Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyorum ozlem nerde diye
dönmene sevindim canım tartıldın mı kaçcikiyorsun
Qızlar men bezen yazdığımı soru olarak yazıram. Meselen bu yazdığımı soru olarak yazmışdım. benim küçük 3 gün sonra 1.4 ayını tamamlayacak. Gece uyumadan önce hala hipp yiyor. Acaba hipini kesiyimmi devam ediyyimi bilemedim. Sizce ne yapayım.
bende yılmış durumdaydım 3 aydır 76 da sayıp duruyordum bak aranıza geldim beni toparlarsınız diye lütfen motivasyonunu dirilt canım beraber inceleceğiz vazgeçmeBen bir sure izne ayrılmak istiyorumhergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim
![]()
sakın vazgeçme inan 2 li haneleri gördüğüde daha güzel olacak herşeyYapamıyorum canım sürekli eksideyim 108 oldum cuma hangi yüzle bildirim yapıcam
mervecim selam cnm hoşgeldin. ah bilmemmi 2 bebek taşıdım son 1 ayda patlacak gibi oluyor insan normal haller bunlar bebeğini alınca unutacaksın. bu arada umarım yeni nesil hevesi gibi sezeryana felan heveslenmedin normal doğum en güzeli sakın doğal yoldan vazgeçmeGunaydin kizlar aklim hep burada ama girmeye firsatim vaktim olmuyor doğuma 8 hafta var ama ben şimdiden agirlastim hareketlerin çok fazla kisitlandi kilo da almadim ama anlamıyorum niye boyle oluyor geceleri agridan uyuyamiyorum sağa sola dönmekten maşallah bebiste çok hareketli rahat durmuyor içerde bu 8 haftayi nasip geciricem bilmiyorum![]()
ismim betül canım
Valla ben yanımda ilacımı götürmeyi unuttuğum için açlık krizlerime engel olamadım. Turşuyu fazla kaçırdım ve fena kabızlık sıkıntım oldu.
Birde gitmeden önce dukan yapmıştım. Onu da birden bırakınca fazlasıyla kg alınıyor.
Uzun lafın kısası dün tartıda 73.9 gördüm. Pko zıkkımı böyle bir şey işte. Azcık salınca 2 haftada 3.5 kg aldırdı bana. Gerçi ben ödem ve kabızlığa bağlıyorum bu durumu. Bol su içip lifli şeyler tüketiyorum. Cuma günü net olarak kaç kg aldığım çıkar sanırım.
Merhaba canım. Takıma hoşgeldin.
benim tavsiyem artık tam yağlı inek sütüne geçmendir. Uzun süre devam maması içen çocuklar ilerdr normal süte zor alışıyorlar.
çok geçmiş olsun havalar yine soğudu hastalık kaçınılmaz oldu malesefGünaydın kızlar güne şifayı kapmış olarak başladım
işallah eksilerle yüzün gülecekGünaydın kızlar okulun elektirigi arıza yaptı bilgisayar a giremiyorum telefondan bakayım dedim size dün tartildim tok karnima 70.8 çıktım bakalım cuma ne olacak
kızlar kocaman günaydın hepinize
bende yılmış durumdaydım 3 aydır 76 da sayıp duruyordum bak aranıza geldim beni toparlarsınız diye lütfen motivasyonunu dirilt canım beraber inceleceğiz vazgeçme
sakın vazgeçme inan 2 li haneleri gördüğüde daha güzel olacak herşey
mervecim selam cnm hoşgeldin. ah bilmemmi 2 bebek taşıdım son 1 ayda patlacak gibi oluyor insan normal haller bunlar bebeğini alınca unutacaksın. bu arada umarım yeni nesil hevesi gibi sezeryana felan heveslenmedin normal doğum en güzeli sakın doğal yoldan vazgeçme
turuncucum selam tanışmadımıştık senle ben neslihan 6. takımdan. 1 ay misafiriniz olucam.
bende 1 haftada 3 kilo alabilecek bünyeye sahibim malesef insülin direnci vardı sanırım bunyem musait. ama şimdi kilo alınca 3 gün detoks tarzı besleniyorum gelenler hemen gidiyor. ama bi türlü mevcutu gönderemedim 3 aydır canım. allah sağlık versin
çok geçmiş olsun havalar yine soğudu hastalık kaçınılmaz oldu malesef
aynen 14 kg verdim kalan 8 kiloyuda verebilsem ne iyiydi. bir umut damladım aranıza. birbirimize iyi geliri işallah.Merhaba canım
Hoşgeldin aramıza. evet benimde insülin direncim var ve beni çok zorluyor. Hayat boyu diyet yapacak olmak üzücü ama sağlık olsun. Beterin beteri vardır diyip avunuyorum ama artık çok sıkıldıö bu kilolardan. Bi an öncr tatil modundan sıyrılmam lazım.
saol canım öyle oldu malesef...bu arada hoşgeldin takıma ben Leyla :)kızlar kocaman günaydın hepinize
bende yılmış durumdaydım 3 aydır 76 da sayıp duruyordum bak aranıza geldim beni toparlarsınız diye lütfen motivasyonunu dirilt canım beraber inceleceğiz vazgeçme
mervecim selam cnm hoşgeldin. ah bilmemmi 2 bebek taşıdım son 1 ayda patlacak gibi oluyor insan normal haller bunlar bebeğini alınca unutacaksın. bu arada umarım yeni nesil hevesi gibi sezeryana felan heveslenmedin normal doğum en güzeli sakın doğal yoldan vazgeçme
turuncucum selam tanışmadımıştık senle ben neslihan 6. takımdan. 1 ay misafiriniz olucam.
bende 1 haftada 3 kilo alabilecek bünyeye sahibim malesef insülin direnci vardı sanırım bunyem musait. ama şimdi kilo alınca 3 gün detoks tarzı besleniyorum gelenler hemen gidiyor. ama bi türlü mevcutu gönderemedim 3 aydır canım. allah sağlık versin
amin canm daha şimdiden bi is yapamiyorum oturup kalkamiyorum devamlı kasik bölgede agri nefes alamiyorum daha 2 ay var doğuma amin canim inşallah çabucak geçer bu zamanSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Okadar elektrik kesintisi olacak diye mesaj attılar belediyeden ama şükür şu ana kadar kesilen elektrik yok
Benim takoz bilgisayarda miladını doldurdu sanırım beni deli ediyor devamlı başka sayfalar açılıp duruyor
En sonunda camdan sıpıtacağım diyorum ama yerine yenisi gelmez sonuçta
Bakalım bir çaresini bulacağım olmadı artık eşime tekrar biraz yağ yakarım da bari format attırmaya götürür şirkete
Kahvaltımı ettim işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedimÖğlende işlerim bitsin hemen lesliemide yapacağım
Canım çok doğal öyle olman sonuçta kuzunun artık yeri dar ve her ne kadar sen kilo almasanda artık bebiş ve suyu derken beline ağrı yapmasıda çok normal
Sabret canım yakında kuş gibi hafif hissedeceksin kendini kuzucuğu kucağına aldığında
RAbbim sana bir avazda doğum yapıp sağlıklı bir şekilde kuzunu kucağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnn
canm kilo almasamda bende ayni durumdayim hareket edemiyorum herseyim kisitlanmis durumda şuan Rabbim yardimcim olsun valla son ayi hic düşünemiyorum simdi boyleysemAyy mervecimm canimmmm naslsiiinnnnkendi hamileligim geldi aklima bende son 1 ayim nasl gececek diye düşünürdün öyle ama ben cok kilo almistim ve cok agirlasmistim yerimden kalkamiyordum resmen
maşşallah annesi bebiş büyüdü artk rahat birakmaz seni saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
cinsiyeti dogumda öğrenceksin heralde
![]()
hosbuldum tatlim sende hoşgeldin yok canm normal doğum istiyorum inşallah nasip olursa mart 25 de n sonra bekleyeceğiz artik gelmesini koz diyor doktorlar %90 canm artik bizde kizin diye sesleniyoruz :)kızlar kocaman günaydın hepinize
canım benim sen de hep aklımızdasın, kendine dikkat et canım benim az kalmış inşallah en kısa sürede rahat hissedersin ağrıların geçer canım....Gunaydin kizlar aklim hep burada ama girmeye firsatim vaktim olmuyor doğuma 8 hafta var ama ben şimdiden agirlastim hareketlerin çok fazla kisitlandi kilo da almadim ama anlamıyorum niye boyle oluyor geceleri agridan uyuyamiyorum sağa sola dönmekten maşallah bebiste çok hareketli rahat durmuyor içerde bu 8 haftayi nasip geciricem bilmiyorum![]()
canım benim tam böyle umutsuzluğa düştüğün anda gitmeye başlayacak kilolar çabuk pes etme canım benim sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak :)Ben bir sure izne ayrılmak istiyorumhergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim
![]()
İnşallah tatlim daha uzun bi 8 haftamiz var bakalim nasil gececekcanım benim sen de hep aklımızdasın, kendine dikkat et canım benim az kalmış inşallah en kısa sürede rahat hissedersin ağrıların geçer canım....
sana da günaydın tatlışşşşşş :) napıyosunn görüşmeyeli ?Günaydıııııınnn tatlışlaaaaarr![]()
geçer canım benim sıkma canını kendini rahatlatmaya çalış Rabbim büyüktür yardımcın olur inşallah :)İnşallah tatlim daha uzun bi 8 haftamiz var bakalim nasil gececek
Banucumm canım benim napıyosunnn ? özledim kız birkaç gündür doğru dürüst giremiyorum...elektriğin gitmediğine sevindim onsuz bir şey olmuyor...Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Okadar elektrik kesintisi olacak diye mesaj attılar belediyeden ama şükür şu ana kadar kesilen elektrik yok
Benim takoz bilgisayarda miladını doldurdu sanırım beni deli ediyor devamlı başka sayfalar açılıp duruyor
En sonunda camdan sıpıtacağım diyorum ama yerine yenisi gelmez sonuçta
Bakalım bir çaresini bulacağım olmadı artık eşime tekrar biraz yağ yakarım da bari format attırmaya götürür şirkete
Kahvaltımı ettim işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedimÖğlende işlerim bitsin hemen lesliemide yapacağım
Canım çok doğal öyle olman sonuçta kuzunun artık yeri dar ve her ne kadar sen kilo almasanda artık bebiş ve suyu derken beline ağrı yapmasıda çok normal
Sabret canım yakında kuş gibi hafif hissedeceksin kendini kuzucuğu kucağına aldığında
RAbbim sana bir avazda doğum yapıp sağlıklı bir şekilde kuzunu kucağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnn
hoşbuldum leylacım sağol tatlımsaol canım öyle oldu malesef...bu arada hoşgeldin takıma ben Leyla :)
çok sevindim sezeryana çok karşıyım ikisinide yaşamış biri olarak çevremdekilere söylemeden edemiyorum. kız çocuk candır çok sevindimamin canm daha şimdiden bi is yapamiyorum oturup kalkamiyorum devamlı kasik bölgede agri nefes alamiyorum daha 2 ay var doğuma amin canim inşallah çabucak geçer bu zaman
canm kilo almasamda bende ayni durumdayim hareket edemiyorum herseyim kisitlanmis durumda şuan Rabbim yardimcim olsun valla son ayi hic düşünemiyorum simdi boyleysem
hosbuldum tatlim sende hoşgeldin yok canm normal doğum istiyorum inşallah nasip olursa mart 25 de n sonra bekleyeceğiz artik gelmesini koz diyor doktorlar %90 canm artik bizde kizin diye sesleniyoruz :)
sana da günaydın tatlışşşşşş :) napıyosunn görüşmeyeli ?
Salam ömrüm. Teşekkür edirem.ismim betül canım
Valla ben yanımda ilacımı götürmeyi unuttuğum için açlık krizlerime engel olamadım. Turşuyu fazla kaçırdım ve fena kabızlık sıkıntım oldu.
Birde gitmeden önce dukan yapmıştım. Onu da birden bırakınca fazlasıyla kg alınıyor.
Uzun lafın kısası dün tartıda 73.9 gördüm. Pko zıkkımı böyle bir şey işte. Azcık salınca 2 haftada 3.5 kg aldırdı bana. Gerçi ben ödem ve kabızlığa bağlıyorum bu durumu. Bol su içip lifli şeyler tüketiyorum. Cuma günü net olarak kaç kg aldığım çıkar sanırım.
Merhaba canım. Takıma hoşgeldin.
benim tavsiyem artık tam yağlı inek sütüne geçmendir. Uzun süre devam maması içen çocuklar ilerdr normal süte zor alışıyorlar.