Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm:
Sabah:1 b su. 2 yk lor. az peynir. 2 yk şor-(sizde ne demek bilmiyorum) 1 yk bal. 1 b çay. 4 xlebçı
Ara: 3 ceviz. 5 badem. 1 b çay
Öğlen: yarım kaseden de az etli patates yemeyi. 1 dilim ekmek
Ara: 4 xlebçı 1 b çay
Akşam: 3 adet yaprak sarma 1 dilim ekmek yarı kase pirinç pilav 1 adet adana kebap . küçük parça tavuk kebap:KK43: hem de geç vakitte:KK61:
1 lt su. 2 kupa yeşil çay

Herkeze selam kızlar
Bugunki menum ve sporum
sabah
iki kasik menemen, bir dilim ekmek, iki bardak yeşil cay
Arami
bir kaşık cikolata, iki karemelli bisküvi, iki bardak yeşil çay
oglen
Bir tabak menemen iki dilim ekmek, bir bardak şeftali suyu
aksam
bir tabak karabugdayli salata, birbardak ayran
toplam 900kcal

Squat 50
Sumo squat 75
plank 40 sn
jilian 15 dk
1 lt su
gayet güzel bir menü, afiyet olsun :KK6:

Menüm:
Sabah:1 b su. 2 yk lor. az peynir. 2 yk şor-(sizde ne demek bilmiyorum) 1 yk bal. 1 b çay. 4 xlebçı
Ara: 3 ceviz. 5 badem. 1 b çay
Öğlen: yarım kaseden de az etli patates yemeyi. 1 dilim ekmek
Ara: 4 xlebçı 1 b çay
Akşam: 3 adet yaprak sarma 1 dilim ekmek yarı kase pirinç pilav 1 adet adana kebap . küçük parça tavuk kebap:KK43: hem de geç vakitte:KK61:
1 lt su. 2 kupa yeşil çay
keşke o kebap olmasa imiş :KK53: olsun yarın dikkat eder toparlarsin inşallah :KK19:

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:
Dün dışarı cıktığımızda eşim masa tenisi için masaya takılan file ve raket almıştı akşam yemeğinden sonra hadi biraz oynayalım dedi ve 15 dakika bile olsa baya yordu :KK48:
Ailecek etkinlik konusunda çığır açıcağız :KK70: ufaklık bile çok zevk aldı hatta bol bol gülüştük hallerimize :KK66:

Gündüz Annemdeydim sonrada zaten gelince hemen kendimi mutfağa attım :KK66:
Genel olarak gün çok verimli geçti diyebilirim :KK68: inşallah karşılığınıda alırım artık :KK48:

banu spor yapman çok güzel ve insan spor yaptıkça kaslarının çalıştığını hissediyor.herşeyi bırak hareketlerim daha bir çeviklik kazandı.10 dakika yürüyüşle tıkanan ben 1 saatte bile rahatım artık spor gerçekten kilo vermede ve sağlık için çooooook önemli...

Çok şükür 10 gün oldu düzenli olarak spor yapalı ve bugün ilk kez 3 mil yapabilince bile anladım o 13 kgun aslında hiçte azımsanamayacak bir rakam olduğunu :KK68: İnşallah çok daha güzel kilolar gittikçe ufak ufakda sporumu dahada artırır Victorya Secret Meleğimiz Selin gibi sıkı bir programa uyarım :21::21::21:

Merhaba her kese sabahdan beri internet yokdu çok şükür az önce düzeldi ben de hemen kendimi buraya attım. Düne nazaran bu gün az daha iyiyim sayenizde ve duaları okumaya devam ettikce tamamen geçiceyine inanıyorum. Aslında kocam da sen aklınımı kaçırdın dedi bir daha böyle şeyler duymiyim dedi bana. Seni döyen yok söyen yok neden böyle şeyler geçiriyorsun aklından dedi. Hadi kendini de beni de düşünmüyorsan o çocuğudamı düşünmüyorsun dedi ben de tamam en kısa zamanda kendimi toparlayacağıma söz verdim.

Kendini biraz daha iyi hissetmene sevindim canım ve Gülşeninde dediği gibi bol bol o duayı oku :KK60: eminim dahada iyi hissedeceksin kendini en kısa zamanda :KK66:
Bu arada havalar düzeldikçe kendini dışarı at hem kuzun parkta oynar hemde emin ol temiz hava insanın psikolojisini bile çok etkiliyor :KK68: ben iki gün çıkmadığım an başlıyorlar bana gelmeye :KK48: o yüzden hava soğukta olsa sıkı giydir kuzunu ve yarım saatte olsa yürüyüş yapmaya çalış :KK60: eşin erken geliyorsa onunlada gezin hem sohbet etmeye fırsatınız olur çünkü evde olunca eşler genelde TVye dalıyorlar :KK48: sohbet pek mümkün olmuyor :KK66:

Aslında sana Aref Vartanyanın bir kitabını tavsiye ederim; Gerçekten yaşıyormusun ? kitabın adı ve inan o kitabı okuduğumda kendimi okadar tazelenmiş hissettim ki anlatamam :KK68: gerçekten okunması gereken bir kitap :KK66:

kızlar dedeme kuran bilen kişiler perşembeye kadar 1 er yasin okuyabilir mi

Canım bende Allahın izniyle okurum :KK60:
Şimdiden Rabbim okunan bütün yasinleri kabul etsin...Aminnnn

Bugün yaptığım sporlar

♥ kilotluçorapla bacak açarak ısınma
♥50 kedi pozisyonunda dizler bükük arkaya tekme
♥50 kedi pozisyonunda kalca hareketi (dizler düz yukari yitme)
♥ 50 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 100 mekik
♥ 15 yarım şınav
♥ 45 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deatlift 10 kilo ağırlıkla (15 i düz kalani sumo )
♥ 20 lunges
♥ 50 köpek iseme (sandiğimdan daha etkili yan kalcayi güzel çaliştirdi :KK66: )
♥ 50 istiridye
♥ 10 kollari açma 10 kilo ağırlıkla ( bükük şekilde)
♥ 100 ip atlama
Soğuma

Valla Allah nazarlardan saklasın...Aminnn harikasın canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
Bende inşallah hedefime ulaşıp senin gibi Manken programı uygularım :21::21::21::21:

Dimi canım amma ya ben neden böyle yapmaya başladım bilmiyorum oysa ki her gayet güzel gidiyordu:KK43:

Canım olan olmuş sonuçta menü gayet güzel :KK66: biraz daha erkene alabilirsen bir sonraki zamanlarda çok daha güzel olur :KK68: Afiyetler olsun...İnşallah bol bol eksi olarak döner sana :KK60:

Canım olan olmuş sonuçta menü gayet güzel :KK66: biraz daha erkene alabilirsen bir sonraki zamanlarda çok daha güzel olur :KK68: Afiyetler olsun...İnşallah bol bol eksi olarak döner sana :KK60:
Canım sağ ol Rabbim gönlünden güzel olan neler geçiyorsa hepsini fazlasıyla nasip etsin inşallah. AMİN.

Menüm: :kk77:
Sabah
yarım dilim su böreği, yarım muz
Öğle
8-10 tane kuru üzüm, 2 dilim su böreği
Akşam
1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt
Guzel vehafifbir menu afiyet olsun tatlim
Bugün yaptığım sporlar

♥ kilotluçorapla bacak açarak ısınma
♥50 kedi pozisyonunda dizler bükük arkaya tekme
♥50 kedi pozisyonunda kalca hareketi (dizler düz yukari yitme)
♥ 50 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 100 mekik
♥ 15 yarım şınav
♥ 45 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deatlift 10 kilo ağırlıkla (15 i düz kalani sumo )
♥ 20 lunges
♥ 50 köpek iseme (sandiğimdan daha etkili yan kalcayi güzel çaliştirdi :KK66: )
♥ 50 istiridye
♥ 10 kollari açma 10 kilo ağırlıkla ( bükük şekilde)
♥ 100 ip atlama
Soğuma
Supersin canim
Canim yaşadıklarını anlayamam ama tahmin edebilirim annenin erken yaşta vefat etmesi çok zor yaşlı olsaydı bile bence hayatta en önemli şey anne ve evlattir annen olmadığı ve kkız kardeslerinle aran iyi olmadığı için böyle uzgunsun demek canım
Evet es bir yere kadar insan kardesiyle dertlesmek ister benim babam da senin ki gibi uzaktan sever beni
eğer kardeslerinle yaşadığın durum cozulebilirse çözmeye çalışın çünkü öbür dunyaya küs gitmek iyi olmaz onlar yapmiyorsa büyüklük sende kalsın sen at ilk adımı git konuş onlarla boyunlarina sarıl sizi cok özledim de bırak sen dile getir düşüncelerini ...
Allah rahmet eylesin, Rabbim kalanlara uzun ve saglikli omur versin canim

Kızlar dün gece annemi rüyamda gördüm anlatmıycam ama şu kadarını söyleye bilirim çok güzeldi uyandıkdan sonra keşke uyanmasaydım ve bu rüya böylece devam etseydi diye düşündüm.:KK51: Veeeeeeee bu sabah hiç ummadığım bir vakitde büyük kız kardeşim telefon etti :KK57: tabi önce şaşırdım meyer kv-si kızına geçmiş evleri çok yakın hemen bana telefon etmiş. Tabii içine doğmuş kızın neyin var dedi bana hemen anlatmaya başladım ağladık. Ablacım seni çok iyi anlıyorum dedi ama bunun çözümü aklına getirdiyin o kötü düşünceler diyil ki dedi bana. Bak ben de neler-neler yaşadım ama hiç bir zaman böyle şeyler getirmedim aklıma dedi getirmem de dedi. Oda bol-bol dua etmemi söyledi ve o düşünceleri aklından çıkar dedi. Bir daha da hiç bir zaman böyle şeyler düşünme dedi Rabbime hoş gitmez dedi. Bak ablacım ne zaman öyle şeyler aklına gelirse eüzü billahil mineş şeytanir racim de dedi bana ve hemen dualar oku dedi bana. Neyse kızlar bütün bunlardan sonra ben bu gün çok-çok-çok ama çok neşeliyim mutluyum:21: tabii küçük kız kardeşimle de konuşmak isterdim amma olsun bakarsın belki o da telefon eder inşallah. Hemen gidip dualarımı da okuyucam. Bütün bu güzel şeylerin olmasında tabii sizin de payınız büyük. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum.:KK15:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Bol hareketli az kalorili bir gün olur bugünde inşallahhhh...Aminnnnnnnnn

Sabah gayet dinç uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim bu saatte :21:
Yarım saat sonrada sporuma başlıyacağım Allahın izniyle :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur ve cumaya kadar kaçamaksız devam edip çok güzel rakamlar görürüz :KK68:

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər:KK3::KK3::KK3::KK15::KK15::KK15:

Sanada hayırlı sabahlar yahşi cazibem :KK48:

Kızlar dün gece annemi rüyamda gördüm anlatmıycam ama şu kadarını söyleye bilirim çok güzeldi uyandıkdan sonra keşke uyanmasaydım ve bu rüya böylece devam etseydi diye düşündüm.:KK51: Veeeeeeee bu sabah hiç ummadığım bir vakitde büyük kız kardeşim telefon etti :KK57: tabi önce şaşırdım meyer kv-si kızına geçmiş evleri çok yakın hemen bana telefon etmiş. Tabii içine doğmuş kızın neyin var dedi bana hemen anlatmaya başladım ağladık. Ablacım seni çok iyi anlıyorum dedi ama bunun çözümü aklına getirdiyin o kötü düşünceler diyil ki dedi bana. Bak ben de neler-neler yaşadım ama hiç bir zaman böyle şeyler getirmedim aklıma dedi getirmem de dedi. Oda bol-bol dua etmemi söyledi ve o düşünceleri aklından çıkar dedi. Bir daha da hiç bir zaman böyle şeyler düşünme dedi Rabbime hoş gitmez dedi. Bak ablacım ne zaman öyle şeyler aklına gelirse eüzü billahil mineş şeytanir racim de dedi bana ve hemen dualar oku dedi bana. Neyse kızlar bütün bunlardan sonra ben bu gün çok-çok-çok ama çok neşeliyim mutluyum:21: tabii küçük kız kardeşimle de konuşmak isterdim amma olsun bakarsın belki o da telefon eder inşallah. Hemen gidip dualarımı da okuyucam. Bütün bu güzel şeylerin olmasında tabii sizin de payınız büyük. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum.:KK15:

İnan senin adına çok ama çooook sevindim :KK68:
Bak gönülleriniz birmiş kızkardeşin hemen fırsat bulunca seni aramış :KK60:
Aklın yolu bir işte oda duanın ne kadar güçlü ve kıymetli olduğunu sana hatırlatmış :KK36:
Dediğin gibi inşallah diğer kızkardeşinde sana ilk fırsatta telefon eder :KK36:

Canım bak bence kendine bir kural koy baban adınada ; ne olursa olsun her Cuma imkanın varsa Babacığınıda ara ve ona hiç birşey yokmuş gibi hal hatır sorup Hayırlı Cumalar dile :KK36: Emin ol ilk başlarda belki şaşıracaktır ama zamanla senin her cuma aramana alışıp oda dur bende şu kızı bir arayayım diyecektir :KK66:
Erkekler genelde hep eşlerinin idaresiyle birşeyler yaparlar ve normalde akıl etmezler :KK66:

Bak benim eşim bile normalde Annesini pek akıl edip aramaz ( yakın olduğu halde ancak hadi gidelim demediğim yada Annesi bir iş için çağırmadığı sürece gitmez ) Genelde ben sorarım Anneni aradın mı ihmal etme diye :KK48: Millet ananı arama der ( benim yaşadıklarımın çeyreğini yaşamadığı halde ) ben tam tersine ne olursa olsun Anan faydası olmasada sen evlatlık görevini yerine getir derim hep :KK36: Sonuçta ne ekersen onu biçersin der hep Annem :KK36: Bizimde evlatlarımız var ve ileride onlar bizi aramasa nasıl üzüleceksek onlarda belli etmesede üzülürler :KK60:

Bak ne güzel Anneciğinide rüyanda görmüşsün :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim onu Cennetinin baş köşesine almıştır inşallah :KK68::KK68::KK68:
Sen kendini iyi hissedecek, evladına faydalı olacaksın ki oda daha sık rüyana girip senden ne kadar memnun olduğunu hissettirecek sana :KK60:
Yine çok şanslısın ki eşin sana çok düşkün :KK39: kardeşlerin imkanı oldukça aradıklarıda artık ortada :KK39: Allahın izniyle bundan sonra herşey çok çok daha güzel olacak :KK60::KK60::KK60::KK60:

günaydın melekler
bugün kahvaltım pek ii olmadı ama pek takmıyorum açıkçası çocuklara gelmeden puaça almıştım kendimede aldım onu yedim sütle amaaaan bu sıralar ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum zaten bakalım cuma günü tartıya nasıl yansıyacak.geçen haftaya göre sadece - 100 gram vermişim sabah tartıldığımda olsun bu haftayı saymıyorum ben zaten..

kendi adıma bende çok mutlu oldumcanım özellikle kız kardeşler anneleri de yoksa birbirine kenetlenmeli.büyüklük sende kalsın diğer sefere de sen ra kardeşini . banunun da dediği gibi babanı haftada 1 gün ara ısrarla aramaya devam et ama.annene bol bol dua et kuran okumayı biliyorsan bebeği uyutunca oku. bilmiyorsan türkçesinden oku canım hem için rahatlar okudukça hemde anneciğini orda rahat ettirirsin.
bizde seni çok seviyoruz. foruma girdin renk kattın bize Allah razı olsun senden de canım...NUSABE I LOVE YOU... :)

p.tesi menumu yazayım
sabah kalkınca 2 brd su ve 1 bardak limonlu maydonozlu su
7,30 da 1 muz 1 kivi tarçınlı+1 bardak kefir+4 ceviz
13,00 de et sote+1 kuru biber dolması+2 kaşık kıymalı atlıcan+2 kaşık bulgur pilav
18,30 da salata+ yaprak sarma ( bakla+yarma+bulgur ve mercimekle sarıldı)+yogurt
spor öplen 30dk yurume

Back
X