Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mervecim ömrüm mene söz düşermi bilmirem amma men yene de yazım. Ayrılma canım ayrılsan daha da kilo alarsan heç olmasa arıqlamasan(zayıflamasan) da kökelmirsen(kilo almırsan) de. Baskül terezi demekdir her halda. Eger düşündüyüm düzdürse terezidirse ömrüm yeqin sen tez-tez çıxırsan tereziye. Açığı men terezilere çox da inanmıram men arıqladığımı(zayıfladığımı hiss etdiyim halda terezide kilom eyni çıxır deyişmir. Bir şeyi etiraf edim yoldaşım (eşim yani) pepsi almışdı normalda men onu aman bir bardaktan bir şey olmaz deyib içerdim.Ben bir sure izne ayrılmak istiyorumhergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim
![]()
Aynen canim az yeyip hergun spor tapmama ragmen bende ayniyim suan sma ayrilmak cozum degil bir iki hafta rejim psikolojisinden uzaklas ama burda kal derim[/QUOTE][QUOTEcanım steyiyip hergün 3936yapmama rağmen 60513aynısı bir sure izne ayrılmak istiyorumhergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim
![]()
Teşekkür ederimMervecim ömrüm mene söz düşermi bilmirem amma men yene de yazım. Ayrılma canım ayrılsan daha da kilo alarsan heç olmasa arıqlamasan(zayıflamasan) da kökelmirsen(kilo almırsan) de. Baskül terezi demekdir her halda. Eger düşündüyüm düzdürse terezidirse ömrüm yeqin sen tez-tez çıxırsan tereziye. Açığı men terezilere çox da inanmıram men arıqladığımı(zayıfladığımı hiss etdiyim halda terezide kilom eyni çıxır deyişmir. Bir şeyi etiraf edim yoldaşım (eşim yani) pepsi almışdı normalda men onu aman bir bardaktan bir şey olmaz deyib içerdim.Bura geldikden sonra her şey deyişdi evde yene pepsi vardı o pepsiden bir qurtum bele içmedim qrup arkadaşlarıma ne cavab vererem deye. Burda olanda sanki seni görürler deye çekinirsen artıq bir şeyi yeyib-içmeye. Men ayrılma deyirem üreyim.
İnşallah bu kilolardan hamımız bir yerde qurtulacağıq.
![]()
Yapamıyorum canım sürekli eksideyim 108 oldum cuma hangi yüzle bildirim yapıcamNereyeeee kankiiiii![]()
Yapamıyorum canım sürekli eksideyim 108 oldum cuma hangi yüzle bildirim yapıcam
Ben bir sure izne ayrılmak istiyorumhergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim
![]()
Sana günaydın tatlışşşşşşşşşşGünaydıııııınnn tatlışlaaaaarr![]()
Qızlar men bezen yazdığımı soru olarak yazıram. Meselen bu yazdığımı soru olarak yazmışdım. benim küçük 3 gün sonra 1.4 ayını tamamlayacak. Gece uyumadan önce hala hipp yiyor. Acaba hipini kesiyimmi devam ediyyimi bilemedim. Sizce ne yapayım.Qızlar menim balaca 3 gün sonra 1.4 ayını tamamlayacaq. Gece yatmamışdan qabaq hele de hipp yeyir onu kesimmi davam edimmi bilmirem sizce ne edim.
Qızlar men bezen yazdığımı soru olarak yazıram. Meselen bu yazdığımı soru olarak yazmışdım. benim küçük 3 gün sonra 1.4 ayını tamamlayacak. Gece uyumadan önce hala hipp yiyor. Acaba hipini kesiyimmi devam ediyyimi bilemedim. Sizce ne yapayım.
Hipp simes yani. Hani annenin sütü olmayanda doktor tavsiye ediyor ya süt yerine.Hipp nedir canm![]()
Hipp simes yani. Hani annenin sütü olmayanda doktor tavsiye ediyor ya süt yerine.
Gunaydin kizlar aklim hep burada ama girmeye firsatim vaktim olmuyor doğuma 8 hafta var ama ben şimdiden agirlastim hareketlerin çok fazla kisitlandi kilo da almadim ama anlamıyorum niye boyle oluyor geceleri agridan uyuyamiyorum sağa sola dönmekten maşallah bebiste çok hareketli rahat durmuyor içerde bu 8 haftayi nasip geciricem bilmiyorum![]()
Gunaydin kizlar aklim hep burada ama girmeye firsatim vaktim olmuyor doğuma 8 hafta var ama ben şimdiden agirlastim hareketlerin çok fazla kisitlandi kilo da almadim ama anlamıyorum niye boyle oluyor geceleri agridan uyuyamiyorum sağa sola dönmekten maşallah bebiste çok hareketli rahat durmuyor içerde bu 8 haftayi nasip geciricem bilmiyorum![]()
Bir de bunu soru olarak sormuştum. Bu gün 2 gündür benim de vücudumu bir sıcak bir soğuk oluyor. Menstruasiyama az qalıb acaba ondan ola bilirmi. Üstelik başım çok ağrıyor tansionum yükseliyor.Qızlar bu gün 2 gündür menim de bedenimi gah isti basır gah da soyuq. Menstruasiyama az qalıb göresen ondan olar.