qabaq hemişe fikirleşirdim ki kaş ki sabah tez açılsın durum idman edim. Amma belimde hemişe dehşetli ağrılar olurdu. Sonra belimde yırtıq olduğunu öyrendim körpem dünyaya göz açmamışdan qabaq zaten indi de emeliyyat yeri ağrıyır daha idman ede bilmirem.

Monim ve takim arkadaslarim aksam menumu sabote ettim utaniyirum ama yazmak zorundayim cezami kesin yapicam soz
sabah kalkinca 2 brd su ve maydonuzlu karalahanali suyum
kahvaltim az yumurta 1 muz
12.00 de 1 kivi 1 kefir ve 6 mercimek kofte
ve
aksam rezaketim
18.00 de 1 kas y.mercimek yemwgi yogurt ve yarim kiymali pide 4 kasik pastirmali makarna
cezami hakettim
spor 1 saat kardiyo lesli plates karmaspor
100 ip atlama cezasi

Monim ve takim arkadaslarim aksam menumu sabote ettim utaniyirum ama yazmak zorundayim cezami kesin yapicam soz
ve
aksam rezaketim
18.00 de 1 kas y.mercimek yemwgi yogurt ve yarim kiymali pide 4 kasik pastirmali makarna
cezami hakettim
100 ip atlama cezasi

Canım sen kendi cezanı kendin vermişsin zaten :KK66: eminim yarın dengelersin yediklerini :KK68:
Üstelik erken yemişsin eminim yatana kadar fazlasını eritirsin sen :KK60:

Canim ayrilma bence en azından bir süre ayril
Ben geldimmmm
Hosgeldin canim:KK19:
Menüm:
Seher: 2 dilim ekmek
1 yk bal
2 yk kesmik
1 b çay
Ara: yeşil çay.
Nahar: 3 adet köfte
bol marul zeytin yağlı-limonlu
Ara: çay 1 adet hurma
Axşam: 3 adet xlebçı
yeşil çay
1 lt su.
Canlarım menim kesmiyi tercüme ede bilmirem amma dietde rahatlıqla yeyile biler. Xlebçı-yı da tercüme ede bilmirem amma taxıldan hazırlanır yağsız- duzsuz bir şeydir dietikdir bedeni temizleyir. O da dietde rahatlıqla yeyile bilen bir şeydir.
Menun cok guzel afiyet olsun canim:KK15:
Slm fıstıklaaaarrr bugünkü sporumu yazim

Leslie 1 mil 15 dk
P90x 30 dk
155 squat
50 mekik
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma:KK55:
Basarilar canim
ve
aksam rezaketim
cezami hakettim
100 ip atlama cezasi
Eminim spor yaparak eritmisindir yarin daha dikkatli olursun canim uzulme:KK15:

Canım sen kendi cezanı kendin vermişsin zaten :KK66: eminim yarın dengelersin yediklerini :KK68:
Üstelik erken yemişsin eminim yatana kadar fazlasını eritirsin sen :KK60:

Hosgeldin canim:KK19:

Menun cok guzel afiyet olsun canim:KK15:

Basarilar canim

Eminim spor yaparak eritmisindir yarin daha dikkatli olursun canim uzulme:KK15:
tesekkur ederim cezam yeterli yani oylemi
bu karbonhidrat bombasi nasi gider cok emin degilim ama evet yarin elimden geleni yapicim soz

Bu arada kızlar şimdi eşime mesaj geldi yarın sabah 8den akşam 6ya kadar bizim mahallede elektrik kesintisi olacakmış o_O gelmeye çalışırım ceptende olsa ama tabi şarjımında akşama kadar yetmesi lazım o yüzden arada ancak bakabilirim çünkü benim ev telefonuda telsiz olduğu için oda çalışmayacak ve acil bir durum olursa kimseyi arayamam şarjım olmazsa o_O

Sinir oldum ama büyük bir çalışma varmış sanırım o yüzden okadar uzun bir kesinti olacak :KK57:

Herkeze hayırlı akşamlar
bugunki menum
sabah
Kucuk bir lavas pide, zeytin, ucgen peynir, bir bardak şekersiz çay
oglen
kucuk bir tabak patates kavusmasi, bir bardak ayran
Aksam
bir sucuklu tost, bir bardak çay
Toplam 700 kcal

Banum-Banum gözel Banum şeker Banum. Kız sen benim meleğimmisin. Men senden çox böyük enerji alıram canım arkadaşım. Çox gözel teselli edirsen insanı. Teşekkürler qanadsız melek bütün yazdıqlarına göre. :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Bu arada kızlar şimdi eşime mesaj geldi yarın sabah 8den akşam 6ya kadar bizim mahallede elektrik kesintisi olacakmış o_O gelmeye çalışırım ceptende olsa ama tabi şarjımında akşama kadar yetmesi lazım o yüzden arada ancak bakabilirim çünkü benim ev telefonuda telsiz olduğu için oda çalışmayacak ve acil bir durum olursa kimseyi arayamam şarjım olmazsa o_O

Sinir oldum ama büyük bir çalışma varmış sanırım o yüzden okadar uzun bir kesinti olacak :KK57:
Üzülme canım 1 gün sadece zaten axşam yanacaqmış o zaman yene yazarsan ürek sözlerini. Senin sabahlaşmandan ötrü de darıxacağam.

Sen cok güzel konuşuyorsun yaa bü arada doğumda mi kilo aldın evlendiginde kaç kiloydun
Teşekkür ederim canım.:KK15::KK15: Men evvelcedeçoke kiloluydum 64 kq-dım yeni evlendiyimde amma sonra 98-e çıktım.Çox iyne-derman yazıldı mene. Bir defe 3.5 aylıq bir düşük yaşadım gücle bunu atlattım derken 2-ci bir düşük daha yaşadım 5 aylıq. Belelikle yaşadığım üzüntü stress vurdurduğum iyneler içdiyim dermanlar meni bu hala getirdi.Bbebeğin 85-e yenmeyi başardım. Bundan sonrası Allah kerimdir. Amma niyyetim 55-e enmektir ilk hedefim 70-dir.[/QUOTE]
yasadiklarin uzucu ama cok sukur simdi saglikli bir bebegin var bende evlendigimde ilk bebegimi kaybettim cunku bebek sag tüpte takılmıs ve mecburen bebegi ve tüpü aldilar o zaman cok uzuldum bebegim bir daha olmazsa diye ama 3 ay sonra sol tüpten hamile kaldım doğumdan sonra büyük depresyon yaşadım ve psikiyatrik ilaçlar kullandım ilaçlar beni 75 kilo yaptı maalesef ama üzülmüyorum artık cünkü cok mutluyum

TuRuNCözlemst: 39356252 .!.:
Ben geldimmmm
Bende diyorum ozlem nerde diye
dönmene sevindim canım tartıldın mı kaçcikiyorsun

Selam güzellikler napıyosunuz? Dünkü ve bugünkü menülerimi paylaşıcam

Dünkü
Sabah: aç karna su 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir az zeytin ve tahinpekmz çay
Ara: az şekerli neskafe 3 konya şekeri
Öğlen: 1 karışık tost ayran
Ara: önceki günden kalan profiterolümü bitirdim
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon fırında tavuk patates
Ara: az şekerli türk kahvesi
Bol su ve 30 dk spor

Bugünkü menüm

Sabah: aç karna su 1,5 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça 1 kk peynir biraz zeytin tahinpkmz ve çay
Öğlen: 1 kase mercimek çırbası ve 1 dilim tb dan peynirli tost
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 kase mercimek çorbası 1 kase pırasa
Ara: az şekerli türk kahvesi
Bol su

Teşekkür ederim canım.:KK15::KK15: Men evvelcedeçoke kiloluydum 64 kq-dım yeni evlendiyimde amma sonra 98-e çıktım.Çox iyne-derman yazıldı mene. Bir defe 3.5 aylıq bir düşük yaşadım gücle bunu atlattım derken 2-ci bir düşük daha yaşadım 5 aylıq. Belelikle yaşadığım üzüntü stress vurdurduğum iyneler içdiyim dermanlar meni bu hala getirdi.Bbebeğin 85-e yenmeyi başardım. Bundan sonrası Allah kerimdir. Amma niyyetim 55-e enmektir ilk hedefim 70-dir.
yasadiklarin uzucu ama cok sukur simdi saglikli bir bebegin var bende evlendigimde ilk bebegimi kaybettim cunku bebek sag tüpte takılmıs ve mecburen bebegi ve tüpü aldilar o zaman cok uzuldum bebegim bir daha olmazsa diye ama 3 ay sonra sol tüpten hamile kaldım doğumdan sonra büyük depresyon yaşadım ve psikiyatrik ilaçlar kullandım ilaçlar beni 75 kilo yaptı maalesef ama üzülmüyorum artık cünkü cok mutluyum[/QUOTE]
Siz hepiniz meleksiniz ya canlarım benim. Çox teşekkür ederim ömrüm . Çox şükür Yaradanım senin de payını(kızını). vermiş. Senin hikayeni ben okumuşdum o zamanlar hen üz buranın üzvü(üyesi) diyildim. İnanıyormusun çok üzülmüştüm ve ağlamıştım. Banum yine hızır qibi yetişib seni teselli etmişdi. Amma min şükür bunların hepsi geride kaldı. Hele bundan cox mutlu olacaksın inşallah.

Back
X