• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar söylemiyim-söylemiyim dedim amma günlerdir hiç iyi diyilim ben ölmek istiyorum ya da kimsenin beni bulamayacağı yerlere gitmek istiyorum tek başına hiç kimseyi görmek istemiyorum kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum kendimi ev işlerine veriyorum amma olmuyor ne oldu bilmiyorum çocuğumu bile görmek istemiyorum bu gün sanki aradığım her şey yemeklerdeymiş gibi saldırdım yemeklere ne yazık ki daha çok pişman oldum :KK43::KK43::KK43: hiç bir şey güzel görünmüyor gözüme Allah korusun kendime zarar vereceyimden korkuyorum ki kaç defa yapmak istedim amma oğlumun yüzüne bakınca yapamadım ne yapacağımı bilmiyorum.
Canım benim depresyonamı girdin acaba:KK19:
Sakın canım:stop:o kötü düşünceleri aklından çıkart,hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz:KK66:
İnsanız sonuçta bir çok değişik sıkıntılarımız oluyor.bol bol dua oku bitanem yavru la ilgilen çık temiz havada derin derin temiz hava al yürü iyi gelecektir:KK60:

O kötü düşünceler aman diyim aklından uzaklaştır.ölmek yada başka yerlere gitmek çözüm olsa bizde yapalım.ama değil bitanem,başka yerlere gitsek mutlumu olucaz hayır asla.ailemizden sevdiklerimizden uzak nasıl mutlu olabilirizki böyle bir şey mümkünmü.her şeyi geçtim nerde kalırız ne yer içeriz nasıl insanlar çıkar karşımıza bu insanlar asla iyi niyetli olmazlar:KK20:
Diyelimki öldük yine kurtulamıyoruz sadece kendimize sonsuz bir cehenneme kapı açıyoruz cennetin kokusunu dahi duyamayıp sonsuz cehennem azabı allah korusun.
yani her ikiside çözüm değil..
Çözüm allaha sığınmak ailemizin evladımızın kıymetini bilmek ve bol bol şükretmek.
Bu geçici sıkıntılardan bir an önce kurtulmak içinde bol dua etmek..
Yavrunu düşün bitanem arkandan üç gün ağlarlar sonra unuturlar"evladın ne idiği belirsiz insanların eline kalır bak bunlarıda düşün..allah muhafaza rabbim hepimizi korusun inşallah aminn..
Seni çok seviyoruz bizim i in çokk değerlisin sende kendini sev ve değer ver:KK60::KK60::KK60:

Kızlar söylemiyim-söylemiyim dedim amma günlerdir hiç iyi diyilim ben ölmek istiyorum ya da kimsenin beni bulamayacağı yerlere gitmek istiyorum tek başına hiç kimseyi görmek istemiyorum kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum kendimi ev işlerine veriyorum amma olmuyor ne oldu bilmiyorum çocuğumu bile görmek istemiyorum bu gün sanki aradığım her şey yemeklerdeymiş gibi saldırdım yemeklere ne yazık ki daha çok pişman oldum :KK43::KK43::KK43: hiç bir şey güzel görünmüyor gözüme Allah korusun kendime zarar vereceyimden korkuyorum ki kaç defa yapmak istedim amma oğlumun yüzüne bakınca yapamadım ne yapacağımı bilmiyorum.
Canım neden böyle düşünüyorsun o_O zor bir dönemden geciyorsun sanırım, her insan bazen böyle bunalım yasayabilir ve maalesef bu bunalım ve üzüntü dönemlerinde kendimizi yemeye veriyoruz :KK43:
bol bol dua et ve olumlu düşünmeye çalış, kendini bırakma :KK19:

Canım benim depresyonamı girdin acaba:KK19:
Sakın canım:stop:o kötü düşünceleri aklından çıkart,hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz:KK66:
İnsanız sonuçta bir çok değişik sıkıntılarımız oluyor.bol bol dua oku bitanem yavru la ilgilen çık temiz havada derin derin temiz hava al yürü iyi gelecektir:KK60:

O kötü düşünceler aman diyim aklından uzaklaştır.ölmek yada başka yerlere gitmek çözüm olsa bizde yapalım.ama değil bitanem,başka yerlere gitsek mutlumu olucaz hayır asla.ailemizden sevdiklerimizden uzak nasıl mutlu olabilirizki böyle bir şey mümkünmü.her şeyi geçtim nerde kalırız ne yer içeriz nasıl insanlar çıkar karşımıza bu insanlar asla iyi niyetli olmazlar:KK20:
Diyelimki öldük yine kurtulamıyoruz sadece kendimize sonsuz bir cehenneme kapı açıyoruz cennetin kokusunu dahi duyamayıp sonsuz cehennem azabı allah korusun.
yani her ikiside çözüm değil..
Çözüm allaha sığınmak ailemizin evladımızın kıymetini bilmek ve bol bol şükretmek.
Bu geçici sıkıntılardan bir an önce kurtulmak içinde bol dua etmek..
Yavrunu düşün bitanem arkandan üç gün ağlarlar sonra unuturlar"evladın ne idiği belirsiz insanların eline kalır bak bunlarıda düşün..allah muhafaza rabbim hepimizi korusun inşallah aminn..
Seni çok seviyoruz bizim i in çokk değerlisin sende kendini sev ve değer ver:KK60::KK60::KK60:
Teşekkür ederim kaptanım dediklerinizi dikkate alıcam aslında böyle biri diyilimdir hep Ayetül Kürsi okurum ben amma kaç zamandır onu bile yapmıyorum. İyi ki beni silkelediniz hemen dua okuyucam belki de kimseyle paylaşmadığım için böyle şeyler yaşıyorum sağ olun yazdıklarınız bana iyi geldi hemen gidip dediklerinizi yaparım. Çok teşekkür ederim.

Finsternis alıntı yapamadım hayatım amma çok teşekkür ederim hepiniz öyle çok iyisiniz ki ben gerçekden hepinize teşekkür ederim demek ki buraya boşu-boşuna katılmamışım varmış bir hikmet. Hatta şimdi dualar kitabını götürdüm ve okumaya başlıyorum.

Teşekkür ederim kaptanım dediklerinizi dikkate alıcam aslında böyle biri diyilimdir hep Ayetül Kürsi okurum ben amma kaç zamandır onu bile yapmıyorum. İyi ki beni silkelediniz hemen dua okuyucam belki de kimseyle paylaşmadığım için böyle şeyler yaşıyorum sağ olun yazdıklarınız bana iyi geldi hemen gidip dediklerinizi yaparım. Çok teşekkür ederim.
Bitanem ne demek:KK60:
Zaman zaman hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bu sana özel bir durum değil:KK54:
Hem acılar dertler kederler paylaşıldıkça azalır:21:
İyiki anlattın,burada sadece derdimiz kilo vermek değilki biz bir aileyiz ve her şeyi paylaşıcaz mutluluğumuzu sevincimizi üzüntümüzü derdimizi:KK56:

Ayy hiç bir şey bizden değerli ve önemli değil:KK68::KK68::KK68:

Ben gerçekden hepinize çok teşekkür ederim gidip bir kaç dua okudum ve gerçekden iyi geldi. Bundan sonra hep okuyucam aslında hep okurum özellikle Ayetül Kürsiyi amma kaç zamandır okumuyordum. Sizlerin sayesinde silkelendim ve iyi de oldu hepinizi kucaklayıp öpüyorum derdimi kendi derdiniz gibi gördünüz gerçekden burası insana iyi geliyor.

Bugünkü menüm

Sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı salça sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase peynirli makarna
ara: az şekerli türk kahvesi yanında 1 lokma çiko
akşam: 1 kase pırasa 2 kaşık makarna 2 çiğköfte
ara: yeşil çay tarçınlı

su

Ayy yine cumartesi günü tükkan kapalı gibi kimse gelmemiş :rolleyes:

Menümü yazayım bugün foto çekemedim :

Sabah: 1 salatalık, 3 badem , azcık beyaz peynir ( tabi ki yine işe geç kaldım )

Öğlen: ızgara tavuk, bulgur pilavı, salata, 2 dlm ekmek

Akşam:1 kase yoğurt

2lt su içtim, 2,5 yapmaya çalışcam.
3 mile leslie
canım sporun çok iyi tam öğlenki emekleri dicektim akşam telafi etmişsin zaten afiyet olsun
Merhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
Allah geride kalanlara ömür versin canım
Menümü paylaşayım :)
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 havuç
Ara
1 avuç kuru üzüm, 3 kuru kayısı
akşam
Iki tane ekmek arası sucuk :KK22:
Ara:
Çok az kuru üzüm, bir kase yagsiz ve tuzsuz patlamış Mısır

spor ve bol hareket, 10 bardak su
öğlenle akşam yer değiştirseymiş keşke :)
kuru erik kuru kayısı kuru elma hoşafı yapacağım yarın . sindirim sistemi için inanılmaz faydalı. içine üzüm kurusuda ekleyeyim ozaman hem çekirdekleride antikanserojen . missss :KK49:
meraba canım gruba yeni mi geldin? ilk kez görüyorum seni
Iyi geceler hatunlar. Maalesef intrnt paketim bittigi icin cuma bildirimde bulunamadim hos gerci fazlaca artidayim. Hedef istek yok oldu regl oncesinde oldugum icin cnm surekli tatli istiyor anlayacaganiz benide kurt kapti maalesef birde izinli yazilmisim telfi etmem lazimmmm.....bugunum tek iyi yani 1 saatlik yuruyustu.neyse gec oldu kizlar ins yarim hepimiz icin cok iyi gecer.
canım hemen topla kendini hedef asla yok olmaz ;) paketini al gel hadi
az önce tartıldım. Kilom 73.5.
cumaya kadar 72 olmayı hedefliyorum.
süper canım inş olursunn :)
Selamünn aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaçak Oynakbaşı geldi :KK48:
Dün sabah uyanıp kahvaltı edip duş alana kadar Akraba gününe gitme vakti geldi ve bir türlü uğrayamadım :KK66:
Akşama kadar eşimin halasındaydık ve baya yoruldum :KK53:
Huyumdur günde mutfağı bir devralıyorum artık eve dönene kadar :KK48:
Hatta dün halamızda kız doğum gününde bile mutfaktasın çık artık diye fırça attı :KK48: ama işim bitmeden görev yerimi terk etmedim inatla :KK70:
Sonuçta kadıncağız zaten hazırlıkları yaparken çok yoruldu bari millet dağıldıktan sonra işi kalmasın dedim :KK68:

Gayet güzel geçti, kuran okunduktan sonrada bol bol sohbet edildi :KK68: Hiç beklemediğim halde eşimin kuzenlerinden bir tanesi bana hediye almış :KK68: hemde uzun zamandır çok isteğipte bir türlü almaya fırsatım olmayan birşeydi :KK68:
İnanılmaz mutlu oldum :KK68::KK68::KK68::KK68: sonuçta gerek yoktu ama yinede hatırlamış ve şansa tamda gönlüme göre birşey :21::21::21:

Eki Görüntüle 1436740
Oradan dönüşte eve uğrayıp kızların eşyalarını hazırlayıp onları doğru Anneme attık :KK48:
Baş başa karı koca akşam yemeğimizi yedikten sonra Sinemaya gittik '' Çarşı Pazar '' filmine ( komikti aslında ama beklentim daha yüksekti :KK48: yinede çok güzel vakit geçirdik )
Bol bol sohbet ettik sonrada eve gelince yeni fincanlarıma kahve yaptım ve birlikte çok geç saatte kadar film izleyip en son koltukta uyuya kaldım :KK48:

Tabi geç yatıncada geç uyandım :KK48:
Kızlar Annemden geldiğinde biz kahvaltı ediyorduk sonrada direk ev temizliğine giriştim :KK66: Mutfak ve yatak odası bitti şükür :KK66: Eşim belki akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıkarız diyince az ara verip sizlere bakayım dedim :KK68:

Dün tabi sporumu yapamadım ( eşimle çıktığımızda yürümeyi saymazsak ) o yüzden bugün telafisini yapacağım inşallah :KK66:
Yarınada iş bırakmayacağım ki yine sabah akşam sporumu yapabileyim ( sabahta tabi yine erkenden güne başlıyacağım o zaman daha güzel organize edebiliyorum herşeyi :KK66: )

Canım çok üzüldüm :KK61:
Başınız sağ olsun :KK60: Rabbim dedeciğini cennetine kabul etsin sizlerede uzun sağlıklı ömürler versin....Aminnn
Allah sabır versin ...Aminnn
canım nice mutlu yılların olsun inşallah :) bu arada biz senle epeydir konuşamıyoruz özledim nasıl gidiyor?
Sa. Kızlar nasılsınız?
Benim netin kotası bitti bu yüzden gündüzleri nete giremicem ancak akşamları vaktim oldukça.
saol cnm biz iyiyiz sen? vaktin oldukça gel cnm

Bugünkü menüm

Sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı salça sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase peynirli makarna
ara: az şekerli türk kahvesi yanında 1 lokma çiko
akşam: 1 kase pırasa 2 kaşık makarna 2 çiğköfte
ara: yeşil çay tarçınlı

su
bugün daha güzel olmuş menün canım, afiyet olsun ;)

Menüm:
Sabah
2 dilim ekmek, biraz labne peyniri
öğle
1 kivi, 1 muz, 1 parça simit
ara
bir parça çikolata :oops:
akşam
1 kase yoğurt, 1 tabak kabak yemeği

30 dk spor, 8 bardak su
Çikolataya ne diyim bilemedim amma onun dışına iyi gözüküyor. Bir de ben meyveyi yoğurtla tüketiyorum ö bür türlü kilo yapıyomuş.

Back
X